Unblock Orkut

Unblock Orkut
Proxy sites kan hjælpe dig fjerne blokeringen Orkut anonymt

Hvis du finder din adgang til visse websteder begrænset, findes der måder at fjerne blokeringen Orkut eller anden social networking website. Orkut er blevet blokeret i flere lande, og nogle institutioner begrænser alle sociale netværk som en selvfølge.

Om Orkut

Orkut begyndte i januar 2004 og ejes og drives af Google. Sitet har undladt at fange den i Nordamerika, men er blevet mere og mere populær i andre dele af verden, herunder Brasilien og Indien.

Medlemmer af Orkut sociale netværk kan skabe og deltage i fællesskaber, tilføje venner, gennemse andre profiler, og tilføje tekst eller videobeskeder kaldet "stumper". Det virker meget på samme måde, som andre sociale netværk gør, understreger forbindelser mellem venner og familie og samtidig fremme andre former for interaktion.

En af de vigtigste forskelle Orkut er dog fokus på romantiske relationer og endda casual sex. Nogle samfund er blevet skabt for at hjælpe singler hook op i forskellige byer rundt om i verden. Brugerne kan også bedømme venner baseret på, hvordan sexet de er, og oprette lister over deres knuser på sitet.

Hvorfor Orkut kan blokeres

Der er to hovedårsager til, at Orkut kunne blokeres, eller brug af hjemmesiden begrænset. Heldigvis i næsten alle tilfælde er det muligt at fjerne blokeringen Orkut.

Regeringen Ban

Flere lande med strenge politikker om, hvad der er passende for borgerne har trådt til for at blokere Orkut fra offentlig brug. Iran var den første land til at indføre et fuldstændigt forbud, citerer islamiske værdier om dating og sex.

De Forenede Arabiske Emirater også forbudt Orkut, blot for at omgøre beslutningen blotte måneder senere. En anden forbud trådte i kraft året efter, og er stadig på plads. Saudi-Arabien har også blokeret sitet, med Bahrain overvejer den samme handling.

Desuden blev der i borgernes opstande og protester i lande som Egypten og Libyen i 2011, regeringerne søgt at blokere ikke blot Orkut, men alle sociale netværk og fildeling sites. Det var til at holde resten af ​​verden i at se, hvad der egentlig foregik i disse placeringer, selvom denne form for forbud næsten aldrig virker.

Institutionelle Blocks

Hvis du bor i et land, der ikke begrænser nogen steder, men stadig ønsker at fjerne blokeringen Orkut, chancerne er din skole eller arbejdsplads har blacklistet webstedet. Skoleforvaltninger og arbejdsgivere er enige om, at sociale netværkssider kan være distraherende og forstyrrende, hvilket medfører et tab af produktivitet.

For at holde elever og arbejdere på opgaven, kan skoler og virksomheder blokere hele websteder fra deres netværk af edb-forbindelser. Netværksadministratorer meget opmærksom på steder, der får en masse trafik fra deres netværk, og hvis de på nogen måde er upassende for skole eller arbejde, bliver de forbudt også.

Sådan Unblock Orkut

Hvis du ønsker at omgå restriktionerne og fjerne blokeringen Orkut, kan du bruge en proxy websted for at få adgang. Proxy sites maske din placering og giver dig mulighed for at surfe på proxy selve webstedet. Disse ikke altid arbejde, og de har tendens til at dukke op og forsvinde med en vis hyppighed. Alligevel er de den mest populære måde at besøge et blokeret websted såsom Orkut.

Nogle proxy sites, der kan hjælpe dig med fjerne blokeringen Orkut er:

  • K Proxy
  • Orkut Plus
  • Orkuch
  • Orkutoxy

For at bruge disse sites, blot indtaste linket til Orkut stedet og klik på hurtig knap, som er normalt mærket "go", "begynder" eller "surf".

Hvis du bor i et af de lande, hvor Orkut er helt forbudt, kan du også have problemer med at bruge de fleste af de proxy sites. Der er virkelig ikke meget af en vej uden om dette, der kan give dig pålidelig adgang til webstedet.

Pas på downloads og andre metoder

Nogle blogs og hjemmesider vil råde dig til at downloade et program til at installere proxy-software, så du kan besøge blokerede sites. Disse kan være risikabelt, da mange af dem indeholder malware og virus, der kan bremse eller endog ødelægge din computer. For at fjerne blokeringen Orkut, den sikreste måde er altid at gå gennem en gratis, webbaseret proxy site.