Undgå Post-Backyard Barbecue Bulge: Sund Grillmad Foods

Den kvælende sommer sæson vinker dig til at fyre op for grillen og inviter dine venner og familie til en sjov baggård grill. Mens de fleste mennesker relish mulighed for at deltage eller være vært for grill, kan disse indsamling skabe ravage på din fornuftige spise plan. Typiske fødevarer findes på grill og sommer sammenkomster er ofte højt indhold af fedt og kalorier, og lav i gavnlige næringsstoffer. Men der er nemme måder, du kan slanke din grill billetpris mens du stadig nyder lækre sommer favoritter.

Undgå Post-Backyard Barbecue Bulge: Sund Grillmad Foods
Vært for en sund Barbecue

Hvis du er vært festen, du er heldig i, at du har næsten fuldstændig kontrol over, hvad der serveres. Det første tip til at tjene fornuftige sæsonmæssige favoritter er ved at starte med magre udskæringer af kød. Generelt grill defineret af hotdogs, hamburgere, bratwursts, ribben og fede bøffer. Start måltidet ud til højre ved at grille lean kalkun burgere, fisk, udbenet uden skind kyllingebryster, magert mørbrad svinekoteletter, lys eller fedtfri hotdogs, hamburgere fremstillet af magert hakket oksekød (se efter mindst 93% magert på etiketten), eller magert udskæringer af oksekød, såsom HØJREB. Prøv en lækker vegetarisk indstilling ved at kaste nogle veggie burgere eller veggie hunde på grillen. For en sjov, magert, protein-pakket option, grill kabobs lavet af kylling (hud fjernet), rejer, eller tofu og masser af farverige grøntsager eller frugter.

BYO Sund Mad

Hvis du deltager i et parti, vil det være lidt sværere at finde sunde indstillinger, men det kan gøres. En god idé er at medbringe din egen sunde side-parabol til at dele med de andre gæster (værterne vil være taknemmelige for, at de har en ting mindre at forberede!). At have en sund valgmulighed vil gøre stikning din sund kost plan, der meget lettere.

Visse fødevarer at styre fri af (eller har kun små portioner af) omfatter fødevarer som kartoffel salater, pasta salater eller coleslaws lavet med almindelig mayonnaise / dressing, kartoffelchips, deviled æg, og desserter. Lysere muligheder for at opsøge omfatte baked beans (så længe de ikke er iblødsætning med hunks bacon), veggie og frugt bakker, bagt kartoffel chips, hummus og grøntsager salater (hvis forbindingen er på siden).

Walk & Talk, må ikke Graze

Et andet tip er at undgå svinger omkring hvor alle fødevarer er placeret. Når du lave din plade, bevæge sig væk fra mad for at undgå buffet mentalitet, der opstår, når du holde gå tilbage til sekunder simpelthen fordi det er i nærheden. Denne hjernedød gumlede kan rack op kalorier hurtigt. En bemærkning til at gå rundt og hygge sig - du kan hamle op med gamle venner eller gøre nye samtidig undgår overspisning.

Her er et par andre hurtige tips:

  • Brug urter, krydderier og lavt kalorieindhold krydderier eller krydderier, herunder salsa, sennep, og sojasauce, at tilføje smag til din mad.
  • Ophold hydreret. Drik masser af vand eller andre kalorie-fri væsker til at undgå fejl af tørst efter sult.

Endelig, husk at grille er beregnet til at være sjovt! Prøv ikke at understrege for meget om, hvad du vil spise. I stedet nyde nogle af dine foretrukne sommer fødevarer, men sørg for at praktisere portion kontrol. Koncentrer dig om gentilslutning med venner og familie, og fokusere på nydelsen du får fra socialt samvær og besøger med andre.