Vægtøgning: Vægtøgning Tips

Tager på i vægt: Hvor længe

Opsamling vægt er en individuel proces. Nogle mennesker vil have mindre besvær vægtstigning end andre. Husk, at tage på i vægt hurtigt er ikke praktisk. Opsamling vægt med en sats på 2-3 pounds en uge er et fornuftigt. Ved at tilføje 1000 kalorier om dagen til din ønskede kalorie behov, kan du få 2-3 pounds i en uge. Hvis du synes at tage på i vægt i et hurtigere tempo, kan du ønsker at fjerne nogle kalorier eller fedtstoffer. Langsom og støt er vejen for en sund vægtøgning.

Højt stofskifte og vægtøgning

En høj stofskifte betyder, at du benytter kalorier i et hurtigere tempo; derfor du har brug for mere vægt få næringsstoffer og højere kalorieindtag end en person med en langsommere stofskifte. Hvis du træner en masse, eller er en naturligt tynd person, du måske allerede har identificeret, at du har en høj stofskifte. Hvis det er tilfældet, tælle dine kalorier i en uge og se, hvor mange du virkelig indtage. Hvis du ikke vinder nogen vægt, har du nu en benchmark, hvorfra man kan gå. Når de ekstra kalorier og næringsstoffer opretholdes kan forventes vægtøgning.

Kalorie tællere

Der er en masse vægtøgning råd derude og en af ​​de store tip er at tælle dine kalorier, og sørg for, at du indtage et bestemt antal kalorier hver dag. Ved ikke hvilken mad har hvad kalorieindhold? Se online for hjemmesider, der har kalorie tællere. Der er endda nogle steder, der har daglige kalorie tidsskrifter. Du kan have til at betale et mindre gebyr, men som har et værktøj som dette ved hånden kan være uvurderlige i at hjælpe dig med at få vægt på en disciplineret og sund måde. Du kan også finde bøger på biblioteket eller hos din lokale boghandel, der kan give dig den kalorieindtag af alle fødevarer under solen.

Stigende kropsfedt og muskel

Når man tænker på den menneskelige krop, finder vi knogler, organer, hud, væsker, fedt og muskler. Vi kan ikke øge vægten af ​​knogler, eller organer, eller hud, (udover blod, er midlertidige væsker). Det efterlader fedt og muskler for realistisk vægtøgning. Stigende kropsfedt og muskler vil hjælpe dig med at tage på i vægt.

Vægtøgning og ældre

Behovet for at tage på i vægt, når ældre er en stigende udfordring. Med begrænsede indkomster og stigende omkostninger, de ældre har en tendens til at reducere mad. Et højt kalorieindhold, høj næringsstof vægtøgning supplement er ideel til ældre til at opretholde kropsvægt og for at få ekstra vægt.

Vægtøgning og tid

Vægtøgning er en proces, ikke en begivenhed. 1-2 pounds en uge er opnåeligt med rette næringsstoffer og kalorier og en vægtøgning kost. Sæt et mål for at få vægt og planlægge en pund om ugen. Tænk i form af uger, ikke dage for bedste vægtøgning resultater. Tilføj kalorier dagligt for at nå den ugentlige resultat. En vægtstigning shake hjælper ved at gøre ekstra højere kalorier praktisk sammen med en højere kalorieindhold vægtøgning menu og snacks.

Hvad er en vægtøgning kost?

Forsætlig vægtøgning er processen med at gøre og gennemføre en plan om at øge den samlede kropsvægt. Dette normalt medfører en forøgelse af kropsfedt og muskler. Ideelt set bør en vægtøgning kost gøres ved at spise en ernæringsmæssigt afbalanceret højt kalorieindhold kost og øge den fysiske aktivitet som vægtløftning.

Tager på i vægt på Arbejdspladsen

En vægtstigning plan kan nævnes at få højt kalorieindhold snacks hele dagen. Vælg højere kalorieindhold fødevarer i cafeteriet eller på det lokale diner. Medbring højt kalorieindhold snacks fra hjem for at spise på pauser. En vægtstigning supplement kan være forberedt på arbejdspladsen for pauser. En vægtstigning pulver kan let blandes med mælk i en shaker. Må ikke springe frokost for de bedste vægtøgning resultater.

Fedt og muskler Vægtøgning

Når tager på i vægt, du har brug for både fedt og kalorier. Fedtstoffer er de lagrede energikilder og muskler opnår kropsbevægelser med oplagret energi. At tage på i vægt er det nødvendigt at have rigelig opbevaring af fedt for at forhindre den komplette energiforbrug under stofskiftet og sunde voksende muskler har brug for højt kalorieindhold ernæringsmæssige energi til mobilitet. Du bør ikke gå overbord med enten, men opretholde en afbalanceret højt kalorieindhold kost, der indeholder fedt.

Vigtigheden af ​​Fats

Spise fedt at vinde vægt er ikke det samme som at være fedt. Fedt i kosten er nødvendige for lagring af energi, metabolisme af essentielle vitaminer, hormoner og tilvejebringe kalorier nødvendige for vægtøgning. Fedtstoffer give mere end det dobbelte af de kalorier af protein og kulhydrater. Kalorier er afgørende for at få vægt.

Tager på i vægt Needs

Ønsker at tage på i vægt tager dedikation. Behøver at tage på i vægt, men kan motivere en stærkere ønske. Hvis en medicinsk tilstand gør det nødvendigt at tage på i vægt, rådføre sig med lægen og en ernæringsekspert for forslag til, hvordan man bedst kan gøre det. Få konkrete anvisninger på, hvad din krop har brug for at opnå og opretholde en sund vægt.