University Sygdom: Måder at forblive sunde i skolen

Med studerende seneste vender tilbage til universiteter og højere læreanstalter over hele verden, er der mange vira og røgrør, der stadig sværme nationen. To af disse omfatter den populære H1N1-virus, og svineinfluenza. Så hvordan kan universitetsstuderende forhindre sig selv i at få disse og andre sygdomme? Fitness.com giver dig nogle ideer for at forblive sunde mens man trykker bøgerne.

1. har en fysisk. De fleste studerende, der er begyndt universitet eller college i en alder af 18 har aldrig haft en af ​​disse før. Nogle gymnasier endda gøre det obligatorisk for studerende at få en før påbegyndelse af skoleåret. Det er en god mulighed for dig at sidde ned og faktisk tale om sex sundhed, alkohol og stofmisbrug uden at have en forælder til stede.

2. Lær om Immunizations fra din læge. Sørg for at alle dine vaccinationer er up to date før hoppe ind i dit kollegieværelse. Lav planer om at få en influenza skudt i efteråret - både den almindelige sæsoninfluenza skud, og vaccinationen for H1N1 influenza, når det bliver tilgængeligt. H1N1 vil være en to-shot regiment, kalder for de studerende at få 3 skud for influenza vaccinationer. Det kan være en udfordring for sundhedspersonale, der arbejder på de højere læreanstalter til at trække studerende i, men hvis du ved bedre at tage skridtet og få det gjort.

3. Tjek din sygesikring. Alle familier har brug for at være opmærksom på den sygesikring, der tilbydes fra kollegiet. Det er også vigtigt at bemærke, om receptpligtig medicin vil blive dækket i planen fra det lokale apotek.

4. Medbring en førstehjælpskasse. Alle universiteter og universitetsområder skal have en sundheds-enhed sygeplejerske på stedet, men du ville ikke tro, hvor praktisk det er at have en førstehjælpskasse - også over skranken retsmidler. Eleverne har brug for at vide, hvordan til at behandle sig selv, når en kold kommer på. Tylenol, hoste dråber og en pakke band-aids er også vigtigt.

5. Hold øje med din kost. Det værste sted at afhente usunde spisevaner er, mens du er væk på universitet eller college. Når mor ikke er der for at sikre du spise din veggies og presset fra papirer og eksamener sparke i, er det svært at vælge sunde fødevarer. Den bedste ting at huske er at spise morgenmad i morgen til energi, og få mindst 30 minutters motion hver dag.

6. Tæl dine Z s, og få masser af hvile. Søvnmangel er ret almindelig i universitetsstuderende. Deres ur skifter, og selv efter at have tilbragt endeløse nætter op, de stadig kan rulle ud af sengen for de 08:00 klasser. Indstilling af en bestemt sengetid kan hjælpe med at forhindre dette. Selv om dette dokument skyldes den næste morgen, din prof er mere end sandsynligt, at skære dig nogle slæk.

Studerende på universitetet hader at være syg. De har allerede nok pres mentalt, fysisk og socialt, og on-sæt af en sygdom kan være brutal. Så hvorfor ikke forhindre det med disse 6 nemme metoder?

Fra Fitness.com, har en sund skoleår!