Undersøgelse: Oprettelse undersøgelsesspørgsmål Tips

Prøve før du sender

Undersøgelser tilbyder dig kritiske data, og det er vigtigt at sikre, at din undersøgelse lyder godt og tilbyder rene kopi til undersøgelsen-taker.

For at være på den sikre side, har en pulje af tre eller fire medarbejdere tager undersøgelsen, før du sender det ud. Deres frisk sæt øjne vil sandsynligvis fange flere fejl, som du gik glip, eller tilbyde måder at omformulere spørgsmål for at få et bedre svar. Sørg for at få folk fra relevante afdelinger til at tage et kig.

Holde det mere "Now" end "Så":

Hvad har du bære i torsdags? Ikke top of mind, hva? Vores erindringer kan strække tilbage temmelig langt, men jo længere vi går tilbage chancerne er, at vi kun kan huske en stor hukommelse. Sørg for, at undersøgelsens spørgsmål spørge brugerne til at huske kun de seneste begivenheder.

Spørg om ting, der skete inden for et par dage, uger eller endda en måned siden, snarere end et år. Dette vil sikre, at brugeren minder deres seneste hukommelse til det stillede spørgsmål.

Stil spørgsmål de kan besvare

Survey spørgsmål skal være let at forstå og let at besvare. Komplicerede spørgsmål, der kræver behandling vil ikke generere en meget god respons. Hold dig væk fra ord problemer, der fortsat hjemsøge dig ...

"Et tog forlader London kl.10. Det gør 12 stop i 60 minutter. Hver stop er cirka 5 kilometer væk fra hinanden ..." ord problemer er komplekse spørgsmål, som kræver en kompleks svar. Du vil ikke få folk forbi den første undersøgelse spørgsmål, så sørg for de spørgsmål, du stiller kan besvares ganske enkelt. Undgå komplicerede, filosofiske bugtninger, der vil efterlade undersøgelsen takers ønsker at forlade din undersøgelse på bordet.

Opretholde orden

Undersøgelsesplaner skal flyde let. Prøv at organisere din undersøgelse i mini-sektioner, især hvis du har at gøre med en masse spørgsmål. Hvis undersøgelsen har en tilsyneladende logik på de spørgsmål og bestille spørgsmål, vil folk have lettere ved at holde deres fokus på emnet ved hånden. Dette vil udmønte sig i gennemtænkt svar.

Den bedste måde at designe en undersøgelse er ved at stille et generelt spørgsmål først. Derefter følge op med mere specifikke spørgsmål vedrørende dette emne.

Den ABCs af ABCD & E

Sample undersøgelser har alle én ting til fælles: close-ended spørgsmål, der tilbyder en Shorta liste over mulige svar.

Hvis du opdager, at et spørgsmål gør egner sig til en masse flere svar, så prøv at bryde spørgsmålet op i to forskellige spørgsmål. Eller tilbyde en åbent spørgsmål, hvor brugeren kan reagere med deres egne svar.

En anden løsning er at bruge Likert Scale. Dette format fungerer godt i denne situation, fordi du altid tilbyde den samme type svar, kan nævnes:

  • Jeg er helt enig
  • Jeg er enig
  • Jeg hverken enig eller uenig
  • Jeg er uenig
  • Jeg er meget uenig

Prøve et syn på aviskiosken

Leder du efter stikprøveundersøgelser? Bladre gennem din favorit magasin, og chancerne er du vil finde mindst én eller to undersøgelser indeni. Normalt magasiner skaber mini-undersøgelser, der er knyttet til abonnementskort.

En af de bedste grunde til at gennemlæse magasin undersøgelser er for design ideer. Bemærk, hvordan afslappet sproget er, og hvor let tanker kommunikeres. Der er en meget lille plads til at arbejde med, og magasin undersøgelser udnytte denne plads til de bedste af deres evner.

Fuldgyldigt bevis måde at Proof

Skrivning er en vanskelig proces, især når det kommer til at skrive en undersøgelse. Det er vigtigt at dække alle områder af virksomhedens behov fra undersøgelsen, og det bør ske på en klar og kortfattet. Chefen vil ikke tage let på en un-proofed undersøgelse sendt ud til kunder, der har stavefejl og grammatiske fejl. Når det drejer sig tid til korrektur, så sørg for du er vågen. Må ikke bare scanne over teksten. Den bedste måde at fange fejl er faktisk at læse det hele højt.

Det hjælper også at have et andet sæt øjne ser over produktet, før det er mærket "endelig".

Førende Kunne Hurt Learnings

"Protest! Førende vidnet! "En meget almindelig sætning, der bruges i retssalen, men det kan også vedrøre undersøgelser. Førende er, når et spørgsmål er formuleret på en sådan måde, at det tvinger et konkret svar fra den person. Forudindtaget spørgsmål kan resultere i skæve undersøgelsesresultater, så prøv at være objektive som muligt, når formulere dit spørgsmål.

Her er to versioner af den samme stikprøve spørgsmål:

  • Forskning har vist, babyer skal have grøntsager mindst 5 gange om dagen, hvor ofte du fodrer din baby veggies?
  • Hvor mange portioner af grøntsager vil du tjene dit barn om dagen?

Det første spørgsmål vil føre en responder at besvare med et højere antal, som måske eller måske ikke er det sande svar. Undersøgelsens spørgsmål bør være mere ligetil og giver brugeren mulighed for at svare ærligt.

Ingen point i syv brev ord

Det er mere vigtigt at være klar og koncis, så vise din brug af det engelske sprog.

Hvis du har at gøre med en undersøgelse med 50 plus spørgsmål (at mennesker blev nice nok til at tage) det sidste, du vil have dem at gøre, er kamp på hvert spørgsmål og fundere over betydningen. Dette kunne føre til yderligere forvirring, når det drejer sig tid til at besvare disse spørgsmål, og dermed skævvridning af undersøgelsesresultaterne.

I stedet holder de spørgsmål kort, enkel og kortfattet.

Open-ended Versus lukkede undersøgelsesspørgsmål

Af Miranda B

En undersøgelse består af to typer af spørgsmål: åben og lukkede sluttede. Udnyt de forskellige typer af spørgsmålstegn for individuelle dele af din undersøgelse for at få den bedst mulige respons og feedback.

Åbne spørgsmål tillader responder at besvare med en mere personlig svar. Når du opretter en undersøgelse, ved hjælp af denne form for afhøring tillader landmåler at identificere fremtidige spørgsmål eller emner for yderligere undersøgelser. Når svaret, åbne spørgsmål giver en mere personlig respons og mulighed indklagede at tilføje kommentarer uopfordret i undersøgelsen selv.
Typer af åbne spørgsmål er:
Hvordan har du det med et produkt / emne?
Hvad er din mening om XYZ?
Har du nogen forslag til ledelse / personale?
En bekymring med åbne spørgsmål er med den øgede mængde tid respondenten forventes at træffe for at besvare disse spørgsmål, som ofte gange betyder respondenten vil springe disse spørgsmål og lade dem være tomme.

Lukkede spørgsmål er dem, der kan besvares med et sæt svar, såsom sand / falsk, ja / nej, fødselsdato, køn eller erhverv. Lukkede spørgsmål spænder fra cirkelbevægelser en reaktion på at udfylde en enkelt blank. Disse spørgsmål giver dig et konkret svar, og de er mere tilbøjelige til at blive besvaret, da de kræver meget lille indsats. Denne type afhøring begrænser imidlertid svar valg og giver ingen mere feedback end den grundlæggende svar.