Udskrivning: Visitkort Tips

Valg af papir til visitkort print

Visitkort kan udskrives på mange forskellige overflader. I sidste ende, en person eller virksomheds visitkort trykning er et spørgsmål eller personlig præference. Dog kan præference være af begrænset omfang, hvis du ikke er bekendt med alle de muligheder, der er til rådighed.

Traditionelle visitkort er trykt på en svær karton papir. Disse kort er fast og holder et stykke tid i en persons lomme eller kortholderen. Der er også skinnende finish karton, der er til rådighed for visitkort trykning-denne højglans finish kan lave et kort skiller sig ud fra andre. De behøver ikke bøje så let og vil også vare meget længere i lyset af de elementer omkring det.

Ud over højglans papir, er der nu en tilgængelig glans med UV (ultraviolet) coating. Dette papir ikke kun holder længere sagsøge til heavy-gloss, men UV-beskyttelse forhindrer også, at oplysninger fra fading over tid. Disse er blot nogle af de tilgængelige valg for visitkort trykning.

* Det er virkelig kommer ned til en personlig præference. Bare vær sikker på, at du danner din præference med alle de muligheder foran dig.

Gratis visitkort

Hvad hvis du ikke har råd til at få visitkort trykt, men du virkelig har brug for nogle? Der er nogle virksomheder, der tilbyder gratis visitkort - men der er et par ulemper. I nogle tilfælde vil du i det mindste nødt til at betale fragt for at få dine kort. Et andet problem er, at gratis visitkort virksomheder ikke tillader dig at få brugerdefinerede visitkort gratis, er du nødt til at nøjes med en af ​​deres skabeloner. Nogle printere udstede visitkort gratis med deres logo på bagsiden af ​​kortene. Hvis du har råd investeringen, er det bedre at købe visitkort, der skiller sig ud fra resten og fremmer kun dig og din virksomhed.

Fordele for Online Business Card Printing

Har du brug for nye visitkort, men ikke har en masse tid til at shoppe eller penge at bruge? Du bør overveje online visitkort trykning. Der er mange fordele ved at bruge online visitkort trykning hjemmesider. Nedenfor er blot et par fordele, som du bør tage hensyn til:

• Mange online visitkort trykning hjemmesider tilbyder et vist antal kort, nogle gange op til 500, GRATIS. Typisk er de ensidige kort og har domænenavnet på hvor du fik dem har skrevet meget lille på bagsiden. For folk, der ikke har en masse penge at bruge på visitkort, dette er en fantastisk løsning.

• For dem med lidt tid, vil mange online visitkort trykning hjemmesider hjælpe dig med at designe dit kort, eller give dig mange forskellige skabelon layouts at udnytte. Dette vil spare den gennemsnitlige person en masse tid med at beslutte, hvad deres kort skal se ud, og hvilke oplysninger det skal indeholde.

• Når du løber tør for visitkort, kan det være en smerte at få mere, hurtigere. Med online visitkort trykning, bliver dit kort typisk gemt enten på computeren eller på hjemmesiden, hvor du oprettede dem. Det er nemt at genbestille flere af de nøjagtige samme kort fra de fleste hjemmesider, der leverer business korttjenester.

Fordelene for online visitkort trykning er klare. Find en af ​​de mange populære visitkort websites, der kan hjælpe dig og gøre at bestille dine visitkort så simpelt som du kan.

Effektiv design er vigtigt i visitkort trykning

Visitkort er ikke længere blot midlerne til at give en person med dine kontaktoplysninger. Visitkort kan nu tjene langt større formål i markedsføring din virksomhed eller dig selv. Fremskridt i visitkort trykning nu tillader folk at bruge deres visitkort til langt mere end tidligere.

En effektiv design kan gøre dit visitkort en sand markedsføring enhed. For eksempel med for og bag udskrivning, kan du tilbyde flere oplysninger om din virksomhed, end man traditionelt udført på visitkort i fortiden. Ikke blot vil den person kender dit navn og telefonnummer, men nu kan du give en oversigt over, hvad du gør, og hvorfor de skal bruge dette telefonnummer. Unikt design kan også give dit visitkort en kant over dine konkurrenter ved at stå i en pung fuld af intetsigende design.

* Hvis du er i markedet for visitkort trykning, skal du sørge for at drage fordel af de fremskridt inden for printteknologi og udnytte et effektivt design på dine nye kort.

Visitkort Trykning - Kinkos eller Brugerdefineret?

Dit visitkort ofte fungerer som forbindelsen mellem dig og dine kontakter. Når du vælger dit visitkort, skal du vælge den med dette i tankerne. Hvis din tænker på at udskrive nye visitkort og ønsker at vide mere om visitkort trykning, er der muligheder foran dig.

