Vægtet Workout Handsker

Vægtet Workout Handsker


Iført vægtede workout handsker er en sikker-brand måde at sparke op en kedelig cardio workout. Den ekstra vægt modstand kan øge intensiteten af ​​din træning rutiner og hjælpe dig med at forbrænde flere kalorier på kortere tid. Uanset om du bruger dem, mens du på tværs af tog eller kickbox de vægtede handsker får du læner dig, tonet arme på ingen tid.

Om Vægtet Workout Handsker

Selvom du måske forestille de forbedrede workout handsker til at ligne store boksehandsker, de er en helt anden vare. Vægtet workout hånd covers er ret tynde handsker, der trækker på over dine hænder og remmen om håndledet område. Små vægte, ofte mellem en og to pounds hver er i handskerne.

Handskerne lade dine fingre fri, så du kan manipulere dine hænder. Nogle handsker gør det muligt at justere vægten beløb, mens andre har vægtene syet ind i handskerne. Fælles vægt beløb mellem en og seks pounds, med vægten ligeligt fordelt mellem dine to hænder.

Funktioner til at søge i handsker kan nævnes:

 • Letvægts stof
 • Aftagelige vægte
 • Stærk konstruktion
 • Justerbar dimensionering

Bruger til Vægtet Trænings Handsker

Vægtet workout handsker er ikke beregnet til at blive anvendt i selve boksning, med en boksebold eller i nogen form for kontakt sport. I stedet er de beregnet til at øge sværhedsgraden under cardio aktiviteter. Brug vægtede handsker ved at gøre følgende:

 • Gåture
 • Jogging
 • Løb
 • Step aerobics
 • Dance aerobic
 • Skyggeboksning (berøringsfri)
 • Kickboxing (under øvelser)
 • Crosstraining

Handsker er ofte mere handy end den regnskabsmæssige £ 2 vægte under lunges eller andre toning øvelser, så du kan holde balancen lettere. Du vil heller ikke bekymre dig om svedige håndflader holde på glatte vægte.

Handske Kits

Flere populære fitness-eksperter har anbefalet eller udviklet vægtede øvelse handsker til brug i deres træning. Blandt de mest populære kits, der omfatter vægtene med motion dvd'er og tilbehør er:

 • Turbo Jam Sculpting Handsker: Populær øvelse ekspert Chalene Johnson har tilføjet en række sculpting handsker til hende Turbo Jam serien. Handskerne er beregnet til at blive brugt med Punch, Kick & Jam 50 minutters workout video. De kan også bæres, når de udfører mange af de andre Turbo Jam dvd'er. Hvis du bestiller hele Turbo Jam Maximum Resultater pakke, er handskerne inkluderet; Ellers kan du købe dem separat.
 • Gaiam Yoga Burn Kit: Den omfattende Gaiam Yoga Burn Kit indeholder en brugervenlig 40 minutters DVD med yoga instruktør Colleen Saidman. Det leveres også med et par små vægtede handsker featuring 12 individuelle 0,25 pund vægte, der er designet specielt, så du kan tilpasse vægten til at opfylde din kondition. Easy-grip handsker er udstyret med en skridsikker overflade på håndflader at øge trækket og overordnede funktion.

Typer af vejede Workout Handsker

Du kan købe vægtede workout handsker fra en række forhandlere. Hvis du har usædvanligt små eller store hænder, kan det være klogt at prøve flere par, før du køber, på en sportsforretning forhandler eller special-forretning. Ellers overveje at prøve nogle af følgende handsker:

 • J Fit 20-7800 Vægtet Cardio Workout Handsker: De komfortable neopren handsker vejer et pund hver og er ideelle redskaber til at øge intensiteten af ​​en cardio klasse.
 • Everlast Vægtet handske: En cross-træning handske med åbne håndflader, der er vægtet til £ 1 i hver hånd; de er lavet med Neopren foring for at holde hænderne cool.
 • Fitness ved Cathe vægthandsker: Disse stilfulde handsker kommer med justerbare vægt pakker, der holder op til maksimalt en-pund i hver handske. De er gode at bruge til at forme og tone arme, mens du går, løber eller kickboxing.
 • Blå Source Fitness Heavy Duty Vægt Sculpting Handsker: De farverige vægtede handsker er lavet af komfort-montering neopren og sport en let greb lukning for en sikker pasform. Hver handske vejer et pund.

Desuden Fitness First tilbyder flere varianter af vægtede handsker. Fra et neopren sat til et sæt med Lycra at FlexMetal, handskerne alle tilbyder forskellige funktioner. Udvælge den, der passer til dine behov bedst.

Toning, Ikke Styrkelse

Vægtet workout handsker oftest brugt til toning bevægelser og cardio. Styrketræning, såsom kropsvægt øvelser eller vægtløftning, stadig skal gøres, hvis du ønsker at øge muskelmasse. Handsker vil bidrage til at øge udholdenhed og tone din krop, men vil ikke gøre dine muskler større eller tykkere. Hvis det er dit mål, tale med en fitness-ekspert på at starte en styrke træningsprogram.