Unikke gaveideer: Susan Hook Interview

Unikke gaveideer: Susan Hook Interview
Susan Hook, leder af PR til den gifting selskab RedEnvelope.

Hvert år bestræber vi os på at komme op med unikke gaveideer til familie og venner. Så meget som vi gerne vil omgive træ med dynger af pakker, Susan Hook, den "gave guru" af RedEnvelope, siger denne sæson, gaver handler om kvalitet: gør-det-selv rører, gaver med velfærdsorganisationer, og en ægte fokus på en modtagerens særlige interesser og hobbyer, især hvis du ønsker at give et gavekort.

LoveToKnow jul spurgte Hook at grave i sin pose godbidder og dele et par ideer til ferie gaver.

Unikke gaveideer: Susan Hook Interview

Hvilke tendenser er populære i gaver i år?

DIY gaver er store i år, som RedEnvelope s souvenir kasse og rockng hest sne kloden. Det giveren vil bestille gaven og faktisk samle billeder i albummet eller sætte baby håndaftryk i rammen for bedsteforældre. Det tager det et skridt nærmere personalisering en gave end blot at have noget monogram.

Gaver, der giver tilbage er også en stor tendens igen i år. De fleste virksomheder vil tilbyde et udvalg produktet, hvor en del af provenuet går til en velgørende organisation. På samme måde er der mange "grønne" gaver, der vil plante et træ for hvert produkt sælges.

Nogle mennesker mener, gavekort for at være for upersonlig. Andre sætter pris på gavekort som en unik gave idé til shopping for sig selv. Hvordan kan give et gavekort være en særlig begivenhed?

Det vigtigste er, at virkelig overveje persons interesser ved valg af gavekort. Det er også rart at give et gavekort fra et sted, der ville blive betragtet som en splurge for modtageren - et sted de ville elske, men normalt ikke ville gå.

Jeg altid gerne give gavekort med en lille, beslægtet gave. For eksempel, hvis gavekortet er til en speciel flaske vin, omfatter en smuk sæt krystal vin propper. På denne måde har de stadig noget sjovt at åbne for at hjælpe forbedre oplevelsen.

Planlægge Fornøjelig Shopping

Hvilke tips har du til stress-fri ferie shopping?

Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt planlægning forude. Lige nu er et glimrende tidspunkt at begynde at organisere din ferie shopping. Opret din liste tidligt og holde den med dig hver gang du er ude. På den måde vil du altid have relevante oplysninger som f.eks størrelser og præferencer. Hvis du ikke at købe det tidligt, i det mindste skrive noter og ideer.

Jeg er også en stor fan af at gå til mursten og mørtel butikker til udarbejdelse ideer, men så placere alle ordrer online. Du kan gøre forskningen et par uger forud for tid og derefter blot afsat én nat at tage sig af alle de bestilling.

RedEnvelope tilbyder en service kaldet "shop nu, skib senere", der gør det muligt for køberne at købe gaver tidligt, men ikke få dem sendt ud, indtil tættere på ferien. Det sikrer også, at de varme emner ikke vil blive solgt ud, da de ofte er senere på sæsonen.

Mange mennesker, uanset deres finansielle situation, ser ud til at trække ud alt det stopper shopping i løbet af ferien. Hvorfor tror du, at denne fest er så vigtigt?

Jeg tror, ​​at ferien er en af ​​de få gange, at folk stadig kan tage tid ud til at tilbringe kvalitetstid sammen med venner og familie. Denne spænding har tendens til at manifestere sig i overforbrug på gaver.

Jeg føler, at det virkelig er den tanke, der gør den største indflydelse på mennesker, så folk bør fokusere mere på dette aspekt, at prisen. Tendenserne jeg nævnte tidligere alle støtter dette. Virksomheder gør det lettere og lettere at give gaver, der betyder noget mere end blot et dyrt element.

Hvilke gaver kan du lide at give og modtage?

Jeg er lidt vanskeligt at shoppe for, da jeg arbejder for en gifting selskab - spørg min mand! Jeg har tendens til at lide ting, der er meget unikt, at jeg aldrig har set før, hvilket gør det næsten som en skattejagt. Jeg elsker også sentimentale eller erindringsmønter gaver. Min mor giver mig ofte stykker af min afdøde bedstemors smykker som gaver, fordi vi var meget tæt på. Det er den bedste form for gave - en, der gør du føler særlige og elskede hver gang du bruger det.

Andre Holiday gaveideer

  • Lav en hukommelse ved at købe en gave, som du og modtageren vil bruge sammen. Det kan være alt fra at plante et træ, skabelsen af ​​en familie biografi, hengive sig til en spa tur, eller en anden særlig interesse.
  • Demonstrere større magt at give og hjælpe andre gennem organisationer som Trees for Life, Kvie International, og Just Give.org.
  • Find miljøvenlig og unik gave ideer gennem Co-op America, Eco Express, og LoveToKnow Organic.
  • Opret one-of-a-kind præsenterer med inspiration fra LoveToKnow Håndværk og LoveToKnow scrapbog!

~ Tracey L. Kelley