Vægt uddannelse for kvinder: 5 Fejl skal undgås

Vægttræning for kvinder bliver mere og mere populære. Hvis du forsøger at tabe sig og opnå fitness, så du ved sikkert, at en kombination af cardio øvelser og vægttræning er en fantastisk måde at tone din krop og få det tal, du ønsker. Før du hovedet til gymnastik for at prøve nogle vægttræning, skal du sørge undgå disse almindelige fejl.

1. være bange for at ligne en Bodybuilder

Dette faktum kan ikke understreges nok: vægttræning vil ikke gøre dig til at ligne en bodybuilder. Hvis du er ligesom de fleste kvinder så er du sikkert bange for, at styrketræning eller vægttræning vil gøre dig med at udvikle store og voluminøse muskler som dem af kvindelige bodybuildere. Kvinder udvikler muskelmasse på en måde, som er forskellig fra mænd. Mænd, der er involveret i vægt uddannelse udvikle store muskler, fordi deres krop har den nødvendige mængde testosteron til opbygning af muskelmasse. Da du ikke har disse niveauer af testosteron, vil vægttræning ikke give dig store muskler. I stedet vil dine muskler få tonet og din krop vil udvikle en fastere udseende.

2. Ikke Forsøger tunge vægte

Hvis dette er din første gang forsøge vægttræning så er det naturligt at blive intimideret af store vægte. Selvom du skal starte ud med lettere vægte, er der ingen grund til, at du ikke kan gå videre til tungere vægte, som du fremskridt. I virkeligheden, hvis du ønsker at tone visse dele af din krop så træning med tunge vægte kan hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat. Sørg for at bede om hjælp fra undervisere til at sikre, at du arbejder med vægte sikkert.

3. Tilsidesættelse af ryg og bryst

Hvis du er ligesom de fleste kvinder så din træning sandsynligvis fokuserer på fælles problemområder som din mave, lår og bagdel. Men tilbage uddannelse er også meget vigtigt, især hvis du er over 35. Hvis du planlægger at blive gravid, eller du allerede har små børn, så en stærk ryg kan også hjælpe dig med at holde fit. Pull-ups og dødløft er eksempler på øvelser, der kan hjælpe dig med at udvikle en stærkere ryg. Vægttræning kan også hjælpe dig med at holde dit bryst og arme fast. Prøv en håndvægt bænkpres, næste gang du rammer gymnastiksalen.

4. tænker du kan tone op uden vægttræning

Hvis du tror du kan tone og hærde din krop blot ved at miste kalorier, så tro om igen. Kaste overskydende pounds er ikke den måde at udvikle de stenhårde mavemuskler, at stramme balder og de tonede arme, som du altid har ønsket. Faktum er, at du bliver nødt til at tilføje muskler til din krop til at give din figur, tonet look.

5. Ikke Eating Well

Dine muskler og resten af ​​din krop kræver vitale næringsstoffer for at komme sig efter en træning. Derfor er det vigtigt, at du spiser mere end en restriktiv diæt efter lidt vægttræning. Din post-workout kost bør bestå af sunde kilder til protein, kulhydrater og fedt.