Udsmykning Ideer til en Nautical soveværelse

Udsmykning Ideer til en Nautical soveværelse


Hvis du har saltvand i blodet, så sætte nogle udsmykning ideer til en nautisk soveværelse i aktion i dit hjem kan være den perfekte måde at holde havet tæt på, uanset hvor jord låst dit hjem måske be.Nautical temaer er en sjov og unikke design stil for et soveværelse; de tillader dig at have lidt sjov med din indretning og for at skabe et rum, der virkelig viser din personlige stil. Land Lubbers behøver ikke at anvende!

Hvorfor gå Nautisk i soveværelset?

Nogensinde se dig omkring dit hjem og tror måske du spillede det lidt for sikker på det indvendige design afdeling? Alle ønsker deres hjem til at se indbydende og godt designet, men det er meget nemt at altid fejle på siden af ​​forsigtighed, når de foretager design beslutninger og derefter ender med et hjem, der er "dejligt", men hvor du bare ikke se meget af dig selv. Ofte de bedste boliger er dem, hvor indretningen er krydret lidt op; de boliger, der gør stor stil udsagn. Nautisk design stilarter er en måde at give dit hjem en lille smule af personlighed og flair.

Men hvorfor soveværelset? Værelserne er værelserne i dit hjem, hvor du har masser af plads til design fleksibilitet. Den mest fredelige og afslappende soveværelse er den, der er den perfekte tilflugtssted for dig. Da dit soveværelse ikke er frekventeres af houseguests, behøver du ikke at være bekymret for montering dit soveværelse design i stil med resten af ​​hjemmet. Det er det perfekte sted at lade din design stil skinne igennem! Så selvom du tror nautiske stil kan være lidt overvældende for hele dit hjem, kan du forkæle dine søfarende måder i dit soveværelse.

Udsmykning Ideer til en Nautical soveværelse

Disse udsmykning ideer til nautiske soveværelser vil have dig til at føle som om du er på åbent vand på ingen tid!

  • Color er vigtig i nautiske temaværelser. Hvid (eller antik hvid), rustrød og navy blå er de vigtigste farver er forbundet med nautisk stil. Disse farver er fed, så pas på ikke at bruge for tung en hånd, mens dekorere med dem. For eksempel kan male alle vægge i soveværelset marineblå være lidt overvældende, især i et lille rum, men du kunne male en accent væg en af ​​de nautiske farver og holde de andre vægge i en blødere farve. Tapet og grænser, der har disse farver også gøre et godt valg, og selvfølgelig kan du tilføje farver gennem tilbehør (se mere om tilbehør nedenfor). Tikkende striber i rød eller navy blå er også en fantastisk måde at tilføje nautiske farver til dit værelse.
  • Fyrtårne ​​og sejlbåde er de rigueur i nautiske design, naturligvis, og du kan indarbejde dem i dit soveværelse på mange forskellige måder. Kig efter malerier af fyrtårne ​​og sejlbåde, eller kigge efter gamle fotos (eller tage din egen) af fyrtårne ​​og både, som du kan indramme og hænge på væggene. Du kan finde et væld af model fyrtårne ​​og sejlbåde i næsten ethvert hjem indretning butik; starte en indsamling og vise dem i rummet. Hvis dit soveværelse er stor nok, sømand flag gøre en god tilføjelse samt. Et skib i en flaske er også en fremragende touch.
  • En anden mulighed for væg kunst er indrammet sejlads kort. Du kan finde antiqued kort, spore ruter af de opdagelsesrejsende, eller du kan bruge moderne kort så godt.
  • Ankre og årer, ligesom fyrtårne ​​og både, er almindelige nautiske motiver. Kig efter puder eller strøelse, der inkorporerer disse billeder. Hvis du har nok plads, et groft tilhuggede åre gør en iøjnefaldende væg stykke.
  • Port hul stil spejle til dine vægge vil give dit værelse, "havs" følelse.
  • Sidst men ikke mindst, glem ikke tilbehør. Fra din fyrtårn samling til muslingeskal samlinger, hav græs planter, drivtømmer og sand dollars, kan du bringe noget der minder dig om nautiske eventyr ind i dit soveværelse. Brug også dit tilbehør til at bringe i disse fed nautiske farver. Puder, tæpper og smide tæpper tilføje rød og navy til dit værelse uden at overdrive det. Husk, nautiske stil er afslappet og alle om eventyr; vær ikke bange for at eksperimentere lidt, indtil du har den perfekte nautiske paradis.