Ungdom Isbrydere uden Materials

Ungdom Isbrydere uden Materials


Forestil dig, at du sidder foran en gruppe af teenagere og ingen taler. Hvad kan du gøre for at komme i samtalen i gang? Isbrydere kan hjælpe med at udfylde den akavet stilhed, så teenagere at lære at kende hinanden og tilskynde til deltagelse, før du dykke ned i dybere emnet for din lektion eller ring gruppen sammen at fokusere på andre opgaver. De fleste mennesker, der arbejder med unge, uanset om de er ungdom gruppeledere, spejderledere, trænere eller med organisationer, har meget begrænsede budgetter, så at finde isbrydere, der kræver ingen materialer er afgørende til tider.

Ideer til Easy Icebreakers

Hvis du bruger en færdigpakket pensum eller har en bog fra din organisation, kan det indeholde ideer til isbrydere, du kan bruge med din gruppe. Det emballerede isbryder, der giver genlyd med en gruppe teenagere, kan dog falde fladt med den næste. Ved disse lejligheder er det vigtigt at være klar til at træde ind med et værktøj eller to og få teenagere taler. Der er ikke noget helt så raslende til en leder eller lærer som et rum fuld af studerende, der ikke vil tale eller blive involveret i lektionen. Isbrydere kan få dem i gang, så de har lyst til at holde taler.

Iâ € ™ hellere

Denne isbryder har mange forskellige varianter, og er lige så enestående som de spørgsmål hver leder kommer op med for gruppen. Det er bedst at blande i nogle alvorlige spørgsmål sammen med sjove spørgsmål. Dette spil gør det muligt for børn at se, hvem der ellers er ligesom dem, og også får dem op og flytte. Få eleverne linje op i en lige linje, og fortælle dem, at den ene side af rummet er det A svar, og den anden side er B svaret. De skal flytte til den side af rummet, der matcher det, de vil hellere gøre. Dette kan især være en fordel, når alle er søvnig. Nogle spørgsmål, du måske ønsker at spørge omfatter følgende:

  • Vil du hellere spise orme (A) eller sardiner (B)?
  • Vil du hellere se en romantisk film (A) eller en gyserfilm (B)?
  • Vil du hellere have ketchup (A) eller sennep (B) på din hamburger?

Sjove Spørgsmål

Spørgsmål, der er sjove tendens til at få studerende taler. Ved brug af spørgsmål som en isbryder, vil du ønsker at gå rundt i hele rummet i stedet for at vente på frivillige til at sige op. Dette får alle involverede. Men hvis du kommer til at gøre eleverne deltage, skal spørgsmålene være enkel og let at besvare.

  • Hvad er din foretrukne type slik?
  • Hvad er din bedste barndom hukommelse?
  • Hvilke hobbyer eller interesser har du?

Wink

Hvis din gruppe kan lide at spille spil, kan dette få alle involverede og er en masse sjov. Vælg en spiller før klassen begynder at være en morder. De teenagere alle sidde i en stor cirkel og stirre på hinanden. Den kidsmust gøre øjenkontakt. Morderen blinker til forskellige medlemmer. Når medlemmet ser morderen kys, skal hun dø dramatisk. De højere og sillier død, den sjovere dette spil er. Tillad studerende at gispe, falde ud af deres stole på gulvet og være helt Fedtmule. Målet er, at dem, der stadig er i live til at regne ud, hvem morderen er, før han blinker til dem.

Fødselsdag

Fortæl eleverne, at du vil have dem til at line op mod væggen i rækkefølge efter deres fødselsdage, så ordren går fra ældste til yngste. Men de kan ikke tale med hinanden for at finde ud af, når deres fødselsdage er. De studerende vil prøve forskellige ting som charades og skrivning at finde ud af ordren. Det lærer dem at samarbejde med hinanden og også giver dem en chance for at lære noget om de andre personer i gruppen. I meget store grupper, kan du vælge at få dem gå fra højeste til korteste eller største til mindste skostørrelse for at spare tid.

Brug Hvad er på side

Du kan også vælge at bruge elementer, du har på hånden. Mens dette teknisk set kræver materialer, kræver det ikke at købe noget særligt for at bryde isen. For eksempel udgør kort ud af skrot papir, der har tal på dem, og derefter bede eleverne om at arrangere sig i numerisk rækkefølge.

Kreative Isbrydere

Du donâ € ™ t brug for fancy materialer og kommercielle spil for at få eleverne involveret. Din fantasi kan gå en lang vej. Tænk på et emne, der kunne interessere teenagere og vise dem, hvad de har til fælles med andre studerende i rummet. Du kan endda bruge pizza som en isbryder, når du fortæller pepperoni elskende at hovedet til den ene side af rummet og pizza med alt crowd til hoved til et andet. Prøv at bruge isbrydere, som også vil omfatte disse børn i den gruppe, der kunne være genert eller måske ikke kender nogen anden, og youâ € ™ re sikker på at have en vellykket klasse.