Vægttab: Kirurgiske Vægttab Tips

Behavior Ændringer nødvendige efter fedmekirurgi

Kirurgi er kun et værktøj til at hjælpe dig med at blive sundere; resten er op til dig. Tænk på kirurgi som en ny begyndelse, der ligesom det eller ej, vil kræve en masse arbejde. Må ikke nærme kirurgi med holdningen hos "Efter operationen vil jeg tage det roligt og se vægten falde af." Denne form for holdning vil føre til dårlige resultater og kan potentielt forårsage et tilbagefald. Ja, der er dem, der fortsætte med at spise, hvad de ønsker, og strække deres mave poser til at rumme mere mad. Kirurgi kan ikke garantere succes.

En vigtig overvejelse efter operationen er at lære at håndtere dine følelser. Det kan være sværere end du tror. For nogle fødevarer er en betroet ven. Bariatric patienter kan blive deprimeret og kan kræve adfærdsmæssige rådgivning.

Ud over at spise mindre portioner og mere hyppige måltider, skal du også ændre, hvordan du spiser. Væsker skal ikke indtages under eller op til en time efter måltider. Under væsker øger mængden af ​​mad, du kan spise med måltider. Foods skal tygges grundigt, omkring 20 til 30 gange pr bid. Eliminering distraktioner, som at se tv eller spise i din bil, kan forhindre dig i at overspisning.

Øvelse vil hjælpe dig med at vedligeholde eller tabe sig, samt skabe muskeltonus. Den inital vægttab med kirurgi giver dig mulighed for at blive mere fysisk aktive. Jo mere du taber, jo mere aktiv du kan blive. Dit mål bør være at træne i 45 minutter til en time på de fleste af ugens dage.

Fedmekirurgi: Betydningen af ​​Protein, vitaminer og mineraler

Når din mave kun besidder en kop mad, kan det være en udfordring at få alle de næringsstoffer, du har brug for optimal sundhed. En uge efter operationen, vil du sandsynligvis blive bedt om at begynde at tage en tyggetablet daglig multivitamin. Du vil fortsætte dette for resten af ​​dit liv. Ca. en måned senere, vil calcium i form af calcium citrat med D-vitamin blive tilføjet til din ernæringsmæssige regime. Andre vitaminer og mineraler ofte brug for er jern, B12 og folat. Disse vil blive fastlagt på grundlag af Lab-værdier fra din rutine check-ups.

Da du kun spiser omkring ti bites mad om måltid, skal du gøre dem alle tæller. Det er afgørende at forbruge fødevarer, der indeholder store mængder af protein først ved hvert måltid. Et minimum protein mål er 60 gram eller cirka 240 kalorier fra protein per dag. Protein giver dig mulighed for at bevare muskelmasse og vedligeholde hår og negle vækst. Gode ​​kilder til protein omfatter:

  • Kød og bønner
  • Fisk, herunder tun
  • Hytteost
  • Æg
  • Tofu
  • Yoghurt og andre fedtfattig mejeriprodukter.

Hvad betyder vægttab kirurgi koste?

De tre vigtigste omkostninger i forbindelse med vægttab kirurgi er hospitalet faciliteten, kirurg honorar og anæstesi. Disse afgifter vil variere baseret på hvor du bor. De højeste omkostninger er fundet i det nordøstlige og vestkyst. Den ekspertise kirurgen vil også påvirke prisen på din operation. Top kirurger befale højere gebyrer, da de har mere erfaring og generelt bedre resultater.

De gennemsnitlige omkostninger for fedtsugning er baseret på antallet af behandlede områder og størrelsen af ​​de behandlede områder. For eksempel fedtsugning udføres på maven eller hofter kan koste op til $ 4.000, mens gebyret for tre områder varierer fra $ 6.000 til $ 8000.

Kompleksiteten af ​​kirurgi og nyttiggørelse tid er også indregnet i omkostningerne. Da der er mere end én teknik og nyttiggørelse spørgsmål, kan prisen hurtigt stige. De gennemsnitlige omkostninger på tværs af landet for fedmekirurgi spænder fra $ 17000 til $ 30.000. Der er flere ekstra omkostninger med disse procedurer, herunder kostvejledning, vitamin- og mineraltilskud, adfærdsændring og motion klasser.

Et positivt aspekt af fedmekirurgi er, at sygeforsikring kan hjælpe dig med at dække omkostningerne ved proceduren. Din læge skal give forsikringsselskabet med dokumentation for, at operationen er lægeligt nødvendigt. Mængden af ​​dækningen varierer mellem forsikringsselskaber. Det kan være nødvendigt at være persistente, da det er almindeligt at blive nægtet dækning i første omgang. Det er usandsynligt, at de ekstra udgifter efter operationen vil blive dækket af en forsikring.

