Unik Mermaid Costume

Unik Mermaid Costume


Iført en unik havfrue kostume til din næste fest vil hjælpe dig skille sig ud i et hav af andre mytiske skønheder.

Mermaid Costume Craze

Mermaid kostumer har altid været populær hos kvinder, der ønsker at gøre en splash på Halloween. Men siden udgivelsen af Disneys animerede film, Den Lille Havfrue, ønsket om klæde sig ud som den legendariske skabninger af havet har nået episke proportioner. Piger i alle aldre, former og størrelser ønsker at ligne smukke vand væsner, mystificere og charme alle der kommer i kontakt med dem.

Havfruen kostume dille har bedt professionelle designere og amatører syersker at skabe unikke varianter af traditionelle havfrue antræk. Borte er de dage af simple bikini toppe og haler fremstillet af paprør dækket i iriserende materiale. Disse dage kan du finde alt fra super sexet havfrue kostumer til søde og nuttede havfrue kostumer til børn.

Hvor kan jeg købe Unique Mermaid Kostumer

I betragtning af den masse appel af havfrue kostumer, har virksomheder fra hele verden været travlt med at forsøge at overgå hinanden for at skabe nye og unikke havfrue kostumer. Hastværket med at imødekomme den stadigt stigende efterspørgsel efter havfrue kostumer har resulteret i utrolige muligheder for kostume shoppere i alle aldre, både i butikkerne og online.

Følgende havfrue kostumer bevise, at du ikke behøver at holde med traditionelle tjenerne til at ligne en fantastisk udsigt over havet sirene:

  • Piger Mermaid Barbie Costume: Denne deluxe havfrue kostume kombinerer Barbies skønhed med en frit flydende fiskehale. Unikke funktioner omfatter en tang pandebånd, flerfarvede hale, og triple-differentieret overdelen.
  • Sexy Adult Mørk Havfrue kostume: Der er ikke noget tam om denne havfrue kostume. Hvis du ønsker at se hot denne Halloween, så glider ind i denne afslørende kostume, der er udstyret med en flimrende mini nederdel og paillet-trimmet shell bh top. Den stropløs mini havfrue kostume viser off et væld af huden. Planlægger at bruge masser af krop bånd med dette antræk, så din fest ikke bliver til en X-rated affære.
  • Udarbejde Voksen Mermaid Costume: Du er sikker på at gøre bølger på din næste Halloween i denne figursyet havfrue kostume. Den kunstfærdigt dekorerede voksen kostume har en flimrende blå halterneck-top kjole, der binder om halsen med blå stropper dekoreret med faux perler. Overdelen har skinnende guld muslingeskaller fremstillet af skum og resten af ​​torso er foret med guld netting. En stor Faux perle er fastgjort til toppen af ​​dragten og et net wraps omkring taljen. Faux perler også dekorere nettet og en guld, skum fin er fastgjort i kjole 'bunden. Kostumet er kronet med en glitrende headpiece og guld glovelets.
  • Plus Size Queen of the Sea Mermaid Costume: beviser, at størrelsen ikke er afgørende, når det kommer til havfrue kostumer, denne unikke antræk passer størrelse 16 til 22. havfrue kostume kjole har en frit flydende imperium taljen og sheered arm draperinger. Desuden er den smukke medaljon prydet med muslingeskaller og glitter.

Sådan Gør din egen unikke Mermaid Costume

Utraditionelle havfrue kostumer tendens til at koste mere end standard-udgaver. Du behøver dog ikke at bruge en masse penge på en fabelagtig havfrue kostume hvis du ansætter nogle kreativitet og lave din egen derhjemme. Der er en række forskellige måder, du kan krydre en almindelig havfrue kostume, herunder ved at tilføje unikke dekorationer, såsom en tang boa eller stor krone lavet af malede muslingeskaller. Andre ideer kan nævnes:

Kidnapped Havfrue

Dette kostume indebærer én person gør dobbelt told. Slutresultatet er en havfrue sidder i en skattekiste bæres af en pirat. Piraten er faktisk en kanal-tape dummy eller butik mannequin klædt i en hvid skjorte og sorte bukser. I mellemtiden havfruen er en rigtig levende kvinde klædt ud som en havfrue. Bunden af ​​havfrue kostume er en falsk finne, der sidder i en skattekiste udformet fra en Styrofoam køler. Kvinden er klædt på torso op i en havfrue kostume, men fra taljen ned hun dons pirat bukser og støvler. Den komplette kostume gør det ud som om en pirat bærer en smuk havfrue i en kiste fyldt med guld og andre skatte.

Shell Mermaid

Dette one-of-a-kind havfrue kostume er ideel for unge piger. Det omfatter, at en stor pap muslingeskal til at rumme en lille havfrue. Den unge pige er klædt i en realistisk havfrue hale, der begrænser walking. Hun anbringes derefter i en vogn indrettet til at ligne havet eller en strand. Du kan fylde vognen med sand eller tilføje blå tæpper til at efterligne havet. Derefter placere din lille havfrue i vognen og har en voksen skubbe hende i en Halloween parade eller rundt i nabolaget for at behandle-or-treat.