Udsmykning Boys Værelser

Udsmykning Boys Værelser


Når udsmykning drenge værelser, husk at lade din egen indre barn. Vær legende og fantasifulde. Mens dit sind vandrer, vurdere de praktiske dynamik et soveværelse og skabe en beboelig sted også. Kombinationen af ​​finurlige og fornuftig forvandler en almindelig plads i en fantastisk børneværelset.

Generelle retningslinjer for alle Børne Rooms

Børns soveværelser er deres egne personlige tilflugtssteder. Fra fødslen til de er på universitetet, er det på den ene side af dit hjem, der er virkelig deres. En ideel børneværelset bør fremme læring og sjov, søvn og leg, og udvide deres fantasi. Et soveværelse er en multi-use zone med plads nødvendig for arbejde, lege med venner og søvn. Vær sikker på at også administrere lagerplads til at indeholde den iboende rod, at de unge skaber. Forskning har vist, at børn fungerer bedst i et miljø, der er velkendt og organiseret. Nå at maksimere dette begreb i det rum, de bruger mest ... deres soveværelse.

Hvis dit barn er gammelt nok, altid inkludere dem i udsmykning proces. Tilskynde dem til at skabe realistiske temaer og hjælp valgte maling farver. Selv tre til fire år gamle kan vælge grundfarver. Præsentere dem med velkendte objekter såsom farveblyanter i omkring seks farver og få dem vælge deres favoritter. Give dem en følelse af ejerskab over processen fremmer spænding og afskrækker modstand.

Start med at se på det store billede af rummet. Derefter gå videre til de mindre detaljer. Med fokus på begrebet et soveværelse som et sted af sikkerhed, at finde den hyggeligste hjørne og begynde der. Næste layout de større emner, senere tilføje i dekorationer.

Babyer Grow Up

Uanset om dit barn er stadig i livmoderen eller en uregerlige første grader, når dekoration drenge værelser, så husk at som de vokser deres behov vil ændre sig. En babys værelse kræver sikkerhed først med en lav til jord fokus. Som barn vokser ind skolealderen, vil hans ønsker i høj grad ændre sig. Oplev glæden ved konvertible møbler og let at udskifte dekorationer. Disse seneste ændringer på markedet af børneværelset design hjælpe os alle med at spare penge og tid, når udsmykning drenge værelser.

 • Pusleborde, der omdanner i kommoder.
 • Konvertible cribs blive til buksetrold senge og endda nogle i gavle for ældre børn.
 • Vægbeklædning af stof at dæmpe lyde til en sovende baby og senere skjule lyden af ​​en teenager musik.
 • Closet kits skabe øjeblikkelig skjulte opbevaring uden at ofre gulvplads.

Udsmykning Boys Værelser

Følgende er enkle ideer til at fikse op en drengs rum gør det muligt for ham at udnytte de anvendelser af hans soveværelse.

Wall Art

I en drengs værelse, væg kunst er en nem at oprette dekoration, der kan ændre sig med din søns smag. Afhængig af din kunstneriske evner, kan du i fri hånd male billeder, stencil design, stick Vægoverføringsbilleder eller pasta tapet grænser. Besøg ethvert fartøj butik eller hjem forbedring lager for en bred vifte af temaer og muligheder. Tilføj ord sammen med billeder på væggen. Uanset om det er noget så simpelt som barnets navn, et børnerim eller en bibel passage, ord på en væg er noget at blive husket.

Udsmykning Boys Værelser
Du kan ikke gå galt med dinosaurer.

Loft Art

En ofte underudnyttet plads til kreativitet er loftet. Som børn elsker at ligge i sengen og se op, loftet er et fremragende sted for inspiration. Maling designs, hænge skatte, bruge glød i mørke maling til at gøre en privat stjernesystem, eller blot vedhæfte plakater / stof kunst.

Uddrage naturlige karakter

Hvert værelse har nogle af sine egne naturlige karakter, der bare venter på at blive opdaget. Gennemgå området i krinkelkroge, vinkler, indbygget ins eller vinduer og udnytte disse. Opret væg udskæringer til karakter og opbevaring. Design lofts, hemmelige skjulesteder eller sove krinkelkroge, øge din drengs fantasi.

Hylder

Hylder er virkelig barnet dekoratør bedste venner: de er en fantastisk måde at gemme elementer og bruge dem som dekorationer på samme tid. Prøv høje hylder, eller endda tyk støbning, til at huse farverige legetøj eller samlinger, hvilket bidrager til design og funktion af en drengs soveværelse.

Møbler

Vær kreativ i din placering af møbler og beskæftiger den til at skabe zoner i en drengs værelse. Maling og dekorere møblerne selv integrere det i rummet tema. Fremhæv sengen i rummets udformning, da det er det ene sted dit barn er garanteret til at tilbringe mest tid. Du kan også finde en vidunderlig sortiment af børnenes strøelse til accent din søns seng.

Hobbyer

Samlinger og fritidsinteresser er nøglen til en drengs liv. Opret en plads til at vise, spille og arbejde på dit barns hobbyer og interesser.

Traditionelle og Usædvanlige Boy Room Temaer

 • Fireman - indeholde en brand pole i rummet design.
 • Dinosaurs - en traditionel favorit blandt unge drenge.
 • Castle - oprette en vindebro seng og drager malet på væggene.
 • World Traveler - dekorere med globusser, kort på væggen eller loftet, kufferter til opbevaring og en postkasse.
 • Skole Boy - sted en stor kridttavle på væggen, skal du bruge en traditionel skole skrivebord, hænge en gynge i rummet.
 • Køretøjer - tog, fly, lastbiler, traktorer, noget der går Vroom ... drenge kærlighed! Pynt med stop tegn, road tæpper, bil formet seng, flyvemaskine fløj hylder, racing brikker.
 • Under the Sea - oprette en ubåd seng, sand spande for legetøj, blå vægge med havet liv kunst, bund båd på loft, bobler og forvitret træ møbler.
 • Cowboy - prøv sheriff stjerner, reb som støbning, hestesko over døren, salon stil skab døre, laden maling, bullhorns eller et koskind tæppe.
 • Sport - også en anden traditionel favorit til drenge i alle aldre. Placer en basketball hoop på væggen; dekorere med bold tæpper og puder, trofæer, sport habengut, baseball hatte.
 • Space - skyde om månen og pynt med glød i mørke maling, teleskoper, starter, planeter, skyer eller endda designe en raket skib.

Udsmykning drenge værelser skal være en sjov og underholdende eventyr ... god fornøjelse!