Der er mange print butikker i dit område, der kunne håndtere at udskrive dine visitkort på regelmæssig business karton. Mange kan endda hjælpe dig med dit design. Husk dog, at disse butikker ikke er specielt bygget til visitkort trykning. Men der er mange virksomheder, der specialiserer sig i visitkort trykning, der kan give dig langt flere muligheder. Forskellige typer af glans, hævet indtryk trykning, termisk udskrivning, og mange andre visitkort trykning optioner kan kun findes gennem disse brugerdefinerede visitkort trykning selskaber.

* Hvis du ønsker at skille sig ud med dit visitkort, skal du vælge at få din brugerdefinerede visitkort trykning udført af en virksomhed, der har alle de værktøjer, du har brug for.

Online visitkort print

Mange online visitkort trykkerier tilbyder en gratis visitkort skabelon eller række skabeloner, så alt hvad du skal gøre, er at tilføje dine egne oplysninger via selskabets hjemmeside for at skabe dit visitkort. Andre visitkort selskaber tilbyder fuld farve eller spot farveprint fra dine egne digitale filer, som du kan uploade via deres hjemmeside eller e-mail til printeren. Nogle populære programmer, der bruges til at oprette visitkort (og der er accepteret let) er Quark Xpress, Adobe InDesign og Microsoft Publisher - og PDF (Portable Document Format) filer accepteres af alle trykkerier.

Tilpasset Visitkort

Hvis du har brug for et visitkort, som vil hjælpe dig skille sig ud fra mængden, kan en brugerdefineret visitkort give dig og din virksomhed den kant du har brug for. Brugerdefineret visitkort design kan gøres på mange forskellige typer af visitkort software - fra design programmer som Quark Xpress, til specialiserede programmer til at arbejde med perforeret visitkort papir (såsom Avery eller HP visitkort papir til brug i hjemmet). Når du designer en brugerdefineret visitkort, er det vigtigt at lære printerens begrænsninger og regler, så du kan designe inden for denne retningslinje. De fleste printere vil have dig til at forlade en .25 tommer kant på ydersiden af ​​din brugerdefinerede visitkort design til skæring formål, medmindre du betaler ekstra for at have en "fuld bleed" (trykt på den meget kant med blæk). Du vil også ønsker at spørge, hvordan de foretrækker du sender den brugerdefinerede visitkort fil, og hvilket format er bedst. På denne måde får du præcis den brugerdefinerede visitkort, du ønsker.

Fuld farve visitkort

Hvis du søger at virkelig gøre en erklæring med dit visitkort, en fuld farve visitkort er helt sikkert et godt valg. Fuld farve visitkort trykning gør det muligt at have udførlige baggrunde, såsom fotos eller grafik, til dine visitkort, samt en "fuld bleed", som er den tekniske betegnelse for farvet blæk, der går hele vejen til kanterne. Med online prissætning, kan en farve visitkort faktisk være en billig visitkort, især med mængderabat. Fuld farve visitkort trykning har også den fordel, bliver gjort på en fire farve presse, hvilket betyder, at der er ikke tilsat tørretid for termografi (hævet blæk). Du kan ikke blot få dine kort gjort i en stor vifte af farver, men de vil komme til dig hurtigere så godt, hvilket er en stor bekvemmelighed.

Visitkort 101

Når du har brug for at få nogle visitkort, uanset om du er en del af en stor virksomhed eller bare en enlig forretningsmand, der er nogle vigtige valg, du skal gøre, før du bestiller, at sæt kort. Visitkort kommer i en standard størrelse på 3,5 "x2", og du kan vælge mellem en række forskellige trykfarver, papir og farver til at tilpasse dine visitkort. En typisk rækkefølge visitkort starter ved omkring 500 kort, og afhængigt af kompleksiteten af ​​kortet, kan variere meget i pris. Termografisk (termisk eller hævede) blæk, linned eller vellum papirer og fuld farve trykning kan alle være muligheder, når at få visitkort skabt, samt en eller to sider til dine kort.

Visitkort på et stramt budget

Tænk på sidste visitkort, blev givet til dig. Var det dejligt? Højglans, eller hævede trykte bogstaver? Hvor meget tror du, at personen har betalt for dem? Du kan blive overrasket.

Visitkort behøver ikke at være den store udgift, de engang var. Fremskridt inden trykning procedurer digitale billeder og andre faktorer har ført til en drastisk reduktion i hvor dyrt visitkort er at producere. Online visitkort trykning har også spillet en stor rolle i denne ændring.

Med så mange online visitkort trykning websteder, der tilbyder skræddersyet visitkort til meget lave omkostninger, eller endda gratis, er det svært for de traditionelle trykkerier til at konkurrere. Priserne er tvunget til at være faldet i lyset af de billigere alternativer. Hvis du er på et stramt budget, og har brug for at forbedre dit billede med et nyt visitkort, så husk at ved at bruge internettet, er dit køb ikke at bryde banken.

