Vægtøgning: Vægttab og sygdom Tips

Vægtøgning og Sygdom

Opnå vægt er et fælles behov for folk, der har haft en betydelig vægttab på grund af sygdom. Kræftpatienter, AIDS-patienter og personer med visse tarmlidelser brug vægtøgning. Som forberedelse mange tilfælde for medicinske behandlinger, ligesom strålebehandling, rådgivning vægtøgning. Spild er almindelig i disse sygdomme på grund af slaget kroppen fører, men også på grund af stress. Fastholdelse af en sund vægt og sikre, at kroppen har tilstrækkeligt brændstof, vil gøre kroppen stærkere og bedre i stand til at bekæmpe sygdommen.

Cystisk fibrose

Cystisk fibrose eller CF er en genetisk sygdom, der påvirker slimkirtlerne som ikke udskiller normal væske. Et gen får kroppen til at producere tyk, klæbrig slim, der blokerer kanaler i kroppen, især i lungerne og tarmene som forstyrrer kroppens funktioner som vejrtrækning og fordøjelse. Denne fordøjelsessystemet forstyrrelser hæmmet en patients evne til at behandle mad, så CF ramte er ofte undervægtige og har svært ved at opretholde en sund vægt. Kost management er ekstremt vigtigt for hver CF patient. Som med enhver person, det vigtigste er at give nok næring for maksimal vækst og styrke. CF-patienter skal spise varieret kost af høje kalorier, proteiner, andre næringsstoffer og tilføje vitamintilskud til at dække alle de baser. Sommetider patienter har problemer med at spise nok kalorier i deres almindelige kost for at opretholde eller få vægt. Højt kalorieindhold kosttilskud og vægtøgning shakes, der kommer i pulver til at blande som en drink kan være meget nyttigt.

Irritabel tyktarm (IBS)

Irritabel tyktarm, også kaldet spastisk colon, er en betingelse for kolon (undertiden også endetarmen), hvor en person erfaringer lavere mavesmerter, kramper, diarré og forstoppelse. IBS er ikke en inflammatorisk tarmsygdom. Typisk er der ingen strukturel abnormitet med organer fra en person, der lider af IBS, men de kan undgå at spise, eller spise meget lidt at reducere symptomerne typisk anlagt den ved fordøjelsen. Som et resultat, mange IBS syge er undervægtige og kan kræve kalorieindhold kosttilskud eller vægtøgning kosttilskud for at opretholde en sund vægt.

Indikationer af Being Undervægt

I mange tilfælde kan folk, der er helt raske være "undervægtige". De kan have et højt stofskifte eller har lean gener. Når du er atypisk undervægtig, og tilses af en læge, vil de sandsynligvis se på faktorer og symptomer, der kan være årsag til vægt problem. At være undervægtig kan indikere en række betingelser og sygdomme, herunder diabetes type I (hos unge), hyperthyroidisme, under indtagelse af mad og næringsstoffer, overtræning med motion, AIDS, cancer, parasitisk infektion eller anoreksi og bulimi. Alle disse betingelser vil forårsage en person til at være undervægtige, eller at gennemgå en pludseligt vægttab. Hvis du ikke er under pleje af en læge og har oplevet et fald i vægt, bør du hurtigst muligt søge læge.

Faktorer for pludseligt vægttab

Generelt er der tre faktorer, der kan føre til uventet vægttab. De falder i tre kategorier, som omfatter sygdomme, medicin og psykologisk. Sygdomme stoppe kroppen i at optage kalorier og næringsstoffer, hvilket er hvorfor nogle sygdomme er kendt som "spilder" sygdomme. Disse kan omfatte kræft og tarmproblemer. Der er nogle lægemidler, som kan udløse en usund vægttab og hvis man er blevet indført for dig, kan du og din læge ønsker at afveje fordele og ulemper ved effektiviteten af ​​medicinen. Sådanne lægemidler kan være antidepressiva, blodtryksmedicin, lægemidler til behandling af osteoporose og anti inflammatorisk over the counter medicin, der kan forårsage vægttab. Derudover kan depression og angst forårsage vægttab.

