Udskrivning: Udskrivning Services Tips

Bestemmelse Hæderkronede Printing Selskaber

Hvis du er i gang med at interviewe trykkerier til at håndtere din virksomheds udskrivningsbehov, skal du sørge for, at du vælger et velrenommeret selskab. Der er måder at vide, hvilke trykkerier er, hvad de hævder at være.

Først skal du sørge for at se eksempler på hver trykning selskab fortid arbejde. Intet viser dig, hvad trykkerier er i stand til mere end det, de vælger at vise som porteføljevirksomheder stykker. Undersøg deres arbejde for fejl, og du vil luge ud det arbejde, du ønsker fra hvad man skal undgå.

Også, ikke være bange for at bede om direkte referencer. Trykkerier med intet at skjule, vil være mere end glade for at give dig kontaktoplysninger fra nuværende og tidligere kunder, der kan tale til deres evner. Få denne information og gøre din egen undersøgelse.

Trykkerier, som de fleste virksomheder kan 'dytte deres egne horn' ganske lidt. Må ikke blive fanget i den hype, gøre forskningen og træffe det rigtige valg.

Udskrivning Virksomheder - Er Copy Fading?

Hvor mange gange vil du sige, at du læser din avis en uge? Nu hvor mange gange har du læse nyheder online? Hvis du er ligesom mange har internet og tv blive din kilde til daglig viden. Mange tror, ​​at disse fremskridt skal have ødelæggende virkninger på trykkerier. Imidlertid har disse fremskridt haft residualer, der holder trykkerier rigeligt travlt.

I hjertet af online-aviser og lignende, var de ønsker at styrke salget af trykt kopi. Det har fungeret i et omfang; dog har trykkerier fundet andre måder at drage fordel af situationen. Internettet er ikke eksklusivt til nyheder, og trykkerier er begyndt at arbejde med disse websteder, der er født på nettet. Disse steder er at vende den traditionelle proces.

Mange hjemmesider med nyheder, tips, eller information udforsker sender en kopi af deres nyhedsbrev til deres brugere. Trykkerier har set et løft i disse typer af ordrer, og det er godt. Faktisk trykkerier, i dag, er så vellykket som nogensinde, og udvide deres aktiviteter til at omfatte flere forskellige udskrivning til magasiner osv Bundlinjen, når det kommer til store industri at blive ramt af fremskridt i informationsalderen ", Don 't bekymre, trykkerier ikke går nogen steder.

Start et trykkeri selskab

Mange mennesker aldrig bemærke, at trykning, i en eller anden form, er afgørende for alt fra biler til boble gum indpakningsmaterialet. For dem, der gør, tanken om at åbne deres eget trykkeri ofte kommer til at tænke. Her er nogle tips til dig, hvis du tænker på at starte din egen trykning selskab.

• Mål - Hvad vil du udskrive? Tænker du blade eller endda blyanter? Det er vigtigt at få en plan for din trykning selskab, fordi du får brug for forskelligt udstyr og materiel på grundlag af dette valg.

• Kunder - Hvor er dine kunder kommer fra? Et trykkeri selskab er langt fra en billig venture. Du bør udjævne, i din forretningsplan, hvordan du ser din nye trykkeri selskab erhverver kundekreds.

• Cost - Som nævnt ovenfor, kan starte en udskrivning selskab være meget dyrt. Udstyret er ofte skik udviklet og vedligeholdelse er regelmæssig og nødvendig.

Der findes løsninger. Du kan starte din egen trykning selskab og aldrig købe en printer, eller tryk på. Som i mange andre brancher, kan du være i stand til at 'sub out' din faktiske trykkeriarbejder. Hvis du vil starte et trykkeri selskab til at gøre salg og ekstra penge, men ønsker ikke at bekymre sig om at købe udstyr eller opretholde den, skal du kontakte en eksisterende trykning selskab og diskutere outsourcing muligheder.

Brug af Lokal Digital Printing Service

Hvis du er på udkig efter en professionel udskrivning tjeneste til at udskrive dine digitale billeder, se til dit nærmeste apotek. Tidligere har vi alle gået til at udskrive film billeder på en CVS, Eckerd eller andet stof butik. De samme steder nu tilbyde et trykkeri service, der gør udskrivning af dine digitale billeder nemt og billigt.

