Vægttab Chip Implant

Sandsynligvis den mest videnskabelige og up-to-date middel i bekæmpelsen af ​​fedme bliver udformet nu. Det vil være en computerchip beregnet til at blive implanteret i en arm og hjælp kontrol vægt. Ideen er chippen vil være kontrol fedt i blodet. Så snart den konstaterer, at ejeren spiser mere, end han eller hun skal, vil det frigive et hormon, der eliminerer følelsen af ​​sult.

Vægttab Chip Implant

Når den første version af chippen blev testet på mus, fede mus gik nemmere på deres mad og virkelig begyndte at tabe overdreven vægt. Da deres vægt kom ned til normal, enheden standset fungere og udgivet ikke mere medicin.

De schweiziske forskere, der arbejder på dette projekt siger, at de har til hensigt at fremstille indretningen af ​​størrelsen af ​​en mønt i årti; vil det være let at installere under huden.

Artiklen i Nature Communications tidsskrift oplyser, at der er to gener i chippen arbejder sammen om at bremse appetit. Den første er ansvarlig for at kontrollere fedt, og når niveauet stiger, sender en ordre til det andet gen at forberede anti-appetit stof.

Prof Martin Fussenegger, opfinderen af ​​den hjælpsomme chip, er sikker på, at enheden bærer andre gener kan anvendes til behandling af andre sygdomme som godt.

Chippen menes at have nogen væsentlige bivirkninger og erstatte i fremtidige kost piller - som skal tages i løbet af dagen - og gastrisk banding, en meget bekostelig og invasiv procedure.

Fedme truer med at tage væk flere år fra en persons levetid udover at invitere en flok sundhedsmæssige problemer som hjertesygdomme, diabetes, depression, fertilitetsproblemer og flere former for kræft.

Da forskernes talsmand påpegede, vægt problem er en svøbe for menneskeheden, med mere end 50% af befolkningen i mange højtudviklede lande at blive fede, og hver tredje individ groft overvægtige (af tallene fra World Health Organization).

Talsmanden også mindet om, at højt kalorieindhold fødevarer vokse fedt polstring på folks mellemgulv område, der er svært at slippe af med, og endda lade fedt komme ind i blodet, hvor det cirkulerer over hele kroppen. Blood snøret med fedt forværrer hjertesygdom og kan resultere i slagtilfælde og angreb.

Tilstrækkelig finansiering, chippen er at blive testet på mennesker i et par år. Hvis prøverne går godt, og enheden er fundet effektiv og sikker, kan det fremstilles udførligt inden for et par år.

Ikke desto mindre siger forskerne, at chippen ikke vil være i stand til at klare for meget vægt, og det vil være aktiv for kun en bestemt periode.