Vægtøgning: Vægtøgning Foderet Tips

Tage på i vægt på en flydende diæt

Hvis du er på en flydende diæt af medicinske årsager, kan du stadig få vægt, hvis du skal. Fyld ikke dig selv op til en ikke eller lavt kalorieindhold drikkevarer, ligesom diæt sodavand. Frugtsaft er gode. Du kan lave smoothies, eller drikke kommercielle vægt-gevinst produkter. Mange vægt-gevinst produkter er for det meste protein, men du skal sørge for du får afbalanceret ernæring med nok kulhydrater og protein, plus nogle gode fedtstoffer. En billig proteinkilde er fedtfri mælkepulver, og du kan få sojaprotein pulver eller drikke sojamælk. Hyppige, små flydende måltider vil være bedre end store, påfyldning dem. Når du vælger et produkt, tage den med flest kalorier, så længe de ekstra kalorier ikke kommer hovedsagelig fra fedt. Lave noget styrketræning, hvis du kan, så vil du få flere muskler og mindre kropsfedt.

Prøve Vægtøgning kost

Når du opretter din vægtøgning kost, vil du høre mange meninger om, hvor mange kalorier du bør være at tilføje per dag og hvilken slags fødevarer, du har brug for at spise. Sandheden er, at du har brug for at eksperimentere for at se, hvad der er rigtigt for dig. Her er et eksempel vægtøgning kost, der kan hjælpe dig med at eksperimentere og komme i gang. Morgenmad bør kombinere fuldkorn og højt kalorieindhold og næringsrige fødevarer. For eksempel kombinere granola, hakkede nødder, rosiner og banan i yoghurt og nyde et glas mælk med det. Har en snack medio morgen med noget rige ligesom jordnøddesmør eller ost med et stykke frugt. Til frokost har en kalorie rig salat herunder avocado, dåse tun, grøntsager, oliven, salat, sesamfrø og olivenolie eller en sandwich med magert kød og en masse grøntsager. Har en midten af ​​eftermiddagen snack af mælk med en muffin eller granola bar. Til middag har bagt kylling med grøntsager og ris. Nyd nogle is til dessert.

Hvad Protein gør i dit Vægtøgning kost

Protein er nødvendig for stofskiftet og andre kropslige processer, og det hjælper også vores immunsystem til at bekæmpe off sygdom. Det er en byggesten i hår, negle, hud, brusk, muskler og knogler. Voksne har brug for protein til at opbygge og erstatte væv, som bryder ned med brug og børn har brug for protein til at vokse. Du kan få protein fra kød, æg, bønner, korn og mejeriprodukter. Selvom protein hjælper dit stofskifte, bør det ikke undgås i din kost for vægtøgning. En afbalanceret sammensætning af de fødevarer grupper vil hjælpe dig med at opretholde en sund livsstil og samtidig opretholde en sund vægt.

Højt kalorieindhold fødevarer

Højt kalorieindhold fødevarer, der hjælper vægtøgning: dåse frugt i sukkerlage, custards, budding, cheesecake, is, milkshakes, kærnemælk pandekager, Bar-BQ ribben, jordnøddesmør, kartoffelsalat, makaroni salat, bacon, baked beans, flødeost, rosin toast med marmelade, tun salat skinke og æg, fløde tærter, bagt kartoffel med værkerne.

Kalorie Supplement Smoothie

En fantastisk Smoothie idé, hvor du kan blande en kalorie eller ernæringstilskud til at gøre en vægtøgning rystes. Kombiner 1 kop frosne jordbær, 1 kop is, 1 kop vand, 1/2 kop tunge fløde, 1/4 kop sukker, 3 1/2 ounces bløde eller silke tofu, 1/2 tsk vanille ekstrakt og din supplement kalorieindhold. Sit bedste for at blande dette i en blender. Du vil ikke smage tofu og du får fordelene af vitaminer fra jordbær og nogle gode protein til at starte. Husk, at selv om protein kan hjælpe dig med at forbrænde kalorier, hvis du vedligeholder et sundt niveau af kulhydrater, vil du ikke brænde kalorier eller tabe sig. Opskrifter som disse er en stor og lækker måde at tage på i vægt!

