Uønsket hår Fjernet med Nej! Nej! Hair 8800

Åh disse hår skyder op i de fleste uvelkomne steder! Det kan være en lang og hård kamp for at få sig selv helt glat. Hvis du finder opgaven for besværligt, søge hjælp udefra i form af Nej! Nej! Hair 8800. Det er en handy hår fjerner gadget, renoveret og opdateret.

Uønsket hår Fjernet med Nej! Nej!  Hair 8800

Hvad gør Nej! Nej! Hair 8800 dobbelt tilrådeligt er, at den bruger ingen lasere. Skønheden enhed er designet omkring en patenteret Thermicon teknologi, der betyder, at din hud er renset af varme. Desuden hedebølger behandle hår under huden. Derfor er en regelmæssig brug af Nej! Nej! Hår er rapporteret at sikre dit hår vokser tilbage sparser og langsommere. Hårene formodes at blive lysere også. Alt du skal gøre er at rulle laser-fri hår remover over det område, du ønsker ren og glat.

Den nye version er ledningsfri og udstyret med en LSD display, der viser oplysninger om batterispænding og den tilstand Thermicon tips, der maу der skal udskiftes.

Varmen bølge hår remover er effektiv med blødere ansigtsbehåring, men kan være en smule mere svært ved at håndtere tykkere og grovere hår andre steder. Det er lidt smertefuldt, men brugerne ikke betragter det som en alvorlig ulempe. Fashionably pink, No! Nej! Hår retails på $ 270.