Vægttab for Teens Expert Interview

Vægttab for Teens Expert Interview
Anne Fletcher, MS, RD

I dette interview Anne Fletcher, MS, RD diskuterer hvordan teenagere kan tabe sig og holde det ud. Hvis du har prøvet at tabe sig, men næppe se skalaen ændre eller se det krybe op igen efter at have nået dit mål, er du ikke alene. Mange teenagere har været nede den samme vægttab vej har dog mange andre fundet en måde at tabe vægt og vedligeholde det på en sund, fornuftig måde.

Vægttab for Teens Interview med Anne Fletcher

Anne Fletcher, MS er en medicinsk / sundhed journalist og registreret diætist, der har specialiseret sig i at skrive om vægtkontrol og afhængighed. Hun har skrevet fem bøger om personer, der har formået at tabe sig og holde det ud. Senest har hun skrev, Vægttab Confidential: Hvordan Teenagere tabe og holde det ud - og hvad de ønsker Forældre Knew sammen med en kammerat bog, Vægttab Fortroligt Journal:. Week-by-Week Succes Strategier for teenagere fra Teens Vægttab Fortrolige handler om mere end 100 tidligere overvægtige teenagere, der mistede vægt på sunde måder og holdt det ud for omkring et år eller mere.

Vægttab for Teens Expert Interview
Vægttab Fortroligt

Teen Vægttab Succeshistorier

Følgende er et par af de succeshistorier fra Annes bøger:

  • "Joyelle T fået mere end 80 pounds i ottende klasse (bringe hendes vægt op til mere end 200 pounds). Ved hjælp af et vægttab program og gennem sund kost og motion, mistede hun 55 pounds i tiende klasse."
  • "Tyler D var fem meter fire inches høj og vejede 185 pounds i syvende klasse, da han fik fodret op med at være overvægtige og få drillet om det. Han sluttede sig til middle school fodbold og spore teams, tabt 20 pounds, og voksede 9 inches."
  • "Anne Fletcher egen søn, Wes G, vejede 270 pounds og stod 6 fødder 1 tomme i ellevte klasse. Under sit senior år i high school, besluttede han, at han ville se godt ud i tide til college. Han mistede 65 pounds ved at holde styr på alt, hvad han spiste i en daglig planner, vejer sig en gang om ugen, og spille pick-up basketball. "

Motivation til at tabe vægt

Hvad motiverer en teenager at tabe sig på en sund måde?

For de fleste af de teenagere i vægttab Confidential, det var en kombination af ting: de ønskede at se bedre ud og føler sig bedre om sig selv; de var bekymrede for deres helbred; og de ønskede at få bedre relationer til deres jævnaldrende. Mange af dem var syge af drilleri de oplevede på grund af deres vægt.

Hvad er fordelene ved at være på en sund vægt?

Så rart, som de kan være, ændringer på skalaen og i tøj størrelse ikke var de eneste fordele Vægttabet Fortrolige teenagere beskrevne. De talte om forbedret kondition og helbred. Sandra D. sagde, "Bemærk, at du kan gøre flere ting -. Som at være mindre træt efter du deltager i et fitness-test" Victor F. påpegede sundhedsmæssige fordele ved at tabe "Du har ikke højt blodtryk Du er ikke fast i en kørestol.". Mange teenagere nævnte, at forbedringer i forholdet var blandt fordelene. Katie S. sagde, at før hun tabte vægt, nogle af hendes jævnaldrende havde ingen henvisning til hendes følelser. Hun tilføjede: "Det undrer mig stadig, hvor meget vægt på at være tynd og hvor forskelligt jeg behandlet nu [at jeg har mistet vægt] -. Ligesom alle mit værd i mit udseende og vægt Det er absurd, men det er den måde, vores samfund er. " Sidst, men ikke mindst, rapporterede langt de fleste teenagere, at deres selvtillid og selvværd var forbedret, og at de havde mere energi.

Hvordan kan en teenager blive motiveret?

Lad os se det i øjnene: når nogen først taber vægt, er det temmelig spændende, fordi alle lægger mærke til. Folk bliver ved med at spørge, "Hvordan du gør det?" De komplimenter tilsyneladende aldrig ende. Det er nok til at holde nogen pumpet ... for et stykke tid. Med tiden, men fastholde vægttab kan få lidt kedeligt som den "nye dig" bliver den "gamle dig".