Vægtøgning Kost

Opnå vægt er en forpligtelse og i modsætning til dagens norm. Opsamling vægt betyder, at højt kalorieindhold valg din familie og venner kan ikke gøre. Ignorer deres vægttab kost valg og søge det, der kaldes høj ernæring, højt kalorieindhold, og vægtøgning fødevarer. Dit vægtøgning mål er ikke det samme mål, så de samme fødevarer ikke gælder. Når de falder ørken, har du det, når de spiser en sparsom salat, du bestille pasta med sauce.

En anden Calorie Supplement Smoothie

En anden stor smoothie opskrift er også rige på vitaminer og protein. Tag 1 kop blød tofu og blend den med en banan, 2 kopper æblejuice, 2 kopper blåbær og 1 kop is. Denne opskrift er ideel til folk, der er også behov for en kalium boost, noget ofte mangler fra folk, der er undervægtige eller lider af spilde sygdomme. Bare bland i en kalorie eller vægtøgning supplement pulver og du vil have en lækker kalorieindhold boost.

Fiber

Fiber bør være en del af din vægtøgning kost. Fiber er svært at fordøje og hjælper hurtigere flytte affald gennem dit system. Hvis du lider af en tarmsygdom, kan din læge råde dig ellers, men for de fleste raske voksne, højt fiber fødevarer som ærter, æbler, pærer, blommer, jordbær, fuldkorn og bælgfrugter bidrage til at undgå forstoppelse og andre gastrointestinale sygdomme.

Hydrering og vægtøgning

Når du er i gang med en vægtøgning kost, sikre dig du forbliver ordentligt hydreret. Vand er en af ​​de bedste måder at supplere enhver kost. Selvom det er normalt udråbt som et vægttab værktøj, vand sikrer korrekt regulering af fødevarer, vitaminer og mineraler i hele din krop. Vand sikrer, at du får det fulde udbytte af protein og kulhydrat absorption. Hvis du arbejder ud for at få muskler, ønsker du også at sikre, at din krop er korrekt hydreret, så du har maksimal energi og kraft.

Hvad Kulhydrater gøre i din Vægtøgning kost

Under fordøjelsen, er kulhydrater omdannet til sukker, hvilket er grunden til de er elimineret i kost planer som Atkins og andre lav-carb diæter. Kulhydrater kommer i simple og komplekse sort. Simple kulhydrater omfatter nogle frugter, grøntsager, honning, melis osv komplekse kulhydrater omfatter bønner, korn, kartofler og andre grøntsager og frugter. Kulhydrater er en ideel mad gruppe i din vægtøgning kost, fordi de er en byggesten, der holder dig i gang. Det er derfor, løbere har pasta måltider før et stort løb - kulhydrater hæmmer fedtforbrænding.

Hvad Fat gør i dit Vægtøgning kost

Fedt er dybest set energi til kroppen. Kroppen skal også fedtsyrer for mange af kemiske processer. Fedtstoffer også bære vitaminer, der er "fedt opløselige" som A, D, K og E. Det tilføjer smag til fødevarer og opfylder følelser af sult. Nogle fedtstoffer er bedre end andre, men hvis du er på en vægtøgning program, vil du nødt til at indarbejde fedt i din daglige kost.

Vitaminer og Mineraler

Hvis du udvikler din vægtøgning kost, bør vitaminer og mineraler være en stor overvejelse for dig. Nogle vitaminer hjælpe med at reparere væv og celleskader, der er i overensstemmelse med vægttræning og muskelfylde. Rød peber, squash, cantaloupe og tomater er alle rige på antioxidanter, som er afgørende for denne proces og hjælpe med at forebygge kræft og hjertesygdomme samt.