Vægttab Forbedrer hukommelse

Et team af forskere fra Sverige bekræftede, at midaldrende kvinder, der holder en kost har meget bedre hukommelse. Meddelelsen blev foretaget i San Francisco på den 95. årlige konference i Endocrine Society.

Vægttab Forbedrer hukommelse

Andreas Pettersson, forfatteren af ​​undersøgelsen fra Umeå Universitet, Sverige, siger resultaterne viser klart, at problemer med hukommelsen provokeret af fedme er faktisk reversibel.
Forsøget involverede tyve postmenopausale kvinder, der lider af fedme. Før og efter kost, forskerne målt deres body mass index og densiteten af ​​fedtvæv. De testede også episodisk hukommelse. Memory test forudsættes sammenligne navne og ansigter på et foto.

Undersøgelsen varede i seks måneder, hvor deltagerne mistede i gennemsnit otte pounds. Det blev konstateret, at kost og motion ikke blot forbedre det kardiovaskulære system af ældre kvinder, men deres hjernefunktion samt.

Funktionel MRI gav forskere mulighed for at se den hjerneaktivitet af deltagerne ved udførelse hukommelse tests. Ved afslutningen af ​​den forskning, blev det klart, at efter vægttab hukommelsen kvalitet forbedres. Specialisterne var også i stand til at registrere ændringer i deltagernes hjerneaktivitet.

På basis af denne Pettersson, at kvinders hjerne blev mere aktiv og bedre i stand til at absorbere de oplysninger, efter de tabte vægt.