Vægttab: hurtigt vægttab Tips

Eliminer Sukker til hurtigt vægttab

Af Charlotte E

En af de største syndere i at forårsage vægtstigning er sukker. Moderne dag kost er fyldt med sukker hele vejen fra morgenmadsprodukter og donuts til kaffedrikke du drikker for at slå middagstid nedturen til desserter efter middagen. Selv frugt og grøntsager indeholder sukker, og selvom sukkeret er forekommer naturligt og er ikke raffineret, er det stadig sukker. Kroppen er kun i stand til at behandle en vis mængde sukker på et tidspunkt, og eventuel overskydende sukker, der er forbrugt, vil blive omdannet til fedt. Når du stopper puster til ilden (dit fedt), vil din krop begynde at brænde den lagrede fedt til sit energibehov.

En hurtig måde at hoppe starte dit vægttab er at skære alle tilsat sukker i din kost og skære ned på frugt, så godt. Prøv at spise ikke mere end 15 gram sukker om dagen for de bedste resultater. Mange mennesker vil bemærke, at de mister en 2-3 pounds eller mere, i den første uge. Bemærk, at dette er ikke let! En banan har næsten 20 gram sukker og en candy bar har op mod 40 eller mere. Hold hydreret og snack på rå, lavt kalorieindhold veggies ligesom agurker og peberfrugt til at holde fra at give i dine cravings.

Nedbrud kostvaner stadig ikke virker

En almindelig, men meget usikker praksis, der anvendes til vægttab er ekstreme slankekure. Ekstreme kost, såsom en syv dages crash diæt, fremmer hurtigt vægttab, som ikke kun usundt, men i nogle tilfælde farlig. Brugen af ​​fastende eller ekstremt lavt kalorieindhold kostvaner stadig ikke virker for langsigtet vægttab. Til permanent vægttab, skal du ændre din livsstil. Ekstreme kostvaner lover dig næsten magiske resultater inden for blot et par dage. Som det gamle ordsprog siger: "Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det sandsynligvis er."

Ekstreme kostvaner har eksisteret i århundreder, men deres resultater er stadig de samme. Du primært miste muskelvæv og vand vægt i stedet for fedt. Crash Dieters tabe pounds, fordi deres kost program er hovedsagelig selvpålagte sult. Det er simpelt matematik: Hvis flere kalorier er brændt end spises vægttab forekommer. Ekstreme slankekure medfører lavt energi niveau på grund af utilstrækkelige kalorier. Dette påvirker din evne til at udføre normale daglige aktiviteter, du bare ikke har den energi du har brug for. Der er ingen energi til motion og dit job ydeevne kan lide så godt.

Crash slankekure udtømning vitaminer og mineraler, som er vigtige for kroppens normale funktioner. Da disse vigtige næringsstoffer bliver forarmet, kan ubalancer opstå øge din risiko for alvorlige medicinske komplikationer. Så undgå disse risici og yo-yo effekt af nedbrud slankekure ved at tabe sikkert. Spis en sund kost og få masser af regelmæssig motion og du vil være på din vej til vellykket vægttab.