Bringe dit digitale kamera eller dit hukommelseskort til din lokale butik. Vis dem den type kamera eller kort, som du er nødt til at sørge for, at de kan arbejde med det. Hvis deres trykkeri tjeneste fungerer sammen med din medietype, blot fortælle dem antallet af udskrifter og størrelse af udskrifter, som du ønsker. I modsætning til traditionelle billede udvikling, kan digitaltryk være langt hurtigere tilbage til dig.

Du vil se en øget kvalitet og færre omkostninger ved at udnytte din lokale stof butik trykkeri service.

Finde en online plakat Printing Service

Ikke alle har en shop rundt om hjørnet, der kan give plakat trykning. Ofte meget store plakater kræver specielle printere, der er meget dyre. Mindre byer kan ikke have en lokal trykkeri, der ser det som værd at investeringen. Hvis du har brug en plakat trykkeri service og kan ikke finde en lokalt, se til internettet for din løsning.

En særlig rækkefølge udskrivning tjeneste som plakat udskrivning er ofte langt billigere fra online operatører. De kan typisk acceptere din design i et digitalt billede, sende dig en bevis, og derefter afslutte jobbet i en hurtig, billig måde. Få dit design taget sig af, og derefter ramte søgemaskinerne. Find den rigtige pris for det rigtige materiale, som du er på udkig efter. Der er et trykkeri service til dine behov, og de ønsker din virksomhed.

Brug af Overseas Printing Selskaber

Med de fleste industrier udnytter oversøisk prissætning at gøre deres forretning mere profitabel, mange mennesker spekulerer på, om udenlandske trykkerier er vejen at gå. Gennem forskning, har vi fundet, at de oversøiske omkostninger i denne industri, ikke er særligt lavere end indenlandske trykkerier.

Andre brancher spare penge i udlandet på grund af de lavere omkostninger til arbejdskraft. Med trykkerier, omkostningerne kommer mere fra mekanisk produktion og mindre fra arbejde. Udskrivning af papir er ikke meget billigere rundt om i verden, og i virkeligheden, det er langt dyrere i nogle steder. Det forklarer, hvorfor trykkerier udlandet ikke kan være så stærkt konkurrencepræget som i andre arenaer.

Hvis du søger efter trykkerier til at håndtere din virksomheds behov, bo lokale. Sikkerheden i leveringstiden fra at bruge et lokalt trykkeri er det værd alene. Beregn, at prisfastsættelsen er konkurrencedygtig, og det er ingen debat overhovedet.

Udskrivning Klistermærker til bil for sjov og Profit

En af de nemmeste nystartede virksomheder, som alle kan gøre, er at udskrive en form for produkt eller en anden. Udskrivning kofanger klistermærker er et valg, som mange gør, og det kan gøre meget godt for mange. Hvis du kan komme op med de ideer, der bliver til sætninger eller billeder, som folk ønsker at købe, kan udskrivning kofanger klistermærker være for dig.

Der er mange trykkerier, der hurtigt kan få dig sat op til at begynde at udskrive dine brugerdefinerede klistermærker. Først få en god liste af idéer, der på papir. Du skal bruge din faktiske design før du begynder at udskrive. Dernæst kontakte flere trykkerier og pris ud af dine muligheder. Check for farve tilgængelighed, størrelse muligheder, og hvad stil udskrivning, de bruger.

Når du har fundet den rigtige pris for dit produkt, er du på vej. At finde de rigtige ideer kan være sjovt og på grund af de lave omkostninger ved trykning kofanger klistermærker, kan det også være meget indbringende.

Rådgivning når du udskriver et bog med et trykkeri selskab

Tillykke! Du har skrevet dit mesterværk og er klar til at tage det til at udskrive. Der er mange muligheder, du har, afhængigt af din trykning selskab, og her er nogle almindelige anbefalinger, som kan hjælpe med at gøre dit mesterværk til en succes.

• Brug en titelbladet. Spørg din trykning selskab om at have en typeset titelbladet. Det kan tilføje til udseendet af en bog og kan indeholde tekst, billeder, eller kunst. Deres trykning selskab kan have begrænsede muligheder, så sørg for at spørge.

• Card Katalognummer - Se om din trykning selskab kan hjælpe dig med at få et kort katalognummer fra Library of Congress. Du skal indhente dette nummer før udskrivning, så du behøver at vide, om din trykning selskab kan hjælpe, eller hvis du har brug for at forfølge det på din egen. Bare rolig, det er ikke så svært.

