Unikke Cat Toys

Unikke Cat Toys


Unikke kat legetøj kan holde dit kæledyr underholdt, og de er næsten lige så sjovt for dig, som de er for din lodne ven.

Ud over det sædvanlige

Din kat er ikke nogen almindelig kat, så hvorfor skulle hun nøjes med almindelige legetøj? Hvad dine foretrukne lodne følgesvend behov er unikke kat legetøj, der tilbyder maksimal stimulation for at holde hendes sind og hendes krop sund og aktiv. Dette vil til gengæld sænker sine stressniveau og kan endda føre til et længere liv.

En samling af unikke Cat Toys

Når du begynder på udkig efter virkelig unik og underholdende kat legetøj, vil du blive overrasket over de valg, der venter på dig. Her er blot et lille udsnit af, hvad du vil finde.

Slynge-Ama-String

En batteridrevet, high-tech version af kitty bold snor, vil slynge-Ama-String holde din kat underholdt i timevis. Enheden er klar til at hænge over en dør knop, og når den er aktiveret, vil det drille din kat eller killing med en vrikke streng. Strengen er kort nok til dit kæledyrs sikkerhed, og det til tider forsvinder tilbage i enheden for at pirre dit kæledyr, blot for at dukke op igen sekunder senere. De fleste katte vil finde denne meget unikt legetøj uimodståelig. Den slynge-Ama-streng retails for omkring $ 24,00.

Zanies Laser Mouse

Hvilken kat kan modstå jagter en laserstråle? Den Zanies Laser Mouse projekter en 160 fods stråle af knivskarp lys for din kat at jage. Bare rette den mod gulvet og se din kat angribe det. Flyt den rundt i lokalet og dit kæledyr vil følge i forfølgelse! Dette legetøj er lige så sjovt for folk, som det er til katte. Den Zanies Laser Mouse retails for $ 10,00.

Zanies Tunnel Of Fun

Katte elsker at kravle ind i skjulesteder, og oplever spændende lyde og teksturer. Dette legetøj kombinerer alle tre. Zanies Tunnel Of Fun tilbyder din kat masser af muligheder for tunnel, med tre separate indgange. Den plys stof er fyldt med knitren materiale til ekstra stimulation. Din kat kan spille til hendes hjerte indhold eller tage en lur i afsondrethed, når stemningen rammer hende. Denne tunnel legetøj retails for op til $ 40,00.

Unikke Cat Toys
Zanies Tunnel of Fun

Kitty Hoots CatFisher Rod 'n Reel

Når det er tid for dig og kitty at fiske, så gør det med stil med Kitty Hoots CatFisher Rod 'n Reel. Denne stang sæt leveres med en katteurt fyldt lokke til virkelig gnist din hunds interesse. Cast ud til "lokkemad" din kat, og derefter rulle hende igen. Hendes akrobatik under forsøget på at fange lokke vil give hende masser af motion, og hun vil også komme til at udøve alle de røveriske instinkter i en harmløs way.The Kitty Hoots CatFisher Rod 'n Reel kollapser for nem opbevaring, og retails for omkring $ 22,00.

Fat Cat CatFisher Garden Mitt Catnip legetøj

Nu, hvis du virkelig søger efter usædvanlige kat legetøj, her er en, der vil tage en smule af at turde sætte i fuld brug. The Fat Cat CatFisher Garden Mitt Catnip Toy er en have handske udstyret med små, katteurt fyldt lokker knyttet til fingerspidserne. Bare sætte den på og dingle den foran kitty, hvis du tør. Dette legetøj er designet til interaktiv sjov. De lokker er designet til at kunne fjernes og udskiftelige. Dette legetøj sælges for 13,00 dollar.

Søde Lounge Cat Scratcher Bed

Det er en seng. Nej, det er en ridse legetøj. Faktisk er det både! The Sweet Lounge Cat Scratcher Bed er lavet af øko-venlige, tunge bølgepap, og er velegnet til at ridse eller lounging, alt efter hvad din kat er i humør til. Skrabe hjælper din kat holde hendes negle i god stand, og det også strækker og toner hendes ben og overkrop. Designet er helt moderne og attraktiv, og det ser godt ud med næsten alle indretning. Denne unikke kombination enhed retails for $ 140,00.

Kitty Paw Print Slant Board Gym

Hvis du ikke har plads til en fuld størrelse kat træet, Kitty Paw Print Slant Board Gym er et godt alternativ. Enheden er udstyret med en skrabe bord, og tre klatring stillinger med hængende sisal bolde vedlagt. Denne miniature gym retails for kun $ 22,00.

Butik

Din lokale kæledyr levering kan bære nogle unikke kat legetøj, men du kan også finde mere usædvanlige legetøj på følgende online forhandlere.

  • EasyCatcare.com
  • CatToys.com
  • Baxterboo.com

Kitty leger med sin slynge-Ama-String