Udsmykning med Bjærgede Varer

Udsmykning med Bjærgede Varer
Rustik laden træ centerpiece

Bjærget elementer tilføje karakter til dit hjem og give en øko-venligt alternativ til opbygning og udsmykning med nye materialer. Mange mennesker foretrækker at re-purpose bjærget materialer til unikke og interessante boligudstyr og accenter.

Regenereret træ

Genanvendt eller regenereret træ kommer fra dekonstruktion af gamle lader og ud bygninger, hytter, pakhuse, møller, værfter og hegn. Træ udsat for udendørs elementer slags vejr til en naturlig grå patina. Interiør genbrugstræ bevarer sin naturlige farve, men med en dybere, rigere patina og karakter, der ikke kan gengives med nye tømmer. Regenereret træ bruges ofte til:

Udsmykning med Bjærgede Varer

Regenereret palle og laden træ Hutch

 • Gulvbelægning
 • Synlige bjælker
 • Paneler og brædder
 • Mantels og konsoller
 • Hylder
 • Døre
 • Skabe
 • Møbler

Mest bjærget tømmer virksomheder giver tilpassede Snedkerhåndværk og velkommen tilpassede ordrer at få din regenereret tømmer bygget specielt til at passe inden for parametrene for dit projekt.

Bjærget Døre

Gamle døre kan genbruges agtede i næsten alt med lidt kreativ fantasi:

Udsmykning med Bjærgede Varer

Tabel lavet af dør

 • Tabel - Fastgør nogle bjærget ben nedenunder eller købe dem fra et hjem forbedring butik.
 • Rustik hovedgærde - Monter døren lodret for en smal dobbeltseng eller vandret for en større dronning eller kingsize seng.
 • Knagerække - Monter døren vandret på væggen og bruge vintage glas dørhåndtag eller smedejern kroge.
 • Hylder - Lav en stander til bunden af ​​døren til fritstående reoler eller montere den på væggen og tilføje hylder.
 • Wall organizer- Mount døren vandret på væggen og anvende magnetisk tavle maling til de forsænkede afsnit.
 • Rumdeler - Tre gamle døre hængslet sammen skaber en rustik rumdeler. Før fastgørelse dem, male dem forskellige farver med et bedrøvet finish.

Bjærget Windows

Gamle vinduesrammer gør interessant indretning elementer, tilføjer et strejf af antikke eller vintage charme, uanset hvor du lægger dem:

Udsmykning med Bjærgede Varer

Miniature drivhuse fra gamle vinduer

 • Fotorammer - Vis individuelle familiebilleder bag hver rude eller et foto forstørret til at passe til størrelsen af ​​hele vinduesrammen. Display vintage postkort, gamle sort-hvide fotos, gammeldags tapet eller scrapbog papir inde i ruder.
 • Montre - Brug en gammel vinduesramme at skabe et sofabord montre.
 • Miniature drivhus - Brug flere vinduesrammer for at skabe en miniature drivhus. Global Garden Friends giver en liste over de værktøjer og instruktioner, der er nødvendige for at gøre det selv.
 • Rustik væg kunst - Hvis der mangler glasruderne, bare hænge rammen som en rustik accent. Andre materialer kan også bruges inde i ruder, såsom spejle, corkboard eller små, dekorative elementer hang fra sprosserne.

Andre måder at dekorere ruder af gamle vinduer inkluderer bogstaver anvendes med maling og stencils eller vinyl bogstaver påføres med overførsel tape. Royal Design Studios har et eksempel på en stenciled design, der også kan anvende don bjærget spejle.

Hvis du ejer en personlig dør skæremaskine, kan du oprette en inspirerende budskab og programmere maskinen til at skære bogstaver ud på vinyl materiale. Efter "luge" bogstaverne og anvende dem til overførsel tape, er du klar til at anvende dem på glasset. Scrapscene giver nogle nyttige tips til processen.

Bjærget Skodder

Gamle skodder tilføje personlighed til dit hjem, uanset om du refinish dem eller lade dem så lurvede som du fandt dem.

