Unikke brudepige Buketter

Unikke brudepige Buketter
Arm buketter er alternativer til runde buketter.

Tilføj nogle blomstret flair til dit bryllup blomster ved at have unikke brudepige buketter. Uanset om du vælger at krydre udseendet med eksotiske blomster eller gå med en faux buket, kan de unikke blomster være en fremhævning af brylluppet.

Et frisk udseende for Maids 'Buketter

Bare fordi de er dine stuepiger betyder ikke, de skulle forsvinde i baggrunden. I stedet bringe dem i front af partiet bryllup ved at give dem interessante drejninger på den sædvanlige bryllup blomsterbuketter.

Brug unikke holdere til blomsterne. Snarere end den sædvanlige hånd bundet stængler, har buketter placeret i kurve, spande, eller endda punge at blive båret ned ad midtergangen. Sport tema bryllupper kunne endda bruge koozies som stilken wrap, mens en motorcykel tema bryllup kunne indarbejde lange læder bånd omkring stænglerne. Under brudepiger bære arm buketter giver en anden unik tage på den typiske runde buket.

Stedfortræder usædvanlige eller eksotiske blomster til de typiske roser og baby ånde. Mens en rød, orange, lilla og gul buket kan se smukke gjort i alle roser, ville det være endnu mere slående, hvis det blev gjort ved hjælp af eksotiske florals. Indarbejd en af ​​følgende blomster i en brudepige buket for et unikt udseende:

  • Plumeria
  • Birds of Paradise
  • Anthurium
  • Løvemund
  • Alstroemeria
  • Bells of Ireland
  • Heliconia

I ånden af ​​individualitet, kan du også have hver buket være en anden form. I lighed med tanken om at vælge mix og match brudepige kjoler ville hver buket udstyret med de samme blomster, men i et andet arrangement. Nosegays, ovaler, halvmåner, arm buketter, rund eller hjerte formet buketter kan alle anvendes i samme bryllupsfest. Alternativt kan du bruge lignende farver og former, men forskellige blomster for hver buket.

Frisk og Silk Bouquet Alternativer

Du er ikke længere begrænset til at vælge mellem silke blomster og friske blomster til dit bryllup buketter. Vælg buketter lavet af fjer, perler, papir, porcelæn, og selv træ. Disse buketter kan dobbelt så fantastiske brudepige gaver, når du tilføjer et glas vase, da de aldrig vil dø, fade, eller har brug for konservering. Være rede til at betale ekstra, men da disse stadigt varige buketter kan blive dyrt.

Feather Buketter

Uanset om hele din brudepige buket er lavet af fjer, eller du bare smutte et par ind i en traditionel buket for ekstra øje appel er op til hvordan turde du ønsker at være. Peacock fjer er et godt valg for en mere eksotisk udseende, mens hvide fjer kan se godt på en jul bryllup.

Din regelmæssig blomsterhandler kan være i stand til at skabe en fjer buket til dig; hvis ikke, kan masser af steder online skib direkte til dig. Tjek Anvente Enterprises for Rose buketter med påfuglefjer, eller 3D Bryllup går ind for flere bouquet valg i hvide fjer.

Beaded Buketter

Vis din snu side med beaded brudepige buketter. Du kan afhente stængler, der har perler i toppen, som denne perle beaded buket, for en enkel elegant look. Hele buketter, herunder blomster og grønne områder, kan være fremstillet af farvede perler, ligesom dem, der tilbydes på Expressions af hjertet, Inc. og Beaded Buketter på Etsy.

Unikke brudepige Buketter
Papir blomster

Papir Buketter

Fremstilling af papir buketter kan spare penge og være et godt alternativ til en listig brud. Fuld instruktioner er tilgængelige fra Martha Stewart, sammen med en PDF skabelon. Hvis du er origami-udfordret, kan du altid købe din stammer fra sælgere som papir Blooms.

Porcelæn Buketter

Giv dine brudepiger en buket, de vil treasure for evigt. Porcelæn buketter i en lille rund størrelse eller tussie mussie ville være perfekte gaver til de kvinder, der betyder mest. Se de forskellige samlinger på Heirloom bryllup blomster og brudepiger samling på Porcelæn Bryllup buketter.

Wooden Buketter

Woodya Blomster tilbyder en unik brudepige buket alternativ. Fås i over 50 farver og lavet af birketræ spåner, kan du konfigurere et af de buketter til at matche dit bryllup. Mindre buketter starter på kun 25 dollars, hvilket gør dette til en overkommelig mulighed.

Blomsterhandlere skabe unikke brudepige Buketter

Hvis du har et særligt brudepige buket idé, tale med dit bryllup blomsterhandler. Selv hvis du ikke er sikker på, hvad ser du efter unikke buketter, at finde en blomsterhandler, der kan tage dine ideer og gøre dem til virkelighed, er nøglen til at få hvad du ønsker.

Før du vælger din blomsterhandler, bede om at se eksempler på, hvad de ville overveje deres mest kreative arbejde. Du kan derefter beslutte, om hans / hendes stil vil passe ind i dit bryllup buket vision.Før de blev dine brudepiger, damerne stod ved alteret ved siden af ​​dig var familie og venner. Vis dem, hvordan særlige de er for dig ved at skabe unikke brudepige buketter for dem at bære ned ad kirkegulvet.