Vægtøgning: Vægtøgning Supplements Tips

Vægtøgning Shakes

For at få vægt, 1-3 vægtøgning shakes anbefales hver dag, afhængigt af kalorier og næringsstoffer. En ordentlig højt kalorieindhold supplement ryste kan give over 650 ekstra kalorier per shake, flere høje kalorier, når der tilsættes frugt og is.

Hjælpe dig Absorber nødvendige næringsstoffer

Din vægt gain kosttilskud bør indeholde ingredienser, der hjælper optagelsen af ​​næringsstoffer. Aspartat er en sådan bestanddel. Det er et protein, som hjælper kroppen til at absorbere de nødvendige næringsstoffer. I tilfælde af en person med en sygdom disse ingredienser kan betyde forskellen mellem vægt vedligeholdelse og sund vægtøgning. Vær forsigtig ikke at forveksle aspartat med aspartam, som er et kunstigt sødestof.

Vægtøgning Shake

Den vægtøgning shake fungerer, når det er højt kalorieindhold og højt proteinindhold, højt kulhydrat, og høje fedtstoffer. Nogle vægtøgning shakes primært protein og protein kun shakes er ikke tilstrækkelige til vægtøgning, hvis der mangler de høje kalorier. Vælg en shake med protein, kulhydrater og fedt med de højeste kalorier.

Koste

Du må ikke bryde banken! Du skal være i stand til at få en høj kvalitet vægtforøgelse produkt inden for dit budget. Se online for discount eller engros muligheder eller til vægtøgning kosttilskud, der tilbydes direkte fra producenten. Nogle virksomheder kan opretholde en lavere overhead og de bringer de besparelser for forbrugeren. Være en klog supplement shopper og sammenligne ingredienser og brændværdi, før du køber!

Alternative anvendelser

I nogle tilfælde kan en vægtforøgelse supplement være uvurderlig som en energikilde til udendørs entusiast. Ligesom en magt barer er en rigtig god idé, kan du medbringe en pulveriseret kalorieindhold supplement i din pakke til at blande med vand på sporet. Du får de kalorier du har brug for, og hydrering, uden at skulle bære et ton af fødevarer rundt med dig. Calorie kosttilskud kan også være godt for din teenage atlet, som ikke synes at stoppe med at spise dig ud af hus og hjem! Få dem en pulveriseret vægtøgning supplement og sørg for at de får de næringsstoffer de har brug for, samt kalorier.

Højt kalorieindhold Vægtøgning Shakes

At tage på i vægt, bør højt kalorieindhold shakes også ledsage almindelig mad. Du ønsker ikke at bare erstatte vægtøgning ryste kalorier for kost kalorier. Du er nødt til at tilføje flere kalorier til din kost med vægtøgning ryste. I kombination, et højt kalorieindhold vægtøgning ryste og regelmæssig kost tilføje mere vægt.

Vægtøgning Supplements

Vægtøgning kosttilskud kan hjælpe med at få vægt, når de giver en kombination af høje kalorier, højt proteinindhold, højt kulhydrater, højt fedt og sukker med rigelig vitaminer og mineraler. Højt kalorieindhold kosttilskud nødt til at smage godt, ellers vil de ikke bruges regelmæssigt.

Hvad skal kigge efter

Din vægtøgning supplement bør være en, der kan blandes med vand eller anden væske afhængigt af din smag og præferencer. Tillægget bør have en afbalanceret ligning af vitaminer, proteiner, kulhydrater og sukker, og bør give dig det nøjagtige antal kalorier og gram alle ingredienser, så du kan integrere tillægget i din vægtøgning kost korrekt.

Hvordan Weight Gain Kosttilskud Work

En ordentlig vægtstigning pulver kan give de ekstra høje kalorier og særlige næringsstoffer kroppen har brug for at tage på i vægt, som ikke er forsynet med regelmæssige fødevarer. Når en vægtforøgelse supplement giver kombinationen af ​​høje kalorier og høj ernæring, kroppen lagrer denne ekstra ernæring behov vægtøgning. .

Vægtøgning: Pills

Piller ikke forsyne kroppen med mængden for vægtøgning næringsstoffer og høje kalorier kroppen har brug for at tage på i vægt. At tage på i vægt, kroppen har brug for en kombination af høje kalorier og næringsstoffer. En pille er for lille til at indeholde alle de nødvendige vægtøgning næringsstoffer. Derfor er effektive højt kalorieindhold vægtøgning kosttilskud er i pulverform, ikke en pille.

Kosttilskud Vs. Vægtøgning Supplement

Kosttilskud er et produkt, som regel indtages gennem munden, som indeholder en ingrediens, der ellers mangler fra din normale mad kost. De kosten ingredienser typisk indeholdt i et tillæg er urtekosttilskud, vitaminer, mineraler og kalorier. FDA har regulere kosttilskud, som fødevarer, snarere end som lægemidler. Kosttilskud bør ikke gøre krav gældende, at de kan kurere nogen sygdomme eller tilstande. Ifølge FDA: "... (A) produkt, der sælges som et kosttilskud og fremmes på etiketten eller i mærkningen som en behandling, forebyggelse eller helbredelse for en bestemt sygdom eller tilstand ville blive betragtet som en ikke-godkendt - og dermed illegal- -drug. For at bevare produktets status som et kosttilskud, skal etiketten og mærkningen være i overensstemmelse med bestemmelserne i kosttilskud Act sundhed og uddannelse (dshea) af 1994. "