Vægt vedligeholdelse Diet

De fleste af de mennesker, der formåede at tabe med hjælp af en kost er forundret med spørgsmålet om, hvordan man kan opretholde resultaterne. Det viser sig, at det er nok til at holde sig til en meget simpel vedligeholdelse kost.

Vægt vedligeholdelse Diet

Hvad er opretholdelsen kost?

I Storbritannien er der en stigende popularitet af vedligeholdelse Diet. Det er specielt designet til de mennesker, der har formået at tabe sig og gerne vil bevare resultaterne. Afkastet af den tabte vægt efter kosten sker for 80% folk. Ak, så snart vi ophører med at styre os selv, alt det, vi har formået at tabe i månedsvis, hurtigt vender tilbage.

Én dag Kost

Det er vanskeligt at fortsætte begrænse din ernæring for resten af ​​livet, hvis skattet mål er opnået. Vil du ønsker at slappe af og spise noget lækkert. Det er tid til vedligeholdelse kost. Dens tilhængere afsætte en dag om ugen (normalt tirsdag eller onsdag, ikke at ødelægge weekend), som de strengt begrænse kost. På andre dage, kan du holde sig til en traditionel kost, selvfølgelig, i rimelige proportioner.

Øvelse

En anden vigtig faktor for succes af vedligeholdelsen kost er motion. Du er nødt til at bevæge sig så meget som muligt, for som undersøgelser viser, folk, der går på en diæt reducere omfanget af fysisk aktivitet med 40%. Når en person flytter mindre, kroppen forbrænder dog færre kalorier. 150 minutter motion om ugen, svarende til en halv hourâ € ™ s tur hver dag, er perfekt.

Vedligeholdelse kostplan

Det anbefales på diæt dag for at erstatte alle konventionelle mejeriprodukter af dem, der indeholder sojamælk eller yoghurt. Spis masser af ris, grøntsager og frugter. På andre dage, anbefales det at have mere end tre portioner sød mad om ugen (chokolade, kage, cookies, etc.). Det er tilladt at spise noget mad, men du skal omhyggeligt overvåge portionsstørrelser og forsøge ikke at spise for meget.