Undgå Pet Photo Flash Eye

Undgå Pet Photo Flash Eye

Undgå pet foto flash øje er kritisk, hvis du ikke ønsker din lodne venner til at se dæmonisk i familie billeder. Heldigvis er der enkle måder at forebygge Fido og Fluffy fra at se besad i ramme værdige fotos.

Hvad er Pet Photo Flash Eye?

De fleste fotografer er bekendt med begrebet "røde øjne". Faktisk disse dage, de fleste digitale kameraer leveres med rød-øje kapaciteter reduktion, der hjælper fjerne denne uinteressante røde glød, der opstår, når et kameras blitz reflekteres af et individs retinal overflade.

Pet-eye ligner den røde øjne, der opstår, når du tager billeder af mennesker. Katte og mange andre natdyr har et spejl-lignende lag på bagsiden af ​​deres øjne kaldes tapetum lucidum. Dette lag reflekterer baggrund lys som små projektører og giver ofte en distraherende glød i en række farver, herunder rød, grøn eller gul.

Tips om at undgå Pet Photo Flash Eye

Pet foto flash øjet eller den "grønne øjne" forårsaget, når du tager flash billeder af kæledyr kan undgås ved at følge disse enkle tips:

Belysning Lessons

Undgå pet foto flash øje er let, hvis du bruger så meget naturligt lys som muligt i løbet af dine skud. Ved at gøre dette, kan du fjerne behovet for at ansætte kameraets blitz.

Udendørs: Når du tager en række af selskabsdyr billeder, overveje at gå udendørs. Dette vil ikke kun give dig mulighed for at bruge mere naturligt lys, men det vil også lægge dit kæledyr i et miljø, han vil være i stand til at strejfe frit. Som et resultat, vil du være i stand til at snap udestående billeder af din firbenede ven jagter fugle eller klatre i træer.

Indendørs: Ved optagelse indendørs, give så meget naturligt lys ind som muligt. Åbn vinduer og døre til at oversvømme rum med lys. Hvis scenen er stadig for mørkt, tænd strategisk placerede lamper til at udfylde i mørke områder. Prøv derefter at placere dit kæledyr i et område af rummet, der er udstyret med den bedste kombination af sollys og kunstigt lys.

Fokus på Flash

Undgå Pet Photo Flash Eye
Hav det sjovt at fotografere din kat.

For at undgå at dreje din fluffy ven til en grøn-eyed monster, du er bedre tjent med ikke at bruge kameraets blitz. En kameraets indbyggede flash udsender en barsk lys, hvilket typisk resulterer i lidet flatterende fotos. Men hvis du ikke har midlerne til at bruge naturligt lys, og er tvunget til at bruge kameraets blitz, overveje følgende tips:

  • Diffus: Du kan sprede lyset fra kameraet ved at placere et stykke væv eller uigennemsigtig plast over flash. Hvis du vælger denne metode, skal du sørge for at holde den spredende materiale væk fra kameraets linse.
  • Manipulere ISO-indstillinger: Ved at ændre kameraets ISO-indstilling, kan du være i stand til at få et anstændigt billede uden brug af blitz. Ved at øge ISO-indstillingen (400-1600) og reducere lukkertiden lidt, kan du undgå snapping undereksponerede billeder ved optagelse uden flash. Denne metode kræver nogle eksperimenter for at få den helt rigtige skud. Når du får hænge af det, men vil du være i stand til at skyde som en professionel.

Eksperimenter med Angles

Hvis du ikke kan manipulere kameraets blitz, overveje at eksperimentere med nye vinkler. Ved at ændre din position, så flashen ikke direkte rammer din kæledyrs øjne, kan du undgå, at djævelske effekt. Du skal blot skyde din hund, kat eller kanin fra siden. Du kan også prøve at skyde fra lidt over eller under. En mindre ændring i position kan gøre underværker i at undgå pet foto flash øje.

Et andet tip til at undgå "grøn-eye" er at investere i et teleobjektiv. En høj kvalitet teleobjektiv vil give dig mulighed for at skyde stramme skud af dit kæledyr, selv om han sidder oppe i et træ eller lounging i et område, hvor man kan ikke fysisk komme tæt på ham.

Reduktion af røde øjne tilstand

Selv om det ikke betragtes som den mest effektive metode til at fjerne foto flash øjet, mange fotografer ansætte røde øjne reduktion tilstand på deres kameraer, når du tager billeder af deres kæledyr. Den reduktion af røde øjne komponent udsender en række præ-blink, der forårsager eleven til kontrakt og dermed undgå refleksioner fra nethinden. Problemet er, at kæledyr kan se pre-blinkende og det kan distrahere dem, mens du tager deres billede. Brug af kameraets røde øjne reduktion tilstand kan hjælpe i nogle tilfælde, men i andre tilfælde kan ødelægge øjeblikket. Hvad mere er, fordi PET øje er ikke altid rød, automatiske røde øjne værktøjer til tider ikke er i stand til at opdage pet foto flash øje.

Øv Perfect Pet Photography

Når det kommer til at tage billeder af kæledyr, øvelse gør mester. Animal eksperter hævder, at du kan lære dit kæledyr den form for adfærd, du ønsker i løbet af en fotooptagelse, hvis du gør billedet tage en daglig vane. Med andre ord, en fotosession er ikke tid til at lære dine kæledyr nye tricks. Gør det til en praksis at tage billeder af dit kæledyr på en regelmæssig basis. Hvis du udsætter dit kæledyr til dit kamera og tage billeder ofte, dine chancer for at få fænomenal fotos stige eksponentielt.