Vægttab Beginnings: Hvordan man styrer sult

At lære at styre sult er et vigtigt mål for alle Dieters. Mange faktorer bidrager til, hvorfor du føler dig sulten. Det centrale er at forstå din krop og de processer, der fører dig til at føle sig sulten og muligvis spise for meget. Her er et par måder, du kan styre sult.

Få tilstrækkelig hvile

Ved første øjekast kan det virke irrelevant, at få nok søvn vil hjælpe dig med at kontrollere din sult og spisevaner. Sandheden er, at når folk er trætte, har de tendens til at spise mere. Der er en god fysiologisk grund til dette. Undersøgelser viser, at når du ikke sover nok, den hormonelle make-up af din krop ændringer. Din krop oplever en stigning i et hormon, der øger din appetit. Din krop samtidig ser et fald i et hormon, der gør du føler dig tilfreds.

Virkningen af ​​søvnmangel er, at du føler dig sulten oftere, og når du spiser, du ikke føler dig fuld. Dette resulterer i at spise oftere i løbet af dagen og forbruge større portionsstørrelser. For at sikre, at din krop er i god balance, skal du sørge for at sove otte timer hver nat. Dropper under seks eller syv timers søvn hver nat gør det sværere at kontrollere sult.

Spis regelmæssigt

Binge spise ofte resulterer i at gå i mange timer uden at spise. Eller, kan du blive fratage dig selv af livretter eller vigtige næringsstoffer, hvilket fører til overkompensation, når du spiser. For at styre sult, vil du ønsker at nyde mad i moderation og i regelmæssige intervaller.

Det er almindeligt for mange mennesker at springe morgenmad. Dette kan skyldes en række forskellige årsager, såsom at løbe tør for tid om morgenen, en modvilje for typiske Morgenmad fødevarer eller en generel tro på, at springe morgenmaden vil føre til vægttab. I virkeligheden springe morgenmaden, eller måltider generelt tendens til at føre til overspisning på andre måltider eller til løbende mellemmåltider.

Spis regelmæssigt. Planlæg at spise tre måltider om dagen. Eller hvis du foretrækker, spise fire eller fem meget små måltider i løbet af dagen. For at styre sult, du ønsker at undgå at gå til store strækninger af tid uden at spise.

Vælg High Fiber Foods

Vær meget opmærksom på din mad valg. Spis mere fuldkorn, frugt og grøntsager, fordi disse fødevarer er høj i fiber. Fiber fylder dig op og du vil finde dig selv følelsen mindre sulten. Spred disse fødevarer ud over din dag. For eksempel spiser et stykke frugt med din morgenmad. Nyd en sandwich lavet med fuldkornsbrød til frokost. Til middag har en salat fuld af en stor blanding af grøntsager og lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold salatdressing.

Ophold hydreret

Drik masser af vand, urtete, sodavand og andre drikkevarer, der er sunde og sukker-fri. Nogle mennesker spiser, fordi de tror, ​​de er sultne, men i virkeligheden, de er tørstige. Når du føler dig sulten, først drikke vand. Se, om det nedsætter din sult niveau. Generelt drikke otte glas vand hver dag for at holde ordentligt hydreret.