Ernæring til bariatriske patienter

I årenes løb er der blevet udviklet generelle retningslinjer ernæring, men i øjeblikket ingen standardiseret kost for post-fedmekirurgi patienter eksisterer. De fleste vægttab kirurgi centre har registreret diætister, der, sammen med din læge, hjælpe dig med at forstå dine kostbehov. Typisk vil du gå fra væske til pureret mad over flere uger. Et eksempel på fødevarer valg en måned efter tredje operation omfatter ost, æg, fedtfattig tun, og / eller kylling blandes indtil glat. Kogte uden kerner grøntsager og blød uden kerner frugt indføres også på dette tidspunkt. Ved omkring tre måneder, er solide stykker af kød og friske grøntsager tilføjet til din kost som tolereres.

I første omgang vil din nye mave pose kun holde en ounce af mad. Posen med tiden udvides til at holde omkring en kop grundigt tygget mad (en normal mave kan rumme op til fire kopper). Du bør spise små hyppige måltider i løbet af dagen i stedet for store måltider, at din mave ikke kan rumme. Fordi din mave er så lille, vil du blive bedt om ikke at drikke væske under eller op til en time efter dine måltider. Generelt, er dit mål at spise 800 til 1000 samlede kalorier om dagen.

Da du kun kan forbruge omkring 10 bites af fødevarer, er det meget vigtigt at gøre disse bites tæller. Undgå tomme kalorier, der findes i højt fedtindhold fødevarer, sodavand og slik. Din nye mave vil ikke være i stand til at tolerere en stor mængde af junk food. Overspisning junk fødevarer øger sandsynligheden for "dumping syndrom". De ubehagelige bivirkninger af dumping omfatter kvalme, opkastning og diarré. De fleste læger vil lade dig gøre det sidste bid mad efter eget valg, så det er muligt at have en bid af chokolade i ny og næ.

Kirurgiske risici

Der er forbundne risici med hver operation, med mindre invasive procedurer i sagens natur bærer færre risici. Fremskridt inden for medicin har gjort alvorlige komplikationer fra fedtsugning ganske sjældne - mindre end en halv procent. Risikoen for kirurgiske komplikationer øges som flere områder behandles og større mængder fedt fjernes. Almindelige bivirkninger af fedtsugning være blå mærker, flydende oser fra incisionssted (r), hævelse, følelsesløshed og generelt ubehag under helingsprocessen. Alvorlige bivirkninger kan ske, også. Disse omfatter infektioner, tab overdreven væske potentielt forårsager chok, nerveskader, punktering af vitale organer og udvikling af fedt blodpropper eller blodpropper muligvis forårsager døden.

Med fedmekirurgi, vokser listen over alvorlige komplikationer. Det er muligt, at døden kan skyldes kirurgi og risikoen er ca 1 i 300. Derfor bør du nøje afveje fordele og risici ved kirurgi. Efter operationen, mange patienter rapporterer mild til alvorlig kvalme, opkastning, oppustethed og diarré. Det er meget almindeligt for disse bivirkninger at forekomme på grund af den lille mave pose være alt strakt ved mad, der ikke tygges godt. Komplikationer fra gastrisk bypass operation kan variere fra abdominal brok, infektioner og brud på hæfteklamme linje til mangel på næringsstoffer og strakte mave poser. De hyppigste postoperative komplikationer for Lap-banding omfatter kvalme, opkastning, halsbrand og mave-band stikkontakt obstruktion. Med nogen af ​​disse overvægtige procedurer, kan komplikationer kræver hospitalsindlæggelse og / eller re-operation.

Forståelse Kirurgiske Procedurer for vægttab

De fleste liposuction procedurer udføres ambulant. For at fuldføre operationen vil lægen først lave en lille snit i nærheden af ​​dit ulejlighed område. Lægerne er opmærksomme på at skræmme, så de normalt arbejder hårdt for at holde indsnit så diskret som muligt. Kirurgen vil injicere væske i området, der skal behandles, dette forhindrer omfattende vævsbeskadigelse. En kanyle er indsat, og med en kraftig skub og træk bevægelse fedt fjernes. Hvis flere steder er der skal behandles, vil din kirurg suturere snittet inden du går videre til næste område. Recovery tid er normalt temmelig hurtig med fedtsugning. Du vil blive bedt om at bære en figursyet bælte i en kort periode efter operationen. Suturer fjernes fem til syv dage efter operationen. Patienter typisk vende tilbage til normal aktivitet i tre til fire uger. Hævelse toppe og begynder at aftage under den første uge med samlede reduktion forekommer efter flere uger. Blå mærker fade og i sidste ende forsvinder efter ca. fire til seks uger. Du kan stadig have følelsesløshed i de behandlede områder for et stykke tid, men det normalt aftager efter et par uger.

