Utroskab: Er det kærlighed? Tips

Den måde at finde kærlighed er at være Lovable

Finde kærligheden indebærer en form for magi. Nej, vi taler ikke om at brænde en sort lys over en kopi af din personals annonce. Magien er ved at opbygge, at "visse noget", som vil få dig bemærket.
En del af dette, selvfølgelig, er den slags forhold, råd, du har læst før at finde kærligheden: at tage sig af din personlige hygiejne, slid attraktive og smigrende tøj, skal du vælge en tiltalende foto til din online profil. Men hvis du ikke har gjort den magiske del, vil de fleste af dine nye relationer ikke gå langt.
Så hvad er hemmeligheden til at finde kærligheden? Lykke. Folk er tiltrukket af dem, der er glade og tillidsfulde. I stedet for at bruge dine aftener gennemse personals, opbygge den form for liv, du altid har ønsket.

Må ikke vente med at møde den rigtige kvinde eller mand til at tage op maleri eller rejser eller fluefiskeri, hvis disse ting vil gøre dig glad. Sæt nogle nye mål - at tjene en kandidatgrad, et maratonløb, lære at lave mad - og arbejde for at opnå dem. Hvis du har brug for hjælp at komme forbi gamle sår og blive en person, der virkelig kan elske en anden, finde en rådgiver. En af de største stykker af er at finde ægte kærlighed, være nogen, der er elskelige, glad og selvsikker.

Kærlighed vs. Lust

Kærlighed er grundlaget for familier og stabile samfund. Lust er en fysisk følelse, at vi handler på i "hede". Alligevel få blandt os ville forelske sig i en person, der ikke slå os på, og som kan føre til problemer, når en af ​​jer eller begge bliver blandet op om forskellen mellem kærlighed og begær.
- Hvis du kun ønsker at være med denne person til at have sex, det er begær.
- Hvis du forsøger at beskrive din date til en ven og kan kun tale om fysiske udseende og kropsdele, det er begær.
- Hvis du ikke ringe eller tale med denne person, undtagen når du vil fysisk nydelse, det er begær.
- Hvis du ligger på en person for at komme ind i seng med ham eller hende, det er begær.
- Og naturligvis hvis din partner gør nogen af ​​disse ting til dig, det er begær også.

Det er muligt for en affære baseret udelukkende på lyst til at udvikle sig til et sundt forhold baseret på kærlighed, men det sker ikke så ofte. Du kan være bedre stillet bruge din tid med en person, der ser og værdsætter dig med tøj på.

Kærlighed vs. Forelskelse

Det er normalt at være fuld af glæde i de tidlige stadier af et forhold. Du gå med en fjeder i din skridt, ofte med en Fedtmule smil.
Der er en fare for at blande kærlighed med forelskelse, selv om. "Kærlighed ved første blik" er forelskelse. Ægte kærlighed kommer med at kende nogen og omsorg for hinanden over tid.
Er denne person omsorg for dig - ikke bare med ord, men med handlinger? Har din partner få tid til dig, overveje dine planer, opmuntre dine mål? Hvis svaret på disse spørgsmål er "ja", det skal være kærlighed. Hvis ikke, er du nødt til at bruge tid sammen at lære at elske hinanden.
Forelskelse er måske mest bekymrende, når det er ensidig. I bedste fald er en person følelser kommer til at komme til skade.
En anden bekymrende slags forelskelse finder sted, når en af ​​parterne er gift med en anden. I stedet for at løse problemerne i ægteskabet eller i sit eget liv, kan den gifte partner beslutte en udenomsægteskabelig affære ligner den perfekte flugt.

Ofte en forelskelse kører sin gang på seks måneder eller derunder. Derefter Mr. Right er cigarer lugt dårlig og Ms. Perfect vane med at rette hendes partners udtale begynder at rives. På dette stadium, kan en person, der kastede en gammel partner begynder at opleve anger og ønsker at prøve igen eller nogen kan henvende sig til online snyd at møde nogen nye.

Sunde relationer: Balance

En romantisk forhold er en vigtig del af mange menneskers liv - men ikke det hele. Balance handler om at forstå, hvor dit forhold passer ind i livet, du har. En person, der arbejder 80 timer om ugen kan virkelig ikke tid eller energi til enhver slags forhold overhovedet. En person, der er at opdrage børn skal overveje deres behov samt hans eller hendes egen.

