Undgå Fighting Ord skal undgås Fights

Undgå Fighting Ord skal undgås Fights
Hvis du ønsker at undgå kampe med din ægtefælle eller et familiemedlem, kan du opnå dette, ikke kun med de ting, du siger, men også med de ting, du ikke siger. Der er fire ting, man kan sige, at næsten altid garantere en kamp.

Uanset hvad

Denne ene lille ord er ikke så slemt, når de anvendes i en sætning. Men anvendt alene og i varmen i det øjeblik, det kunne overbringe ligegyldighed og mangel på omsorg, og så mange mere negative konnotationer.

Hvis du nogensinde ønsker at starte en kamp, ​​bruge denne ene ord som et svar, og du er garanteret at have en halsbrækkende kamp. Forestil dig en tvær teenager krydser armene og siger det, og du vil forstå, hvorfor "whatevering" nogen kan antænde en kamp i huset.

Du ...

Begyndende dine sætninger med "du" kan udløse alle mulige forsvar i dit familiemedlem, og når de får defensiv, de stopper lytter.

Når sætninger begynder med et "du", de kan lyde anklagende, selv når du ikke mener det på den måde.

Jeg er ligeglad

Da ligegyldighed kan være sårende for den person, du elsker, "I do not care" kan forårsage en følelsesmæssig eksplosion ligesom "uanset hvad."

Det kan betyde så meget mere, såsom "Jeg er ligeglad med, hvordan du føler dig" og "Jeg kan ikke ære og respektere dine tanker."

Hvis du siger det, sender du det signal, at du ikke længere er villige til at overveje det synspunkt i den anden person. Hvis du ønsker at lukke kommunikation mellem dig og dem du elsker i en fart, "I do not care" er effektiv til at gøre dette.

Shut Up

Denne sætning er endnu en af ​​de kommunikations Enders. Sig det nok, og du kan ende kommunikation til gode.

Et forhold vil have problemer med at opretholde sig selv på længere sigt, hvis en sund mængde produktiv kommunikation ikke stimuleres.

Hvad skal sige i stedet

Folk skal arbejde for at kontrollere deres følelser nok, så de ikke siger sårende ting til hver 0ther i varmen i vrede. Og hvis de har problemer med at dæmpe ned, i det mindste holde det sammen nok, hvis de ikke siger sårende ting til hinanden.

Du får muligvis gal en gang imellem. Folk gør. Selv når du er gal, kan du sige ting som:

  • "Jeg er virkelig gal lige nu. Jeg har brug for at falde til ro. "
  • Du kan forklare, hvorfor du er gal.

Hvis du undgår kæmper ord og holde sig til den måde, du føler fra din oplevelse, og sørg for at du i sidste ende falde til ro nok, hvor du kan lytte til din familiemedlem side af historien, i sidste ende, kan du finde ud af det sammen.

Tak for læsning!