Unge chauffør Sikkerhed Interview

Unge chauffør Sikkerhed Interview

At lære at køre er en begivenhed, teenagere ser frem til, men de unge er mere tilbøjelige til at blive involveret i ulykker end dem, der har været godkendt i nogen tid. Den rigtige form for sikkerhedstræning kan hjælpe teenagere informeres bedre og mere ansvarlige chauffører.

Tire Rack Street overlevelse: Interview med Bill Wade

LoveToKnow interviewet Bill Wade, det nationale program direktør for Tire Rack Street Survival, en en-dags program, der giver unge bilister med hands-on erfaring bag rattet, hvilket giver dem de nødvendige færdigheder til at blive mere sikre bilister.

Undervisning Teen drivere Sikkerhed Færdigheder

LoveToKnow (LTK): Traditionelle driver uddannelser, der tilbyder en kombination af klasseundervisning og nogle gang på vejen synes ikke at give teenagere de færdigheder, de har brug for at sænke deres risiko for at blive involveret i en ulykke. På hvilken måde er Tire Rack Street Survival klasse anderledes?

Bill Wade (BW): En bil kører med kun 4 mph har mere energi end en kugle. Det er et stort ansvar og få mennesker er klar over magten i bilen de kører, især teenagere og unge, uerfarne bilister. Tire Rack Street Survival går ud over de grundlæggende elementer i grundlæggende kørsel og lærer nyttige færdigheder, der hjælper unge bilister, når (ikke hvis) de befinder sig i en handling nødsituation. Vi underviser ved hjælp af rigtige vision og yderligere avancerede teknikker til korrekt situationsfornemmelse, i sidste ende med til at undgå ulykker i første omgang. Kort sagt, Tire Rack Street Survival program lærer teenagere, hvordan man styrer deres køretøj i stedet betjene den.

LTK: Er Tire Rack Street Survival program rettet mod studerende, der allerede har gennemført en Køreskole program?

BW: Selvom Tire Rack Street Survival giver eleverne mulighed for at tage klassen, mens de stadig har deres tilladelse, er vi ikke lære dem at køre, vi lære dem at køre bedre. Tænk på dette program som en ph.d.-skole for chauffører ed. En ny chauffør, der ikke har mindst 25 timers køretid vil finde nogle af de ting, vi gør skræmmende. Vi arbejder ikke på parallel parkering eller spørgsmålene i at passere staten køreprøve; vi sætter drivere på prøve i den virkelige verden situationer i et sikkert og kontrolleret miljø.

Førersikkerhed Kursusleder legitimationsoplysninger

LTK: Hvilken type legitimationsoplysninger do Tire Rack Street Survival instruktører holde?

BW: Trænerne (instruktører) har mange års erfaring, der har deltaget og instrueret på føreren uddannelse skoler lige fra bil kontrol, vinterkørsel eller højtydende køreskoler. Mange af de instruktører har brugt utallige timer kørsel på racerbaner og har nydt forskellige discipliner af auto racing, rally eller konkurrencedygtig Autocrossing. Alle vores instruktører er frivillige fra BMW Car Club of America, Sports Car Club of America og Porsche Club of America eller andre entusiaster grupper. Tire Rack Street Overlevelse er ikke en hastighed begivenhed, men disse busser har været udsat for alle niveauer af bil kontrol og har evnen til at kommunikere deres erfaringer på en måde, der får igennem til teen chauffører.

Tire Rack Street Survival Program

LTK: Hvordan Tire Rack Street Survival program opbygget? Hvilke færdigheder hjælper det unge bilister praktisere eller udvikle?

BW: De studerende bliver mere opmærksom på de trafikale situationer, de befinder sig i De lærer at se langt nok frem til at forudse ukloge handlinger andre bilister (situationsfornemmelse).. Da de studerende mestrer anvendelsen af ​​fysik til at køre deres biler, vil de gøre færre ukloge kørsel aktionerne.

Dagen er en blanding af klasseundervisning og bilens øvelser med en coach i bilen på alle tidspunkter med den studerende. Den studerende sættes dog en række øvelser baseret på virkelige verden scenarier. Eleverne arbejder på:

  • Skid kontrol på en våd udskridning pad, der har opvaskemiddel tilføjet for at gøre overfladen meget glat, så flere kan blive undervist i et langsommere hastighed
  • Lane ændring / uheld undvigemanøvrer
  • Threshold bryde / ABS øvelser og køre slalom kursus for at lære om vægtoverføring

På udvalgte steder, vi gør en to-hjul off motion og en hale gating øvelse. I klasseværelset lærer eleverne om korrekt siddestilling og håndstillinger, spejl placering, begrebet kontakten plaster på deres dæk, teorier vægtoverføring, brug af langdistance vision og situationsfornemmelse. Vi taler om, og tage fat på de udfordringer, distraktioner til føreren, det være sig radio / iPods eller mobiltelefoner til at tale / sms'er, eller blot den simple årsag til alt for mange teenagere i bilen. Hvor det er muligt, vi iscenesætte en semi lastbil på stedet og scene biler omkring det at simulere motorvejskørsel og blinde vinkler. Vi har derefter hver elev, og alle voksne komme ind i kabinen og luk døren for at vise, hvor lidt føreren kan se og hvor mange af bilerne er ikke synlige for føreren. Vi kan også eksplodere en airbag til at styrke det, de lærer i klassen om hånden placering på rattet og yderligere køre hjem det faktum, at airbags ikke er blød pude-lignende puder, men temmelig højt, eksploderende enheder.

Unge chauffør Sikkerhed Rådgivning for forældre

LTK: Hvilket råd ville du give til forælder til en teenager chauffør, der er bekymret over trafiksikkerheden?

BW: Jeg råder forældre til at ride med deres teenagere så meget som du kan under og efter deres tillader fase. Enhver tur i bilen lige fra at gå til indkøbscenter eller skole og tilbage, i alle typer af betingelser, dvs våd, tør, varm, kold, dag og nat tid, landeveje og motorveje kan vise sig at være en farlig og liv ændre tur . Har et sæt regler for dine teenagere, når de får deres licens, og hvis brudt, sørg for at der er reelle konsekvenser.

Være en rollemodel for dine børn. De ser, hvad du gøre meget mere, end du tror; hvis det er ok for dig, i deres øjne må det være ok for dem. Det betyder ingen telefon brug, når i bilen og fortælle dem hvorfor. INGEN sms'er ...... NOGENSINDE! Dette omfatter arbejde e-mails. Se din hastighed, brug din sikkerhedssele hver gang og være sikker på at se dine tailgating vaner og aggressiv kørsel.

Flere oplysninger

Fra foråret 2011 Tire Rack Street Survival Program var ikke tilgængelig på alle områder .. Tjek sin skole tidsplan for at finde et sted i nærheden af ​​dig. Forældre, der er interesserede i at registrere et teen driver til dette program, til en pris på $ 75, kan gøre det fra hjemmesiden.