Før spørge dig selv, hvad slags forhold, du ønsker, kan det være nødvendigt at tage en større visning og spørge, hvad slags liv, du ønsker. Hvis du sætter pris på ægteskab og familie fremmest, skal du måske til at acceptere en mindre karriere mål. Hvis du vil have et job, der kræver en konstant rejse til farlige steder, kan du nødt til at acceptere, at dine relationer er ikke formodes at være varig.

Når folk gøre status på denne måde, de ofte finder de mindste skiver af deres liv, der afsættes til de ting, de værdsætter mest, såsom kreativitet, spiritualitet, eller tilbringe tid udendørs. At bringe disse ting mere mod midten af ​​dit liv er en gave af balance til dig selv - en, der vil gøre dig til en gladere og mere attraktiv samarbejdspartner.

Sunde relationer: Følelsesmæssig Ærlighed

Du har hørt sangtekster, der taler om "at lade en person ind i dit hjerte." Det er ikke så nemt som at synge en sang eller sige "Jeg elsker dig." I et sundt parforhold, folk anerkender deres følelser for sig selv og kommunikere disse følelser til deres partnere - selv når disse følelser er ikke positiv eller behagelig.

Tegn på sunde relationer omfatter at være åben for at ændre, til processen med vender og acceptere ubehagelige følelser. Mere end nogen anden del af et forhold, der er arbejdet med følelsesmæssige ærlighed grundlagt i kærlighed. Det tager et spring af tro til at droppe dit forsvar og stoler på din partner med følelser, tanker, drømme, ideer og ord, der er mest væsentlige dit.

Følelsesmæssig ærlighed - startende med det første gang, du bekender kærlighed - ikke opnås blot eller hurtigt. Det tager arbejde, arbejde, der vil fortsætte i resten af ​​dit forhold, både med dig selv og med din partner. Det bringer også dybe belønninger i form af nærhed og tillid.

Kærlighed Vs Kontrol

Af Rena S

Desværre er tegn på et sundt forhold ikke undervises i skoler eller gymnasier. Mange mennesker, især unge, der beskæftiger sig med kærlighedens intense rutsjebane følelser, kan ikke indse, når et forhold er usundt. Nogle mennesker, mænd såvel som kvinder, fejlagtigt tror, ​​at "kærlighed overvinder alt."

Fremme sundhed i familier: Anvendelse Family Theory til Nursing Practice (Elsevier Health Sciences, 2004) opregner disse advarselstegn på en kontrollerende partner:

• Bliver frustreret til uforudsigelige ting
• Bliver uforudsigeligt vred
• driller eller bagatelliserer dig foran venner, partnere, kolleger eller komplet fremmede
• Ønsker at vide, hvor du er hvert minut af dagen
• påpeger, at man bør klæde på en bestemt måde
• påpeger, at man kun skal have visse venner
• Bliver jaloux på den tid, du tilbringer med venner, familie eller kæledyr
• Gør dig bange eller utilpas fra bevægelser, han eller hun gør, såsom smække døre eller nægter at flytte over til at lade dig ved. Disse er udført, når du ikke er i overensstemmelse med nogen af ​​punkterne.

Styring af adfærd i en partner signal om, at partneren eller vil snart være misbrug. Misbrugere ofte hævder, at de ikke er skyld i ulykken, fordi deres ofre "lavet" dem bliver misbrug. Dette er en yderligere kontrol af taktik at gøre offeret føle sig skyldige og mere villige til at gøre noget for at formilde misbrugeren.

Kærlighed vs. Ensomhed

Hvis du har været på egen hånd i et stykke tid, kan det virke som om det er umuligt at finde en partner. Du kan føle elendig og uværdig.

Så når nogen kommer med, er det nemt at overse røde flag, fordi du er så glad for ikke at være ensom mere! Dette er naturligvis, kan føre dig ned ad vejen til mere ulykkelighed.

Den kur mod dette er at behandle dine "tørre perioder" som muligheder for at opbygge et mere tilfredsstillende liv. I stedet for at sidde hjemme læsning dating sites, finde ting at gøre, at få dig ud af huset og omkring andre mennesker - ting, der hjælper udvide din horisont og gøre dig til en mere interessant person.

Enhver, der har været sammen i et stykke tid kender de trængende-hvalp fænomen - mennesker, der er så desperate for enhver form for forhold, som de gør sig til gene for potentielle partnere og dermed ender beskæftiger sig med mere afvisning.

Giv dig selv den gave af en tilfredsstillende og fascinerende enkelt liv. Og ikke nøjes med alle, der er bare på udkig efter den rigtige kombination af kropsdele - det er værd at vente på nogen, der værdsætter dig som en hel person og er i stand til at danne en sikker fastgørelse.

