Unikke Ideer til gravsten Påskrifter

Unikke Ideer til gravsten Påskrifter


Selvom du vil se mange populære og dejlige gravsten indskrifter i dit lokale kirkegård, disse typiske valg ikke arbejde for hver person. Hvis du leder efter noget lige ære en unik elskede, kan det være nødvendigt at komme med en mere kreativ alternativ. Fra sangtekster til sjove vers, den ideelle Mindesmærket er derude.

Syv Ideer til unikke gravsten Påskrifter

Den gravskrift, eller indskrift på en gravsten, tilbyder en varig mindesmærke til den person, der er død. Fordi denne indskrift er så vigtig, kan det være svært at finde noget, der passer til din elskede. Afhængig af din elskede ens personlighed og sans for humor, kan en af ​​disse ideer være perfekt.

Kunstner-Drawn Påskrifter

Ord er ikke den eneste måde at udtrykke din kærlighed til en ven eller et familiemedlem på personens gravsten. Du kan også give din sten et brugerdefineret udseende ved at arbejde med en kunstner. Virksomheder som Stone Scribe Studios og Roy Dixon, The Monument Artist tilbyder unikke billede-baserede indskrifter. Fra et billede af din tabte elskede til stik af de ting, hun elskede, kan denne tilbyde kirkegård besøgende en reel glimt af den person.

Funny Påskrifter

Unikke Ideer til gravsten Påskrifter

Hvis din elskede var berømt for sin sans for humor eller elskede at joke om et bestemt emne, kan du altid medtage denne kvalitet i din indskrift. En sjov inskription kan være en meget meningsfuld måde at ære din familie eller en ven; men det er vigtigt at sikre, at alle, der bekymrer sig om den person vil finde budskabet sjovt. Disse sjove gravsten ordsprog kan tilbyde inspiration.

I deres ord

Nogle mennesker vælger at skrive deres epitafier, mens du stadig i live. Dette kan være en meget personligt valg. Men hvis din elskede ikke gjorde hende ønsker klar, kan du læse gamle breve for at finde noget, der repræsenterer persons stemme. Udtryk for kærlighed eller andre personlige noter kan være en god måde at udødeliggøre en ven eller et familiemedlem.

Påskrifter Baseret på Song Lyrics

Har din elskede har en yndlingssang? Du kan have en del af teksterne indgraveret på gravstenen. Hvis det er muligt, skal du vælge en del af sangen, der beskriver person. Hvis du ikke kan finde et vers, der er helt rigtigt, koret er dog altid et godt valg. Kendere sangen vil forstå, at det var meningsfulde for din elskede.

Epitaph i Prosa

Hvis epitafier foreslået af virksomheden skabe gravsten bare ikke synes at passe din elskede, overveje at skrive et kort digt, en beskrivelse, en kærlighedserklæring, eller en anden smukt stykke til at omfatte på gravsten. Spørg dig selv følgende spørgsmål at komme i gang:

 • Hvad ville du sige til den person, hvis du kunne?
 • Hvad er nogle af de unikke kvaliteter, der gjorde din elskede speciel?
 • Hvad vil du gerne andre til at huske om din elskede?

Du kan også arbejde med en professionel forfatter til at skabe en personlig gravskrift. Kontakt din lokale skole eller universitet for forslag af kreative forfattere, der kan være i stand til at hjælpe.

Andre Citater til Gravsten

Sange er ikke den eneste måde at ære en elsket en med et citat. Du kan også vælge meningsfulde ord fra en af ​​følgende kilder:

 • En religiøs tekst, f.eks Bibelen eller Koranen
 • En favorit film
 • En beundret politiker eller forfatter
 • En særlig del af en børnebog
 • Ord personen altid sagt

Kodede Epitafier

Nogle mennesker vælger at indskrive den gravsten med en kodet meddelelse. Du kan arbejde med din elskede før sin død at skabe denne gravskrift, eller det kan være en særlig hyldest, efter at han er væk. Overveje en af ​​disse ideer:

 • Brug det første bogstav i hver linje i et vers til at stave et ord eller en besked
 • Vælg en gåde at indskrive på stenen
 • Efterlad en besked om et hemmeligt skjulested
 • Tilbyd fingerpeg om en familie hemmelighed

Vigtige overvejelser

Før du investerer i en brugerdefineret gravsten gravering, skal du sørge for at tjekke med kirkegård, hvor stenen vil blive placeret. Nogle kirkegårde har restriktioner om gravsten, de tillader. Sørg for at stille følgende spørgsmål, før du designer en sten:

 • Er der en begrænsning på størrelsen af ​​stenen? Dette kan påvirke længden af ​​din gravskrift.
 • Er der vers eller emner, der ikke er tilladt?
 • Hvem har den endelige godkendelse af gravsten? Kan du tale med denne person om dine ideer?

A Very Special Statement

Den gravering, du vælger til en gravsten er en meget speciel erklæring om en person, du har elsket og mistet. Uanset om du ære din elskede med berømte ord, en kunstners gravering, en sjov erklæring eller en anden kreativ løsning, kan du være sikker på de ord, du vælger, vil give mening.