Udviklingen i de sociale netværkssider

Udviklingen i de sociale netværkssider


Den seneste udvikling i social networking sites viser, at denne form for webkommunikation fortsætter med at vokse og ekspandere. Sociale medier giver en effektiv måde for folk at forbinde og kommunikere på et online-miljø, men platformen har udviklet sig til meget mere. Den seneste udvikling tyder på, at de sociale medier kan være større økonomiske aktører på verdensmarkedet, samt give effektive måder for folk at blive involveret i - og endda medføre - politiske og sociale forandringer.

Fem vigtigste udvikling i Social Media

1. Facebook IPO

I samme uge som Facebook fejrede sin ottende fødselsdag, CEO Mark Zuckerberg indgivet en børsintroduktion, eller børsintroduktion. Fra begyndelsen af ​​2012 Facebook indeholdt mere end 845 millioner aktive brugere. Plus, det tjente 3700 millioner dollar i omsætning i løbet af 2011. Under forudsætning af den anslåede værdiansættelse af 100 milliarder dollars anført i IPO var korrekt, Facebook var derfor værd 4 gange så meget som Google var værd, da det blev børsnoteret i 2004. Zuckerberg endnu ikke har modtaget en besvare børsintroduktionen i marts 2012, men fortsætter kræfter oppe Facebook ved at lancere nye Timeline-funktionen, som effektivt kondenserer ens liv til en "statusopdatering tidslinje", der indeholder fotos, venskaber og personlige milepæle.

2. 100 Million Klout Scores

Lanceret i september 2009, Klout nået en milepæl på 100 millioner brugere med Klout scores i September, 2011. afklaring, Klout anvender sociale medier analytics til at måle sine brugeres sociale netværk indflydelse. Højere score indikerer mere indflydelse og styrke, mens lavere score indikerer brugerne nødt til at engagere deres publikum mere. Som Klout er vokset, så har sin egen indflydelse, da det dækker nu mere end 10 sociale netværk, herunder, men ikke begrænset til Facebook, Twitter og LinkedIn. Men nogle kritikere spørgsmålstegn Klout s scoring mekanisme, hævdede, at det fremmer den sociale rangorden i autentisk online kommunikation. Plus, de har bemærket den tvivlsomme statistik, at præsident Obama har en lavere Klout score end mange bloggere.

3. Google+ Forfatterskab

Et par måneder efter lanceringen i september 2011, den Google+ sociale netværk etablerede Google forfatterskab. Denne tjeneste tillod webstedsejere at linke deres indhold til deres profiler Google+, hvilket viser sig at Google, at deres webindhold var reel og ikke plagieret. Dette havde den serendipitous bivirkning af at køre forfattet siders rækker højere, hvilket igen irriterede andre netværk som Facebook og Twitter. De hævdede, at Google bevidst gav forrang til sider henvist til sit eget net. Desuden er nogle lande som Kina og Iran straks blokeret Google+ fra deres netværk, således også blokere disse sider knyttet til Google+.

4. Twitter Revolution

Ifølge CNN sociale netværk var "afgørende i tilfælde af Egypten", som de spillede en central rolle i borgernes evne til i Egypten til at organisere i 2011-2012 egyptiske revolution. Talrige bloggere og borger journalister udnyttet online netværk som Facebook, Twitter og Flickr at rapportere om begivenheder i Egypten. Dette førte til den egyptiske regering lukke internettet den 26. januar 2011 som en måde at hindre fremskridt demonstranter. På trods af regeringens bestræbelser imidlertid revolutionen sidst været en succes. Hosni Mubarak blev væltet fra magten og indsatsen til og landets første nogensinde parlamentsvalg blev afholdt.

5. Kony 2012

I marts 2012, den ikke-for-profit organisation Invisible Children begyndte en internet video-kampagne kaldet Kony 2012. Især organisationen skabt en video dokumentarfilm og derefter bruges sociale medieplatforme som YouTube, Facebook og Twitter til at sprede det. I løbet af få dage, havde over 70 millioner mennesker set videoen. Arrangementet chokerede nyhedsmedierne, som journalister havde forsøgt i årevis for at informere den brede offentlighed om Joseph Kony, lederen af ​​Herrens Modstandshær (LRA) i Uganda. Selvom Invisible Children kom under beskydning for nogle af sine metoder, deres kampagne i det mindste viste den overvældende strøm af sociale netværk - især når de anvendes til meningsfulde formål.

The Power Of Social Media

Begivenhederne i de sidste par år, fra børsnoteringen af ​​Facebook til frigivelsen af ​​Kony-video, viser, hvor stærk social media er blevet i denne dag og alder. Selv om det oprindeligt blev dannet blot at hjælpe familie og venner holde kontakten, har sociale medier siden udviklet sig til en international styrke med magt til at påvirke business, politik og verdens anliggender. Spørgsmålet er dog, hvor meget mere magtfuld, kan det alligevel blive? Desværre vil kun tiden vise.