Udsmykning med Bjærgede Varer

Shutter hovedgærde

 • Window frame udsmykning - Tilføj karakter til et eksisterende vindue i ethvert rum med gamle skodder monteret på den indvendige. Brug dem til at accent en gammel vinduesramme monteret som vægudsmykning.
 • Rustik hovedgærde - Monter gamle skodder over lederen af ​​sengen for en rustik hovedgærde. Male dem til at koordinere med dit sengetøj farver eller som en fed, kontrasterende accent.
 • Svingdøre - Fastgør gamle gyser til et spisekammer åbning eller posten måde til et vaskerum til gammeldags, salon-stil svingdøre.
 • Bogreol - Med et par stykker af ekstra tømmer til toppen og hylder, kan du oprette en specialdesignet reol til et soveværelse, stue eller hjemmekontoret med gamle skodder. Brug en højglans maling finish for et moderne look eller brug mælk maling til at give det et land chic finish.
 • Wall arrangør - Giv en gammel lukker nyt liv med et frisk lag maling. Montere den på en væg i køkkenet, i en foyer eller i et hjemmekontor. Tilføj et par C-kroge eller S-kroge til at hænge elementer såsom nøgler. Brug lamellerne til at holde mail eller vedhæfte tøjklemmer til at holde postkort eller fotos.

Andre Trends for Bjærget Décor

Detaljering et hjem med arkitektonisk bjærgning giver et brugerdefineret udseende, der er stigende popularitet gennem udviklingen af ​​grøn levende, genbrug, og hjem restaurering. Overgangsbestemmelser stilarter omfatter ofte en blanding af vintage og antikke elementer med nybyggeri og moderne indretning.

Belysning

Industrielle vedhæng såsom porcelæn laden lys, vintage fabrik og lager wire bur inventar, metal dome vedhæng, og klassiske skolebygning stil vedhæng er Trendvisning stilarter for indvendig belysning. Antikke lysekroner og væg Sconces tilføje one-of-a-kind stil til et hjem.

Arkitektoniske detaljer

Arkitektoniske rester tilføje raffineret karakter, såsom:

Udsmykning med Bjærgede Varer

Have statue

 • Træ og sten mantels - Du behøver ikke engang en pejs til at dekorere med en bjærget Mantel. Opret en faux pejs ved at montere den på væggen og vise dekorative elementer på hylden Mantel.
 • Kolonner - Tilføj et par kolonner som dekorative indretning i en stue eller soveværelse. De behøver ikke at støtte noget; bruge dem som gamle verden stil søjle accenter eller genbruge dem i gulvlamper, plante stande, skære dem ned i solide bordben eller slå en i en frakke træ.
 • Corbels - Forbedre en køkkenø eller pejs mantel med bjærget corbels.
 • Ornamental gips - En bjærget loft medaljon bringer fokus til en lysekrone eller kan bruges som interessante væg indretning.
 • Crown støbning - Brug et stykke krone støbning til at skabe en ornamental hylde væg eller til at pynte en hovedgærde.
 • Have skulpturer - Tilføj en erklæring brik til din værftet, gårdhave eller gårdhave med et bjærget sten springvand eller antik sten statue.

Jern og hardware

Udsmykning med Bjærgede Varer

Antique døren Hammeren

Rustikke smedejern grill, porte, gelændere, dør, og vinduet paneler kan genbruges som arkitektoniske elementer eller vises som vægudsmykning. Glas og keramik dørhåndtag gør unikke knagerække eller væg krog hardware. Pynt rette vinkler på vægge med støbejern parentes. Brug et par af smedejern gardinstang finials som rustik Bogen slutter. Tilføj personlighed til en dør med en antik dør Hammeren.

Kræv din Treasure

Arkitektoniske bjærgning selskaber er placeret over hele landet, og mange af dem sælge varer online. Besøg Old Houses Online til en omfattende guide til arkitektoniske bjærgning leverandører. Men hvis du ser noget du kan lide, være parat til at købe det med det samme. Bjærget poster er ikke gengives eller genopbygget.