De mest almindelige typer af fedmekirurgi er gastrisk bypass og lap-banding. Af de to, gastric bypass er den mest invasiv procedure. Begge operationer virker ved at begrænse mængden af ​​mad, der kan holdes i maven. Med gastric bypass er maven størrelse dramatisk reduceret ved hjælp af en hæftning procedure og re-fastgørelse af lille mave pose til tarmene. Denne procedure reducerer mængden af ​​mad, der kan spises til omkring to spiseskefulde.

En nyere mere populær bariatriske procedure er Lap-band, som står for laparoskopisk banding. I denne operation, er en justerbar bånd placeret omkring den øvre del af maven. Ingen hæftning er nødvendigt at skabe en mindre pose. Bandet kan justeres til den mængde begrænsning er nødvendig for at opfylde målene i dit vægttab. Et attraktivt aspekt af denne operation er, at teknikken kan vendes.

At finde en kirurg

Når man overvejer vægttab kirurgi, er det vigtigt at finde en velkvalificeret kirurg. Vær forsigtig, når du vælger en kirurg, fordi de ikke er skabt lige; nogle er bedre end andre. Der har været en eksponentiel stigning i antallet af kirurger, især bariatriske kirurger, fordi forsikring er begyndt at betale for proceduren. Sørg for, at du finder en kirurg, der er vidende om netop din procedure. En mere erfaren kirurg udslag i en lavere risiko for komplikationer. De fleste læger har hjemmesider, du kan gennemse at lære mere om deres legitimationsoplysninger. Hvis det er muligt, finde en kirurg, der har udført mindst 100 procedurer. Det er især vigtigt, at du føler dig tryg og har tillid til din kirurg. Under din konsultation, forhøre sig om kirurgens erfaring og typen af ​​komplikationer, der har fundet sted tidligere. Din kirurg skal bord-certificeret af American Board of Surgery og medlem af American Society of Bariatric kirurger.

Er du en kandidat til operation?

De bedste kandidater til fedtsugning er dem, der har brug for at tabe små til moderate mængder af fedtdepoter. Dette gøres ved at modellere bestemte kropsdele. Hvis du vil have slankere hofter og lår, en fladere mave eller din dobbelthage fjernet, så fedtsugning kan hjælpe. Krav omfatter godt fysisk og følelsesmæssige sundhed, hudens elasticitet og realistiske forventninger for at opnå maksimal ydelse. Som du konsultere din læge, han / hun vil afgøre, om du er egnet til operation.

Svær overvægt er klinisk diagnosticeret med enten at have en Body Mass Index (BMI) på over 40 eller være 100 £. overvægtige. Bliver denne overvægt er forbundet med mange sundhedsrelaterede problemer. Den mest indlysende er en øget risiko for dødsfald direkte relateret til øget vægt. Hvis du opfylder en af ​​de to ovenstående kriterier, du er en potentiel kandidat til fedmekirurgi. Du skal også have et stærkt ønske om en permanent livsstilsændring og væsentlig vægttab. Før operationen skal du have en klar og realistisk forståelse af de risici invloved og hvordan dit liv vil ændre sig efter operationen.

Patienter med en BMI på 35 til 40 kan også overvejes til kirurgi. Kirurgi kan være nødvendig, hvis du har livstruende sundhedsmæssige betingelser såsom svær søvnapnø, diabetes mellitus eller hjertesygdomme. Hvis din vægt forstyrrer dit daglige liv eller negativ indflydelse beskæftigelses- eller familiens funktioner, kan du komme i betragtning til operation. Din læge vil træffe den endelige beslutning.

Kirurgisk Vægttab Options

Der er en række kirurgiske vægttab muligheder, men de valg er baseret på dit vægttab behov. Operationen udføres, er i forhold til det beløb, du har brug for at tabe; større vægttab kræver mere invasiv kirurgi. Den mindst invasive type kirurgi er fedtsugning, mens de mest invasive er en bariatric procedure, også kendt som en gastric bypass.

Fedtsugning er normalt en ambulant procedure. Dette er en kosmetisk procedure, hvor overskydende fedt fjernes fra bestemte områder af kroppen ligesom hofter, balder, mave, flanke (kærlighed håndtag) eller hage ved sugning. De fleste forsikringsselskaber dækker ikke fedtsugning, da det betragtes som kosmetisk kirurgi.

Behandling ved hjælp af bariatriske kirurgiske procedurer er ofte en sidste udvej for svært overvægtige personer, der søger vægttab. For overvægtige, som har tabt sagen på vægttab, er medicinsk indgriben påkrævet. Den gode nyhed er, at på grund af det øgede antal bariatriske operationer peformed i USA, er flere forsikringsselskaber begyndt at dække deres omkostninger. Fedmekirurgi er den eneste etablerede metode til at opnå vellykket langsigtet vægtkontrol for svært overvægtige. Denne type behandling er ikke en kosmetisk procedure. Fedmekirurgi af svær overvægt ikke indebærer fjernelse af fedt ved sugning, men indebærer at reducere størrelsen af ​​maven posen.