Vægt Udsving: Hvad er Normal?

Vægt udsving forekommer i mange mennesker, men de er de mest frustrerende for folk, der er på en aktiv kost, når de opstår. Under en ugentlig indvejningen session, Dieters (eller endda folk, der bare kan lide at se deres vægt), vil til tider blive chokeret over at se tal, der er ustadige med slags ugen de har haft. Disse slags uforklarlige vægt udsving kan gå begge veje. For eksempel kan det vise sig, at du har set hvad du spiste hele ugen, men du stadig ikke tabe noget, eller så meget som du ville have ønsket. Det kunne også være, at du spiste mere end hvad du vidste, at du skal have, men du faktisk mistet en smule vægt.

Tilbageholdelse af vand

Vægt udsving, som kan henføres til væskeophobning er normale. Hvis din vægt udsving opstå på grund af tilbageholdelse af vand, så kan du forvente at hæfte på blot et par pounds ad gangen. En årsag til forekomsten af ​​tilbageholdelse af vand er normalt drikker for lidt, eller spise store mængder af salt. I tilfælde af at drikke for lidt vand, hvad der sker, er, at din krop desperat vil klamre sig til levering af vand, den har efterladt. I tilfælde af at du tager i for meget salt, faktisk nyrerne vil bevare vand i stedet for at udstøde det. Kvinder ved en masse om tilbageholdelse af vand, da de typisk sat på et par pounds hver måned lige før deres tid. Endelig visse lægemidler også forårsage dig til at holde vand.

Beløb Spist

Vægt udsving, der er normale også opstå, efter du har spist. Dette gælder også til at spise fødevarer, der er lav i kalorier eller kulhydrater, men har en bestemt type masse. Eksempelvis kalorielette fødevarer som visse frugter eller grøntsager har relativt få kalorier eller kulhydrater, men de gør vejer noget. Udvidelse dette eksempel videre, hvis du står på en skala umiddelbart efter at have spist en vis mængde frugt eller grøntsager, der vil helt klart vise sig som ekstra vægt, indtil du fordøje det. Det samme princip gælder også for vand. For at sikre sig mod at blive chokeret over disse vægt udsving, der er i sagens natur knyttet til din spise tidsplan, veje dig kun på bestemte tidspunkter af dagen, f.eks om morgenen før du har spist noget.

Butikker af glykogen

Glykogen er sukker, og det er gemt i form af kulhydrater i både dine mucles og lever. Disse butikker normalt kommer ud til omkring tre eller fire pounds af vand plus glykogen selv, som kan være mere end £ 1. Da disse butikker er opbrugt i løbet af dagen, de også få genopfyldes hver gang du spiser et måltid, hvilket fører til vægt udsving. Dette er endnu et eksempel på en normal type vægt udsving.