USMC Legetøj til Tots

USMC Legetøj til Tots

Hvert år USMC Toys for Tots program gør det muligt for børn fra familier med lav indkomst til at modtage nye legetøj i feriesæsonen.

Om USMC Legetøj til Tots Program

Toys for Tots program er en velgørende bestræbelse i USA Marine Corps Reserve. I løbet af fjerde kvartal af hvert år, organisationen mobiliserer at indsamle uindpakkede nyt legetøj i samfund, hvor Marine Corps Reserve enheder er placeret overalt i USA. Det indsamler også legetøj i andre områder gennem bistand fra Marine Corps League Detachment eller frivilligt Marine veteraner som er godkendt af Legetøj til Tots Foundation.

De indsamlede legetøj distribueres til trængende unge i de samfund, hvor elementer er indsamlet, så børn fra familier med meget begrænsede midler vil være i stand til at modtage et stykke legetøj til jul. Det endelige mål med programmet er at bringe en glædelig jul til underprivilegerede børn, sammen med et budskab om håb til at inspirere dem til sidst at vokse til at blive ansvarlige voksne medlemmer af samfundet, der er både produktiv og patriotisk.

Donerer til Toys for Tots

USMC Legetøj til Tots programmer accepterer donationer af nyt legetøj, som stadig er i deres pakker samt finansielle gaver.

Deling Legetøj

Der er donation drop off steder til det Toys for Tots programmer i større og mindre byer i hele USA Varer kan afleveres på Toys R Us og Babies R os steder i hele landet. I feriesæsonen, er det sandsynligt, at oplysninger om andre steder, hvor donorerne kan efterlade legetøj vil blive offentliggjort via lokale tv- og radiostationer. Derudover kan du søge online for steder at tage donationer på Toys for Tots hjemmeside. Sitet indeholder en søgbar database over drop off pletter, kan du søge efter stat og by. Den resultatsiden vil give dig navnet på den person der er ansvarlig for programmet i dit område samt detaljer om steder, der accepterer donationer på vegne af organisationen.

Finansiel støtte

Hvis du gerne vil donere penge til legetøj til Tots Foundation, besøg organisationens sikre online donation formularen og giver de nødvendige oplysninger til at opkræve det beløb, du gerne vil give til dit kredit- eller betalingskort. Du kan lave en engangs-gave eller oprette en tilbagevendende donation, hvis du gerne vil yde økonomisk støtte løbende. Organisationen accepterer også donationer via Paypal.

Realiseringen direkte finansielle bidrag er ikke den eneste måde, du kan yde finansiel støtte til programmet. Du kan også yde finansiel støtte til organisationen ved at donere biler eller rekreative køretøjer, som du ikke længere ønsker eller har brug gennem Vehicle Donation til enhver Charity (V-DAC) program. Der er endda en dedikeret eBay side, hvor folk, der søger en kreativ måde at støtte Legetøj til Tots kan tilmelde dig til at sælge ting, de ikke længere ønsker eller har brug for via eBay og donere 100 procent af provenuet til organisationen. Derudover, afhængigt af hvor du bor, kan du have mulighed for at deltage i forskellige lokale fundraisers afholdt året rundt.

Anmode om bistand fra legetøj til Tots

Hvis du ligesom at anmode om, at dit barn - eller et barn, som du ved - får en ferie legetøj fra Toys for Tots program, kan du nominere ham eller hende ved hjælp af Request Legetøj form på organisationens hjemmeside. Du bliver nødt til at præcisere, hvad by og stat barnet bor i på det tidspunkt, du sender anmodningen.