Har vi ikke mødt før?

Så mange projekter er at få strømlinet fra visitkort til prøve brochure layouts inden for forskellige desktop publishing software. Hvad er vigtigt at huske er, at mens disse tilbud er stor, som de tilbyder enkle valg, den ene ting, de gør skabe er middelmådighed.
Som forbruger er du udskriver noget ud for at tiltrække opmærksomhed. Den bør skille sig ud og blive bemærket - og ikke for det faktum, at du brugte banner skabelon nummer 34 ud af EZPublishing 3.0 fordi alle andre har så godt.
Nogle skabeloner kan blive fin eller ændres, og jeg vil encourge dig til at tage tid eller betale nogen til at tage sig tid. For hvis du er seriøs omkring der ikke kræver en ny chance for at gøre et første indtryk, ikke bære hånd-me ned tøj eller planlægger at bruge godt slidte grundlæggende skabeloner i præsentationen materialer.

Visitkort

Jeg tror, ​​at visitkort trykning kan være en af ​​de mest misbrugte former for udskrivning derude. Så mange mennesker udskrive op hundredvis af visitkort og senere indse, at en lille fejl gør hele kollektionen værdiløs undtagen at papir væggene i deres aflukke.
Hvis du udskriver op helt nye, aldrig været brugt eller konstrueret før kort, jeg foreslår, at du gå til den nærmeste kontor forsyning sted, købe noget af det perforerede visitkort plader og gå til byen. Design din egen, vise dem til venner og familie og få deres input. Find ud af om du har glemt at liste dit telefonnummer, adresse, celle eller faxnummer eller endda et slogan, der beskriver, hvad tjeneste / produkt / koncept du leverer. Dette eliminerer affald, er miljøvenlige og bedste endnu, gemmer dit ego for mere korrekt-lignende blå mærker på højere eller mere vigtige emner.

Visitkort skabeloner

Visitkort skabeloner kan være en nem måde at skabe et visitkort uden at skulle ansætte en grafisk designer eller lære et design program. Mange online visitkort printere tilbyder skabeloner, der har pre-designede grafiske baggrunde og skrifttyper allerede valgt for dig - alt hvad du behøver at gøre er at indsætte dit eget (eller din virksomheds) oplysninger. Andre visitkort skabeloner kan findes på visitkort cd rom-programmer og samlinger, og nogle af disse visitkort skabeloner kan bruges på hjem inkjetprintere at udskrive dine egne visitkort (ved hjælp af specielle perforeret papir lavet for at tilpasse med skabelonerne og bryde ud i de rigtige 3,5 "x2" kort). På denne måde kan du få visitkort til brug hurtigt, selv om de måske ikke ser helt så poleret som en professionel visitkort ville.

Visitkort trykning på din computer

Dit visitkort ofte fungerer som forbindelsen mellem dig og dine kontakter. Når du vælger dit visitkort, skal du vælge den med dette i tankerne. Hvis din tænker på at udskrive nye visitkort og ønsker at vide mere om visitkort trykning, er der muligheder foran dig.

Der er mange print butikker i dit område, der kunne håndtere at udskrive dine visitkort på regelmæssig business karton. Mange kan endda hjælpe dig med dit design. Husk dog, at disse butikker ikke er specielt bygget til visitkort trykning. Men der er mange virksomheder, der specialiserer sig i visitkort trykning, der kan give dig langt flere muligheder. Forskellige typer af glans, hævet indtryk trykning, termisk udskrivning, og mange andre visitkort trykning optioner kan kun findes gennem disse brugerdefinerede visitkort trykning selskaber.

* Hvis du ønsker at skille sig ud med dit visitkort, skal du vælge at få din brugerdefinerede visitkort trykning udført af en virksomhed, der har alle de værktøjer, du har brug for.

Visitkort trykning Historie

Visitkort trykning startede i Europa i det 17. århundrede, hvor de velhavende havde besøger eller telekort trykt til personlig brug. Disse personlige kort udviklet sig i de århundrede, og blev derefter trade-kort, som er udviklet i London som en reklame støtte, og endda som en vejledning til deres butikker - da disse handelsmæssige kort havde ofte kort trykt på dem. Ved det 20. århundrede, havde handels- kort og personlige kort lagt sammen til visitkort, med alle de forskellige socioøkonomiske klasser der bruger kortene til at anmelde folk deres forretning tilhørsforhold. Hvor visitkort trykning startede ud som værende omfattende, med stik og ruller, i det 20. århundrede visitkort trykning blev meget mere struktureret og almindelig, med blot de relevante oplysninger. Nu, med fremkomsten af ​​billigere trykmetoder, visitkort er endnu mere omfattende, med fuld farve billeder og andre logoer ofte fremtrædende på kortene - hvilket gør bærer rundt visitkort tilfælde fuld af kort et typisk syn.