Unikke Prom Kjoler

Unikke Prom Kjoler


Vi har alle set de traditionelle gallakjoler med deres buer og bold kjole flæser, men nogle gange noget lidt mere unikt kaldes for. Forstå din personlighed er det første skridt, og så kan du gå videre til at matche dig selv til det bedste kjole til dig ... og kun dig.

Oplev din personlighed

Hvis du vil finde en unik gallakjoler, den første ting at gøre, er at tænke over din personlighed og om, hvad der gør dig speciel, mode-wise. Har du elsker at lege med farver? Er du altid den første på din blok til at indarbejde en ny mode trend i din garderobe? Disse spørgsmål vil tjene som et godt afsæt, og vil få dig til at tænke over, hvad mode retning du gerne vil gå i.

Hvad er Availble for dig

Du har tænkt over din personlighed og er klar til at høre nogle ideer. Her er et diagram til at hjælpe dig blive inspireret:

Unikke Prom Kjoler
Stil Grund til at købe
To Piece Hvis din stil er usædvanligt, kan en todelt gallakjoler være lige den ting at få dig bemærket.
Aysmetical Siden ankommer på markedet et par år tilbage, den asymmetriske tendens viser ingen tegn på at miste sin popularitet. Og hvorfor skulle det? Udseendet er universelt flatterende på alle kropstyper og holder sin egen i enhver social sammenkomst.
Farve En fantastisk måde at skille sig ud fra mængden, uden at se alt for usædvanligt, er at lege med farver. Tage en cue fra Reese Witherspoon. Hun viste på Oscar-uddelingen i en kort, juvel-tonet gul kjole og blæste kritikerne, og hendes konkurrence, væk. Hvis gul er ikke din bedste farve, så prøv en usædvanlig nuance af blå eller rød.
Kig til stjernerne for inspiration. Resse Witherspoon er ikke den eneste stjerne til at strejke ud fra den konventionelle mode pack. Kate Winslet, Sandra Bullock og Nicole Kidman er alle stjerner, der følger deres egen måde instinkter med stor succes.
Gå Etniske Du behøver ikke at være Gwen Stefani til at trække ud en bindi. På samme måde, behøver du ikke at være indiske at bære en sari. En etnisk look er sikker på at være en showstopper, og etnisk-inspirerede tøj er en grundpille i populære teenage magasiner som Teen Vogue, Cosmogirl og lignende.

Tricks til at vælge den bedste kjole til dig

Unikke Prom Kjoler

Hvis du er villig til at give afkald på traditionel prom stil og føler, at en usædvanlig kjole er for dig, så holde disse vigtige faktorer i tankerne at sikre, at du ser og føler dit bedste.

  • Sørg for, at kjolesæt din krop type. De mest universelt flatterende stilarter er A-line snit og Empire talje. Begge skimme kroppen og egner sig til en lang mager linje. Stropløs kjoler eller kjoler med spaghetti-stropper er også meget flatterende til overkroppen og formidle et kig på delikatesse.
  • Vælg den rigtige farve. Du kan bære næsten enhver stil kjole, hvis det er den rigtige farve. Dette har meget at gøre med din huds undertone. Beslutte, om du har en cool, varm, eller neutrale undertoner, og derefter planlægge i overensstemmelse hermed. Dette er også en vigtig faktor i valget af egnede makeup til at komplimentere dit look.
  • Glem ikke dit tilbehør. Tilbehør kan gøre eller bryde et kig. Vær særlig opmærksom på tasker, sko og eventuelt, skulder wraps.
  • Kig selvsikker. Dette er den vigtigste faktor til at hjælpe dig se dine bedste. Stående høje, ud over at gøre dig vises med det samme slankere, også formidler en høj grad af tillid. Prøv ikke at luns dine skuldre. God kropsholdning siger så meget om dig, nemlig at du er sikker og en kraft, man kan regne med. Tillid er den bedste ting at have på, og det er altid med stil.

Unikke Prom Kjoler
Få mere sød kjole ideer!

Få din Special Prom Dress

Her er nogle hjemmesider til at hjælpe dig i gang i din søgen efter den perfekte prom dress:

  • Prom Dress Shop
  • eDress Me New York Company Website

Perfektion er en illusion

Alle ønsker at have en sjov, mindeværdig prom, men prøv ikke at få alt for stresset over det. Ligegyldigt hvor hårdt du kan prøve, vil tingene aldrig gå så glat som du måske gerne. Husk på, at perfektion er en illusion; det simpelthen ikke eksisterer. Det næstbedste? Autentiske til din personlighed, stil og værdier. Dette vil garantere dig ser godt ud og har en fantastisk tid, uanset hvad du slid.