Uventede død af Cat

Uventede død af Cat


Det er altid svært at miste vores kære katte venner, men når der synes at være nogen indlysende grund til en elskede kæledyr død, er det endnu sværere at acceptere.

Spørgsmål besøgende om Uventede Cat Dødsfald

Cat døde under Micro-Chipping

Vi havde en omstrejfende killing kommer til vores hjem ud af skoven. Han var ren hvid, men hans næse, ører og poter var pink. Han havde langt hvidt hår kommer ud fra indersiden af ​​hans ører. Dyrlægen troede, det kunne være en Angora killing. Vi havde ham i tre måneder og troede han skulle være ID flishugges og kastreret før han begyndte at sprøjte. Han døde efter at han vågnede fra kirurgi. Dyrlægen sagde, at han havde åbnet øjnene og så sig omkring. Dyrlægen forlod værelset i to minutter. Da hun kom tilbage i rummet, han var blå. De gjorde mund til snude vejrtrækning og CPR på ham, men han gjorde det ikke. De fandt et bånd orm efter at det hele var overstået.

Hvad kunne der være sket? Dyrlægen kan ikke sige. Hun har ingen svar eller forklaring om, hvorfor han døde. Hun sagde, han havde en reaktion fra bedøvelsen. Hun kaldte os på arbejde og fortalte min mand en historie, og da vi gik for at hente sin krop, hun gav os en anden historie. Jeg vil gerne vide, hvad der skete med min stakkels barn killing. Hvordan kan jeg få sandfærdige svar fra dyrlægen hospitalet?

~~ Cinda

Ekspert Svar

Hej, Cinda,

Jeg er så ked af tabet af killingen. Dette er en af ​​de mest smertefulde ting kæledyrsejere nødt til ansigt og mit hjerte går ud til dig.

Tanken om en kat går under anæstesi kan være en skræmmende udsigt. Men dette er et nødvendigt onde, når en kat bliver steriliseret eller kastreret. Proceduren vil være alt for smertefuldt uden. Death by anæstesi er faktisk meget sjældent. Men hvis katten havde underliggende problemer, som dyrlægen savnet under en rutinemæssig fysisk, såsom en hjertefejl, dette kan medføre en negativ reaktion og endda død.

Du kan aldrig vide præcis, hvad der skete, men du kan gå tilbage til dyrlægen og anmode om en kopi af din kats medicinske journaler fra operationen. Registreringerne skal angive, hvilken type af anæstesi blev brugt, og hvor meget. Du kan derefter bruge disse oplysninger til at forske bivirkningerne af de specifikke medicin anvendes.

Jeg vil ikke påtage dyrlægen gjorde noget forkert, men det gør ikke ondt at få oplysninger om din egen fred i sindet. Er det muligt hendes historie ændret, fordi en assistent kaldes din mand og derefter talte til den faktiske dyrlæge? Det er muligt, at oplysningerne blot blev videreformidles og noget fik tabt i oversættelsen. Igen vil de medicinske journaler bidrage til at lette dit sind på disse områder.

Held og lykke, Cinda. Jeg håber du er i stand til at få en kopi af protokollerne nemt og til at helbrede fra denne forfærdelige tab. Du ønsker måske at overveje at vedtage en ældre, allerede steriliseret eller kastreret kat fra din lokale dyr husly. Ikke alene har disse dyr har brug for gode hjem, men frygten for at dø af anæstesi vil være forbi, da burde allerede fastsættes katten. Chancerne for at dette sker igen er meget lave, men jeg vil ikke have dig til at bekymre sig.

~~ Lori.