AIDS

Svindsygdomme ikke tillade, at organet til at behandle ernæring korrekt og kan forårsage vægttab og sygdom. AIDS eller erhvervet immundefektsyndrom er en sygdom i immunsystemet, der starter med HIV, human immundefekt virus. HIV angriber kroppens immunforsvar og i sidste ende, ødelægger kroppens evne til at bekæmpe infektion. I sidste ende, AIDS-patienter dør af andre sygdomme, såsom lungebetændelse eller cancer. Den svækkede immunsystem forårsaget af AIDS kan forårsage vægttab eller diarré. For at bekæmpe dette, kan en kost højt proteinindhold og kalorier hjælpe dig med at vedligeholde din vægt. Nogle patienter engagere sig i at ryge marihuana, lovligt for mennesker med AIDS i nogle steder, som letter kvalme og hjælper med at bekæmpe AIDS-relateret wasting. Derudover vitamintilskud og kalorieindhold kosttilskud er tilrådeligt, fordi AIDS-patienter er tilbøjelige til at udvikle ernæringsmæssige mangler.

Crohns sygdom

Crohns effekter sygdomstilstande fordøjelseskanalen. Det er en inflammatorisk sygdom og kan forårsage diarré og problemer med fordøjelsen, som gør det vanskeligt fra Crohns sygdom at behandle fødevarer. Crohns kan også forårsage hæmorider, anæmi og problemer med tyktarmen. Lider af Crohns ofte har problemer med at opretholde vægt og ofte har brug for til at søge behandling og kalorieindhold kosttilskud for at opnå vægtøgning og vedligeholdelse af en sund vægt.

Anoreksi og bulimi: Sygdom og Vægttab

Extreme vægttab, der kan forekomme i en spiseforstyrrelse kan ofte skabe en situation, hvor vægtøgning og ernæring er de primære muligheder for behandling. Anorexia Nervosa og Bulimia Nervosa eller anoreksi og bulimi, da de er almindeligt kendt, er sygdomme, der også er kendt som spiseforstyrrelser. I begge tilfælde skal den person, der lider af den spiseforstyrrelse har et forvrænget billede af deres egen krop, som fører til person, der kontrollerer, engang til det punkt, besættelse, hver kalorie og stykke mad, der går ind i deres krop. Spiseforstyrrelser er ofte forårsaget af følelsesmæssige eller sociale faktorer og for mænd, sport, der har særlige vægtintervaller eller kategorier. Både Anorxia og bulimi er livstruende sygdomme, der skal behandles med psykologisk rådgivning og ernæringsvejledning. Hvis du er ved at komme fra en spiseforstyrrelse, kan din læge sætte dig på en diæt for at tage på i vægt. Sørg for, at du spiser små, afbalancerede måltider høj i ernæring.

Sukkersyge

En almindelig bivirkning af diabetes kan være en tilstand kaldet gastroparese, hvor maven nerverne er beskadiget og ikke fungerer så godt, så maven ikke tømme indholdet effektivt. Som et resultat af dette, kan gastoparesis patienter har svært ved at fordøje mad og opretholde vægten. Behandlinger omfatter spise mindre, mere hyppige måltider, reducere dit indtag af fiberrig og højt fedtindhold fødevarer (som kan være svære at fordøje) og bruge en flydende kost indtil tilstanden mindsker. Kalorieindhold kosttilskud Flydende og vægtøgning kosttilskud, med målte sukker, kan være uvurderlige for at opnå og fastholde en sund vægt for mennesker med denne lidelse.

Vægt og sundhed

Når du kæmper en sygdom eller medicinsk tilstand, er du nødt til at opretholde en sund vægt ved at spise en varieret kost, rig på, hvad din krop har brug for. I tilfælde af mennesker, der er undervægtige, har du stadig brug for alle dine frugter og grøntsager, proteiner, kulhydrater og fedt. En afbalanceret kost vil hjælpe dig med at holde og vedligeholde dit helbred. Vægtøgning kosttilskud kan hjælpe dig, men hvis du er i dårligt helbred, at du får alle de vitaminer du har brug for!

Kræft

Når du kæmper kræft, kemoterapi er en fælles behandling, og det kan forårsage vægttab. Kræft vægttab kan være farligt for patienterne, fordi de har brug for alle de næringsstoffer, de kan få til at bekæmpe kræft. De grunde, du kan tabe sig i løbet kemoterapi har en dårlig appetit, diarré, kvalme, opkastning og dehydrering. Disse er typiske bivirkninger af kemoterapi selv. Det er vigtigt at overvåge din vægt, når du går gennem behandlingscyklus. Hvis du bemærker et betydeligt vægttab, bør du kontakte din læge. I situationer som disse, kan en let fordøjelig kalorieindhold supplement som en laktosefri vægtøgning shake eller en kalorie supplement hjælpe dig med at opretholde en sund vægt og en balance af sukker, protein, fedt, vitaminer og mineraler, du har brug for at bekæmpe kræft.