Underholdsbidrag kontrol ikke, mønter

Underholdsbidrag kontrol ikke, mønter
Hvis dine checks ikke bliver indløst, skal du muligvis finde en anden betalingsmetode.

Problemet med underholdsbidrag kontrol ikke bliver indløst, kan ikke komme op tit, men du helt sikkert ikke ønsker at beskyldt for ikke at gøre dine betalinger som bestilt. Du skal være i stand til at bevise, at du har levet op til dine forpligtelser og her er nogle forslag, der vil hjælpe:

Årsager Hvorfor underholdsbidrag kontrol ikke, mønter

Der er et par grunde til dine underholdsbidrag checks ikke bliver hævet.

Dine checks kommer til den forkerte adresse.

Sørg for, at du sender dine betalinger til den korrekte adresse til enten din tidligere ægtefælle eller det organ, der indsamler din supportafdeling betalinger.

Kontrollen er ikke cash-stand, fordi de er uaktuelle dateret.

En check er forslidt dateret, hvis den ikke indløst inden for en rimelig frist, som normalt er mellem tre og seks måneder. Efter dette tidspunkt vil nogle banker stadig ære check, så du kan ikke gå ud fra, at hvis en vis tid er gået, at midlerne ikke vil blive taget fra din konto. (Hvis du finder dig selv i denne situation, ikke bare skrive en ny check på betalingen. Spørg efter gamle-dateret check tilbage først, så du ikke ender med at gøre to betalinger for samme måneds underholdsbidrag.)

Sådan bevise, at du har gjort dit underholdsbidrag

Hvis du er anklaget for ikke at gøre dine underholdsbidrag som bestilt, skal du være i stand til at vise Domstolen, at du har gjort det. Send ikke dine underholdsbidrag checks via almindelig post; vil du ikke være i stand til at spore den, og bekræfter, at det er blevet leveret.

I stedet sende dine underholdsbidrag ved Priority Mail eller Certified Mail og beder dig besked om dato og tidspunkt konvolutten blev leveret. United States Postal Service tilbyder en service, hvor du kan få adgang til denne information online.

Certificeret Mail

Du kan være interesseret i disse ekstra services til rådighed, hvis du sender din underholdsbidrag betalinger med Certified Mail: Begrænset Levering: Hvis du vælger denne mulighed, vil kuverten kun leveres til den person, du angiver i dine instruktioner (din tidligere ægtefælle eller en anden person, du angiver skriftligt som kan tage levering). På denne måde vil du have bevis for, at underholdsbidrag checken blev leveret som bestilt.

Retur Kvittering: En returkvittering underskrives af den person, der modtager brevet, og afsenderen kan se modtagerens underskrift via e-mail, eller som har kvittering sendt tilbage til dem.

En alternativ måde at betale underholdsbidrag

Hvis du er bekymret, fordi dine underholdsbidrag kontrol ikke indløses, kan du bede om, at de underholdsbidrag blive trukket fra din løn check automatisk gennem en løn tildeling rækkefølge (også kendt som løn arrest). Pengene vil blive sendt til din tidligere ægtefælle af familien support agentur i din tilstand.

Så længe din arbejdsgiver trækker det korrekte beløb, vil dine underholdsbidrag altid være up to date. Afhængigt af, hvor de bor, vil din tidligere ægtefælle modtage en check, har de midler deponeret direkte, eller modtage et betalingskort fyldt med størrelsen af ​​din underholdsbidrag betaling. Bemærk, at mange banker gør tilbyde kunderne mulighed for elektronisk at betale regninger. Desværre gør for underholdsbidrag og / eller børnebidrag på denne måde udtrykkeligt er forbudt.

Realiseringen underholdsbidrag i kontanter er ikke en god idé, medmindre du er i stand til at få din tidligere ægtefælle til at give dig en kvittering for betaling.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om underholdsbidrag kontrol ikke bliver indbetalt, gør lave en aftale med en advokat for at få passende juridisk rådgivning.