Ung kærlighed

Ung kærlighed


Som teenager, ung kærlighed er en vis distraktion. Kærlighed er en forvirrende følelser, uanset hvad din alder. De teenage år sædvanligvis bringer de første erfaringer med romantisk kærlighed, som er anderledes end den kærlighed følte mod forældre, kæledyr, og endda legetøj. Kærlighed er en magisk mysterium; lad ung kærlighed være en fornøjelig, ikke ondt, oplevelse.

Første Loves

Mange teenagere tilbringer alt for meget tid besat på ung kærlighed. Især når det er det første, et romantisk forhold fylder din krop med spænding og adrenalin. Hvem kunne slå det rush? Nå, ikke smide forsigtighed til vinden. Omhyggelig er dagens ord, når det kommer til ung kærlighed.

Mens bestemt dette ikke vil lyde som en god nyhed, er det vigtigt at huske, at ung kærlighed sjældent varer. Selvfølgelig din første tanke er, "men det er anderledes for os ..." er det vigtigt at ikke glemme præcis, hvad ung kærlighed egentlig er. Ung kærlighed, specielt første kærlighed, er intens. Så intens, kan det være ganske skræmmende. Denne intensitet vil gøre kærligheden synes stærkere end den egentlig er. Som teenager, det er en tid til sjov og vækst, ikke tungt ansvar. Spild ikke dine stimulerende teen dating år på en tung kærlighedsforhold, især at vide det vil sandsynligvis ende. At acceptere det uundgåelige vil føre dig til forholdet nydelse og dating sjov, i stedet for hjertesorg og smerte.

Savor Kærlighed

Dette er ikke at sige, at du bør undgå ung kærlighed helt, i stedet nyde den. En kortlivet fænomen, ung kærlighed er den ting eventyr og drømme er lavet af. Fremme underholdning faktor ved at tage presset ved du og din kæreste eller veninde. Som teenager, er der ingen grund til at være på udkig efter en levetid partner, bare nogen spændende at tilbringe noget tid med.

Første elsker er de ting erindringer er lavet af. Hver teen husker en første kærlighed, og det vil sætte scenen for alle de relationer, der følger. Hvordan vil du blive husket? Lad denne tanke vejlede dig i dit eget forhold beslutninger.

Ingen kærlighed Alligevel

Hvad hvis du har endnu til at føle snurre af første kærlighed? Må ikke stress, millioner af teenagere aldrig opleve kærlighed, indtil de er meget ældre. Vær tålmodig og slappe af i bevidstheden om, at du kan fokusere i stedet på andre interessante sysler.

Passion og Young Love

Passion og kærlighed, især ung kærlighed, går hånd i hånd. Denne passion vil i sidste ende være din største succes eller fiasko, afhængigt af hvordan du bruger det. Når det kommer til kærlighed, om en kæreste eller din bil, jo mere du har lagt i det, jo sværere er det, når det hele smuldrer væk. Lad ikke dine passioner overvælde dit liv, uanset hvad de er. I de tidlige kærlighed stadier, er det for nemt at lade alt andet dias. Lektier, familiemæssige forpligtelser, job, hele virker så meget mindre vigtigt, når den fyr i matematik klasse endelig beder dig ud. Hey, det er okay, få spændt! Han er sød med en kapital C. Bare ikke springe ud på basketball praksis eller gå glip af din brors fødselsdag til at mødes med ham. Derefter, i hvert fald når spændingen har mellowed ud, har du stadig basketball holdet at falde tilbage på.

I stedet, lad lidenskab motivere dig. Lær om dig selv til bedre at forstå, hvad og hvem du elsker, og hvorfor. Bliv en komplet person, der er lettere for andre at elske. Ved at afbalancere dit eget selvværd og selvtillid, du øjeblikkeligt blive mere attraktiv for dig selv og andre. Må ikke vige tilbage fra dine intense følelser, i stedet kigge indenfor og forsøge at bedre at forstå, hvem du virkelig er. Lad denne tid af teenage overgange være mulighed for at forberede sig på de besvær og stress de voksnes verden.

Sunde relationer

Selv om det sikkert begynder at lyde som en brudt record, når du er seksten, så lad disse år være din træningsområde for voksenlivet. Selvom du måske føler alle vokset op, er virkeligheden, er du ikke. Hey, det er okay ... du kan stadig have det sjovt og lade andre tage hovedparten af ​​ansvaret. I stedet for at fokusere på varmen i ung kærlighed, lad det guide dig til at opbygge sunde relationer. Dette vil i sidste ende sikre din succes i kærlighed ned af vejen.