Urter til ømme Ovarier

Urter til ømme Ovarier


Urter til ømme æggestokke kan være nyttigt at hjælpe med at lindre smerten ved cyster samt måske reducere dem nok til at gøre fertilitetsproblemer gå væk.

Hvad er ovariecyster?

Ovariecyster er meget almindelig hos kvinder og ofte ikke forårsage nogen smerte eller problemer. Cyster er ofte små og kan være anbragt i eller uden for æggestokkene. De kan forårsage smerte, når de er større og presse mod andet væv i kroppen.

Dannes Disse cyster når der i den menstruationscyklus, æggestokke producerer en follikel, der frigiver et æg. Hvis ægget ikke frigive eller follicle ikke smuldrer, det danner en cyste.

Cyster undertiden smuldre på egen hånd i den næste menstruationscyklus, men de kan også vokse og ophobes gennem tiden. Mangel på korrekt leverfunktion eller en lav-fiber kost kan være skyld i en del til akkumulering af cyster.

Smertefulde cyster kan forårsage den ene side af bækken området til at føle sig øm, følelsesløs eller en brændende fornemmelse. Det kan gøre området følsom over for berøring, og kan forårsage en skarp smerte ligner blindtarmsbetændelse.

Forsøger Urter til ømme Ovarier

Det er altid en god idé at få nogen æggestok smerte tjekket ud af en læge, før medicinering dig selv med urter og kosttilskud. Der er en chance problemet kunne være kræft, og der er andre grunde, du kunne have smerter udover cyster. Du ønsker at sikre, at du ved, hvad du har at gøre med, inden du forsøger at behandle det. Når du har ryddet af en læge, er det en god idé at prøve naturlægemidler og andre kosttilskud, som kan være nyttige.

Kosttilskud

En af de vigtigste anbefalinger til ømme æggestokke og cyster er at få mere gamma-linolensyre og andre essentielle fedtsyrer, som kan opnås fra kosttilskud såsom natlysolie, olivenolie, hørfrøolie, solbær olie og hjulkrone olie.

Vitamin E tilskud kan også være nyttigt at reducere dannelsen af ​​cyster, mens C-vitamin kan skære ned på inflammation associeret med cyster.

Stoffer i planter er kendt som bioflavanoids menes også at være nyttige urter til ømme æggestokke og at bidrage til at bevare østrogen i kroppen. Nogle store kilder af disse stoffer omfatter hvidløg, løg, kirsebær og andre bær, citrusfrugter og drue frø.

Urter Regulering Østrogen

Der er mange forskellige urter, der siges at hjælpe med at regulere niveauet af østrogen i kroppen, hvilket kan være nyttigt for kvinder med cyster på æggestokkene eller fertilitetsproblemer. Nogle af disse urter omfatter:

  • Dong quai, en traditionel kinesisk middel mod kvindelige problemer, og menes at hjælpe fodre æggestokkene
  • Lakrids indeholder naturligt østrogen
  • Black cohosh, en naturlig kilde til østrogen
  • Kysk bær er kendt for at være nyttigt for forskellige kvindelige lidelser
  • Ginseng har kemikalier ligner østrogen
  • Falsk enhjørning, der styrker det reproduktive system
  • Fennikel er især nyttigt, hvis din æggestok smerte omfatter Crampy følelser
  • Gøtu Kola anses hjerne mad, men er også nyttigt for at bringe vitalitet og energi til kroppen

Behandling Ømme Ovarier

Som nævnt ovenfor, er det altid den bedste idé, når du har nogen smerte eller reproduktive problemer at indhente en udtalelse fra en læge eller uddannet biopat inden du nyder. På den måde vil du vide, hvad der egentlig foregår, og kan bruge deres vejledning til at vælge den rette behandling eller kombination af kosttilskud til dig. Dette er især vigtigt, hvis du behandler cyster med håb om at blive gravid. Nogle af disse urter og kosttilskud er måske ikke godt for barnet, hvis du fortsætter med at bruge dem i begyndelsen af ​​graviditeten.

Brug af urte behandlinger er en fantastisk måde at få din krop tilbage til sin naturlige rytme og for at give din krop til at helbrede sig selv fra hvad der forårsager din ømme æggestokke. Mens en konventionel behandling er undertiden nødvendigt, som det er tilfældet, når cyster er kræft, der er mange gange, når naturlægemidler behandlinger kan være ganske effektiv på at fjerne ubehag og måske fjerne cyster helt.