Undersøgelse Finder Fedme er forbundet med i kirke ??

En nylig undersøgelse ved Northwestern konkluderede, at folk er halvtreds procent mere tilbøjelige til at blive overvægtige som midaldrende, hvis de ofte deltog religiøse aktiviteter som unge voksne. Folk, der ikke deltog i religiøse forsamlinger i årenes løb havde lavere fedme som de nåede midaldrende. Mere end to tusinde mænd og kvinder undersøgelsens deltagere blev undersøgt i løbet af en atten år.

Undersøgelse Finder Fedme er forbundet med i kirke ??

Interessant undersøgelse, men gør vi, hvorfor disse resultater opstod? Årsagerne er ikke undersøgt i forskningen, men der er et par teorier derude. Den ene er, at religiøse mennesker kan være mere fokuseret på efterlivet snarere end dette liv. Synes at være en strækning, men nogle mennesker, der absorberes i deres religion, kan mindre opmærksomme på forholdet mellem hvad de lægger i deres mund og sundheden for deres krop. De kan også bruge deres fritid tilbede versus motion. Jeg vil tro, at mange mennesker ville gøre en indsats for at gøre begge dele så dette spekulation synes ikke at have meget troværdighed.

Den anden hypotese, jeg har læst om, er forslaget om, at kirkens pot-Lucks og kaffe timer kan være medvirkende til fedme. Typisk kan du finde traditionelle fødevarer, der er højt tilsat sukker, salt og fedt på disse funktioner, og ikke en masse friske, sunde fødevarer. Dette er naturligvis en generalisering, og der er mange religiøse institutioner, der leverer mere nærende fødevarer end andre.

Der er ingen måde at kende den sande begrundelse for undersøgelsens resultater og måske de er endda forbundet med ren tilfældighed eller chance. To tusinde mennesker ikke udgør en meget stor prøve. Bare fordi en undersøgelse har fastslået, at kirkegængere tendens til at være mere overvægtige betyder ikke, at gå i kirke eller deltage i religiøse aktiviteter forårsager vægtøgning. Korrelation er ikke lig årsagssammenhæng og alle er forskellige. Hvad denne forskning gør opmærksom på, er imidlertid det faktum, at fedme er et stort problem, som ikke kan ignoreres. Religiøs eller ej, mennesker har behov for at være opmærksomme på deres spisevaner og deres vægt, og ved, at gøre nogle kost og livsstilsændringer kan gøre en utrolig forskel i sundhed og livskvalitet.

Personligt er jeg spændt på det punkt i denne undersøgelse. Jeg er lidt overrasket over, at tid, penge og energi blev sat i noget, der ikke rigtig fortælle nogen en hel masse nyttige oplysninger. Faktisk, jeg føler på denne måde om et ganske stort antal af den forskning, der bliver gennemført. For mig er der er langt vigtigere sundhedsrelaterede emner, der kunne blive undersøgt. Husk, at denne undersøgelse ikke nødvendigvis, at religiøse mennesker er unhealthier end ikke-religiøse mennesker. Faktisk er nogle tidligere forskning viser, at religiøse mennesker lever længere og erfaring bedre mental sundhed end den ikke-religiøse.