Kærlighed vs. Friendship

De fleste mennesker har hørt det eller sagde det på et eller andet tidspunkt: ". Jeg håber, vi kan være venner" Sagt af en person, du ønskede som mere end en-ven, kan det være temmelig smertefuldt at høre.
Det er ofte svært at se forskel mellem venskab og følelser af romantik. Du kan lide en anden person, nyder at tilbringe tid sammen, nyde at gøre en masse af de samme ting. Et par ledetråde:
- Hvis du ikke føler nogen seksuel tiltrækning, ikke engang den mindste smule, ikke gå sammen med dating nogen, bare fordi den anden person ønsker det. Før eller senere vil du finde dig selv at levere det "venner" linje.
- Hvis du ikke kan lide den måde, denne person har behandlet tidligere partnere, og du ikke ønsker at blive behandlet på samme måde, holde det et platonisk forhold.
- Hvis du finder dig selv at udvikle romantiske følelser for en ven, så prøv at få en fornemmelse af, om din interesse er gengældt. Hvis det ikke er, hverken tilbage fra på venskab eller forsøge at bevæge sig ud over disse følelser - men ikke bebrejde din ven for ikke at føle de samme ting, du gør.

Sunde relationer: Ligestilling

Ægte kærlighed sker mellem ligemænd. Hverken partner anses ringere eller bedre, men du kan antage forskellige roller. Dine ønsker, behov og frygt er ikke mere eller mindre vigtige, selvom de kan til tider være mere eller mindre presserende, end din partner. Du begge fortjener tid, energi og ressourcer.

Det betyder ikke alt skal være 50-50. Hvis du arbejder fra hjemmet i jeans, mens din partners job kræver et professionelt udseende hver dag, er det kun naturligt, at en af ​​jer vil bruge færre penge på tøj. Hvis du elsker havearbejde og ophold-at-home hobbyer, mens din partner kan lide at gå ud til fester, er det rimeligt at gå på kompromis med planer, der omfatter lidt af hvert.

Hvis du mærke problemer med ligestilling i dit forhold, starte med at rydde op din side af gaden. Er der måder, hvorpå du ikke behandler din partner som en lige? Uden at forsøge at ændre din partners adfærd, handle på en lige og positiv måde. I en sikker fastgørelse, partnere vise kærlighed ved hinanden ikke som guddommelige væsener på piedestaler, heller ikke som playtoys skal bruges og smides væk, men som ligeværdige, er i stand til uafhængige følelser og valg.

Sunde relationer: Frit Give og Frit Modtagelse

Par i sunde relationer giver frit til hinanden - ikke fordi de føler, at de skylder noget, men af ​​hensyn og kærlighed.

Der er en stor forskel, selv om, mellem at give frit og blive en dørmåtte eller codependent. Giver frit betyder, at du har nok - tid, energi, penge - for dig selv og nogle til overs for din partner.

Bagsiden af ​​denne modtager frit. Det betyder at du kan sætte grænser på hvilke gaver, du gør, og ikke ønsker at acceptere. Hvis du bygger en reol, og din partner ønsker at hjælpe, er du velkommen til at sige "nej, tak, jeg vil hellere gøre det selv." Hvis en gave frit er givet frit modtaget, ingen behøver at føle skyld eller vrede.

Frit at give og modtage hjælp "holde korte regnskab", der beskæftiger sig med emner inden for en rimelig tid. Hvis du ikke længere er fortrolig med at støtte din partners berusede nætter ud med venner, starte en samtale snarere end at lade vrede Fester.

Det tager styrke og ærlighed at sige "Jeg er ked af, der ikke vil arbejde for mig" eller "Tak, men jeg ville virkelig hellere du ikke." Tegning disse grænser giver dig både komfort at vide, at gaver givet er virkelig gaver, uden betingelser eller forventninger knyttet.

Sunde relationer: Konsensus

Ægte kærlighed indebærer at træffe beslutninger sammen - ikke at træffe beslutninger for den anden person, eller lade dem være mulighed for dig. I en sådan sammenhæng, samarbejdspartnere vælge deres vej sammen. Mens de resterende uafhængige mennesker, de søger ud hinandens aftale om valg, der påvirker dem begge.

Når de ikke er enige, de kommunikerer og udforske måder at finde enighed. Det er en udfordrende del af et sundt forhold, der involverer modenhed, tålmodighed og en vilje til at lære. Når par forpligte sig til at diskutere og kæmpe med deres håb og frygt, ønsker og behov, de forpligter sig til en dybere kærlighed, der kan gøre dem begge bedre mennesker.