Urter til Labor Induktion

Urter til Labor Induktion
Friske krydderurter

Urter til arbejdskraft induktion og mange andre sundhedsrelaterede emner kan være sikker, hvis du bruger forsigtighed og arbejde med en professionel inden for urter viden.

Kan Urter Stimulere Labor?

Ja, visse urter kan hjælpe med at fremkalde arbejdskraft, hvilket er hvorfor det er så vigtigt at være forsigtig med, hvad du spiser, drikker, og sætte på din hud under graviditeten. Urter er ligesom andre medikamenter i den respekt, de ikke alle er sikre hele tiden, og de er ikke alle arbejde det samme for alle.

Urter til arbejdskraft induktion kan være et godt naturligt valg, når de anvendes korrekt. Fordele ved urter som en arbejdskraft stimulerende inkluderer:

 • Sædvanligvis mindre undvigende end andre induktion metoder såsom en Pitocin IV.
 • Giver dig mulighed for at bo mere ansvarlig for din arbejdskraft. Dette punkt gælder især for kvinder, der administrerer deres egne naturlægemidler. Det kan føles fantastisk at afhænge af din egen urte viden.
 • Nogle kan efterlade dit system hurtigere end visse moderne medicin.
 • Mindre smertefuldt end nogle medicinske induktioner.

På et mere organisk niveau, urter brug forbinder dig med kvinderne fra fortiden. I generationer har naturmedicin blevet brugt som retsmidler, behandlinger og følelsesmæssige healere. Mange kvinder føler, at urt brug forbinder dem åndeligt eller fysisk til vores jord, som ofte er en meget roligere og pænere plads til at være i end at have en forbindelse til en steril og til tider koldt moderne medicinsk system. Urter kan dyrkes økologisk, og er sundere for planeten end masseproduktion af moderne lægemidler i en fabrik og laboratorium, som er vigtigt for bæredygtig-orienterede personer.

Alle ovennævnte er nogle af grundene til kvinder vælger urter frem for andre medicinske muligheder.

Specifikke Urter til Labor Induktion

Jordemødre, aromaterapeuterne, naturlæger, akupunktører, læger, sygeplejersker, holistiske healere og mere er nogle af de fagfolk, der måske kender hvordan man bruger urter sikkert. Nogle af disse behandlere bruge urter ofte, og nogle aldrig. Mange mennesker tror, ​​at kun holistiske healere bruger og kender urter men virkelig der er mange mennesker, du kan tale med om sikker brug urt.

Urter, der anvendes til arbejdskraft induktion er typisk:

 • Sort cohosh
 • Blå cohosh
 • Evening Primrose
 • Bethroot
 • Cotton rodbarken
 • Lobelia
 • Motherwort
 • Partridge bær

Bemærk vi ikke omfatte rådgivning om, hvordan man bruger disse urter for arbejdskraft induktion.

Nogle af de ovennævnte urter kan være dødbringende, når de anvendes forkert. Kender du hvilke?

Den bedste måde at finde ud af, hvordan man lærer at bruge de ovennævnte urter til at fremkalde arbejdskraft er at tale med en professionel. Det er ikke sikkert at bruge en urtemedicin uden professionel rådgivning, især under graviditet. Folk kan absolut lære at bruge urter og naturlige medicin derhjemme, men det kræver undersøgelser og høringer med fagfolk til at gøre det sikkert. Ved slutningen af ​​denne artikel, er ressourcer, du kan få adgang til at lære mere.

Sikkerhed Sidste

Normalt folk siger sikkerheden først, men i tilfælde af nogen medicin (urter eller andre) under graviditet og arbejdskraft, bør sikkerheden altid være det første og sidste, du overveje. Sikkerhed hele tiden under graviditeten!

Det største problem med "naturlig" eller holistisk medicin er, at folk ikke altid tage det så alvorligt, som de gør en recept eller endda en over-the-counter medicin. Holistisk medicin som æteriske olier, plante essenser, massage, akupunktur og urter kan være vidunderligt nyttige, men kan også være lige så farligt og har så mange bivirkninger som forbrugernes medicin.

Sikkerhedsforanstaltninger omfatter:

 • Altid forskning urter før brug. Forskning omfatter din egen læsning, tale med en professionel inden for urter viden, og tale med din graviditet behandleren.
 • Hvis du ikke har urt oplevelse, aldrig forsøge at medicinere dig selv. Ligesom du ville aldrig selv dosis med en recept, bør du aldrig selv dosis med urter.
 • IKKE fat opskrifter på urt brug af internettet. Igen, tale med en professionel eller bruge en stærkt anbefales urtemedicin bog skrevet af en person inden for området.
 • Brug aldrig urter til induktion under graviditet indtil din faktiske forfaldsdato er ankommet. Faktisk er det endnu bedre at vente på en uge forbi din forfaldsdagen.
 • Selvom det handler om at fremkalde arbejdskraft, skal det siges, at urter (eller andre medikamenter), som ikke bør tages i løbet af første trimester af graviditeten uden udtrykkelig støtte fra din behandleren.

Noget meget sikker og smart at gøre, er at prøve naturlige induktion af arbejdskraft, før du prøver urter eller andre medicinsk induktion metoder. Brug den mindste mængde af induktion indgreb først.

Must Have Ressourcer

 • Wise Woman Herbal for fødedygtige alder af Susan S. Weed: En favorit, og nu klassiske bog blandt mange involveret i fødslen og kvinders sundhed. Fuld af nyttige oplysninger og naturlægemidler opskrifter til healing, graviditet, fødsel, og videre.
 • Den amerikanske Herbal Association: Nyttige oplysninger om alle former for naturlægemidler emner og smukke fotos.
 • Landsforeningen for Holistisk Aromaterapi: Find en sikker aromatherapist.
 • Nationale Directories Listings for holistisk medicin: Find endnu mere sikker behandlere, der behandler med urter.