Undervisning dine børn konfliktløsning Skills

Undervisning dine børn konfliktløsning Skills
Undervisning dine børn de færdigheder, de behøver for at løse uoverensstemmelser vil hjælpe med at holde fred i dit hjem. Når konflikt sker i dit hjem, tage roret og følge disse trin.

Tag det roligt

Har alle falde til ro ved at tage en dyb indånding eller to. Du tager dybe indåndinger med dem, så det kan hjælpe dig med at fokusere og forblive rolig samt.

Lær dine børn til at gøre "I" Udtalelser

Dine børn vil sandsynligvis starte med at tænke på et forsvar eller gøre beskyldninger. Du har måske til at stå fast over den måde, hvert barn udtrykker sig.

Sørg de ser på hinanden, når de taler i stedet for at se på dig, og behandle hinanden stedet for at tackle dig.

For eksempel, hvis Suzie starter med at sige, "Jennifer vil ikke lade mig spille sin guitar", kan du sige, "Jeg vil have dig til at sige det samme, men til Jennifer. Kig ind i hendes øjne, og begynde med, Jennifer, du ville ikke ... "Lad dit barn er færdig resten af ​​sætningen.

Lær dine børn at lytte

Hjælp dine børn at lytte til hinanden. Bekræft, at de hørte hinanden ved at lade dem gentage tilbage til den anden person, hvad de troede, de hørte den anden person siger.

Efter Suzie gør hendes udsagn er Jennifer sandsynligvis kommer til at starte med en defensiv redegørelse.

"Men hun ..."

"Jennifer, skal du først gentage tilbage, hvad Suzie sagde. Sig Suzie, jeg hørte dig sige ... "

"Suzie, hørte jeg dig sige, at jeg ikke ville lade dig lege med min guitar, og det såre dine følelser."

Derefter lader du Jennifer snak og oplyse, hvorfor hun ikke lod Suzie lege med guitar, og Suzie hedder det, hun hørte fra Jennifer. Gentag processen, indtil hvert barn føler, at hun har haft hende sige.

Tid til at løse problemet

"Jennifer, kan du tænke på en måde at løse dette problem?"

Hvis begge børn ikke kan komme op med en løsning, kan du træde til og komme med et forslag.

"Måske hvis Suzie lover at lytte til dig og er meget forsigtig med guitar, ville du lade hende spille det i ti minutter?"

Hvis det bliver et nej, tilbyder at bo og se at sørge Suzie er omhyggelig med guitaren.

Øve Skills

Hvis du konsekvent at følge disse trin med dine børn, vil de til sidst kunne løse deres egne konflikter. Dette vil lære børnene at håndtere deres egne følelser, udvikle lyttefærdigheder, udtrykke sig konstruktivt, og hvordan man kan løse deres problemer mellem dem.

Tak for læsning!