Så jeg spurgte teenagere hvad motiverede dem til at holde vægten ned. Fra hvad de fortalte mig, antallet en måde, de holde sig motiveret, er, at de holder et levende billede - figurativ, bogstavelig eller begge - af, hvad deres liv var ligesom når de var tungere, og de mener om, hvordan de ønsker ikke at gå tilbage. Også holde mange teenagere pumpes ved hjælp af en meget positiv strategi: fokus på "payback" for alle deres indsats. Faktisk en god del af dem bruger begge strategier. For eksempel ser på gamle fotos og huske, hvordan folk gjorde nar af ham holder Tom C. i at få tilbage i vægt. Han bliver også motiveret "af hvor god jeg ser i tøj, hvor god jeg føler, og hvor meget bedre andre børn behandle mig."

En måde at starte denne proces er ved at holde en dagbog over små ændringer - i krop, sind og ånd - der finder sted på vej til en sundere vægt. Dette skulle kickstarte processen med at anerkende "tilbagebetalingstiden" fra at udvikle en sundere livsstil - også selvom du endnu ikke er, hvor du i sidste ende ønsker at være. Når du føler dig modløs eller tilbagefald, træk dagbogen for at minde dig selv om de mange positive ændringer, der allerede er indtruffet.

Hvad er en sund måde at tabe sig?

Sund kost

At gå fra at være overvægtige til en sund vægt, er du nødt til at spise færre kalorier end din krop bruger hver dag eller øge din fysiske aktivitet, så du forbrænder flere kalorier, end du spiser. Langt de fleste teenagere jeg interviewede sagde, at de gjorde begge. En stor tema var at give op eller skære ned på almindelig sodavand, og mange teenagere sagde, at drikke mere vand er en af ​​deres strategier. Andre vigtige ting, der nævnes af teenagere var at skære ned på fedt, downsizing portioner, spise mere frugt og grønt, mellemmåltider smartere, flytte til sundere kulhydrater, hvilket gør bedre restaurant valg, og lære at håndtere følelser uden at dreje til fødevarer. De fleste af dem er ikke mel-skippere, og de ikke mister muligheden for godbidder, fordi afsavn kan give dig lyst til at spise mere i det lange løb.

Øvelse

Når jeg bliver bedt om at vælge en strategi, der førte til succes for disse teenagere, uden tøven, siger jeg motion. Faktisk bliver mere fysisk aktive blev nummer et svar da jeg spurgte teenagere om deres vigtigste vægttab strategier og for de vigtigste ting, de gør for at holde vægten ned. Jeg var faktisk overrasket over at se, hvor dedikerede disse teenagere er at udøve. Styrketræning og løb var de mest almindelige former for aktivitet. Mindre end en fjerdedel af dem var involveret i holdsport, så børnene ikke behøver at blive "Jocks" at være egnet.

Parental Support

Hvordan kan forældre støtte deres teenager?

Forældre og teenagere i vægttab Fortroligt gjorde det klart, at den vigtigste støtte normalt kommer fra familien. Forældre skal forstå, at nagende, prædiken og generelt at komme på en teenagers tilbage om mad og motion bare en tendens til at give bagslag. Det er op til teenager til at beslutte, om, hvornår og hvordan (inden for rimelighedens, så længe det er en sund måde) at tabe sig. Desuden bør forældre være rollemodeller - altså hvis de ønsker deres teenager til at spise sunde fødevarer og motion, så de har brug for at forsøge at gøre det samme. Også selv om det er vigtigt at have lejlighedsvise livretter og behandler, er det også vigtigt at have en sund mad miljø derhjemme. Det betyder, at fylde skabene og køleskab med masser af sunde fødevarer og at komme af med meget fristende, lav-ernæring, højt kalorieindhold poster. Dog bør børn inddrages i beslutningsprocessen om, hvad fødevarer er rundt, fordi en demokratisk proces fungerer langt bedre med teenagere end en "top-down" diktatorisk tilgang.Oplysningerne om de anvendte i dette vægttab for teenagere interview teenagere blev tilpasset fra vægttab Confidential: Hvordan Teenagere tabe og holde det ud - og hvad de ønsker Forældre Knew (Houghton Mifflin, 2007) og dens følgesvend, Vægttab Fortroligt Journal: Week-by-Week Succes Strategier for teenagere fra teenagere (Houghton Mifflin, 2008) af Anne M. Fletcher, MS, RD

Disclaimer

De annoncer, der ledsager denne artikel, har ikke noget at gøre med denne artikel, og de produkter, der sælges i dem er ikke godkendt af Anne Fletcher. Eventuelle produkter tyder hurtigt vægttab er særligt upassende for teenagere, der bør tjekke med deres læge, når man overvejer vægttab.