• Papir Mængde - Afhængigt af længden af ​​dit arbejde, vil papirtypen give det største indtryk på læseren. Dette vil også afhænge af, om din bog vil blive trykt i hårdt eller blødt cover. Spørg din trykning selskab og se prøver af hver bestand, før du vælger.

Du er der næsten. Få din trykning selskab og sørg for at de kan give dig, hvad du søger efter. Hvis ikke, finde en anden trykning selskab, der kan.

Gem som i Photoshop før udskrivning

Windows-brugere: Når du gemmer som i Photoshop, og vælg Photoshop PDF-format, har du et valg af gemme filen med enten en PDF eller en PDP forlængelse. Hvis du bruger PDP udvidelse, filen er en PDF, men Windows ved at åbne den i Photoshop (i modsætning til Acrobat eller Reader). Det kan spare tid, når du bruger en sidelayout programs Rediger original (billede) funktionen.

* Mac-brugere bør ikke være bekymret over dette, da Photoshop PDF-filer altid åben i Photoshop, selvom "normale" PDF-filer er sat til at åbne i Acrobat, Reader eller Eksempel.

Brug af din College Printing Service

Enhver universitetsstuderende ved, at udskrivning kan blive en stor omkostning. Mange universiteter tilbyder nu en studerende printing service følger med deres undervisning og andre omkostninger. Alle disse systemer er designet forskelligt, men de er uvurderlige og bør undersøges, hvis du er studerende behøver at drage fordel af enhver udskrivning service.

Ofte et universitet trykning service arbejder på et kreditsystem. En studerende tildeles så mange point, som de kan udskrive i en given semester. Hvis din skole tilbyder et trykkeri tjeneste baseret på kreditter, se på, hvor mange du har, og den bedste måde at spore dem. Det er let at miste count, så komme op med et system, og holde sig til det.

Som sagt ovenfor, er alle universitetets udskriftstjenester udformet anderledes. Spørg din faglige vejleder eller et bibliotek tekniker til at undersøge dine muligheder. Du må ikke foretage nogen unødvendige ture til Kinkos i midt om natten længere.

Sporing Roots? Find et stamtræ Printing Service

Vi alle, på et eller andet tidspunkt, undre sig over, hvor vi kom fra for længe siden. I dag er der mange virksomheder, der leverer en brugerdefineret slægtsforskning printing service, der kan spore din slægt hele vejen til dine forfædre. At finde et stamtræ trykning service er nemmere end du måske tror. Med kun et par af dine bedsteforældres navne, vil disse virksomheder hjælper du er færdig med træet, branche for branche.

Hvis du allerede har sporet dit træ og blot ønsker at præsentere dine familiemedlemmer med en unik print af det, er der et trykkeri service for dig også. Custom design print virksomheder er til rådighed, der kan hjælpe dig med at overføre dit hårde arbejde til smukke kunstværker.

At finde den rigtige trykning service for at hjælpe med dit projekt er afgørende for at fuldføre det. Rådfør dig med selskaber, der leverer professionel udskriftstjenester at se, om de kan hjælpe dig med.

Anvendelse af automatiske Wrap for udskriftsjob

Du behøver ikke at trykke på "Enter" (tilbagevenden) i slutningen af ​​hver linje, i slutningen af ​​et afsnit. Du skal blot skrive væk og lad Publisher ombryde teksten automatisk. Det kan spare dig masser af tid, især hvis du beslutter at ændre din type størrelse senere, vil du ikke nødt til at gå tilbage og tage alle de ekstra indtaste kommandoer.

* Hvis du har brug for at lave en linje ende kortere end et komplet sortiment, bruge 'Skift-Enter', kaldet en blød tilbagevenden.

Kontrol Indførelse eller Backup før udskrivning

"Indførelse" og "backup" til, hvordan den forreste del af et trykt stykke er orienteret bagud. I tilfælde af en brochure, du normalt slå den over højre mod venstre (som du vende side i en bog) for at få bagsiden læses korrekt-ikke på hovedet. Synes simpelt, indtil du kommer til et postkort, hvor den ene side er lagt ud i liggende (vandret) retning, og den anden side i stående (lodret) orientering.

Vi bruger vores sunde fornuft, når indførelse af en opgave, så det bakker op i den mest naturlige eller normal vis. Nogle designs dog indeholde både stående og liggende elementer på begge sider, hvilket gør det vanskeligt at foretage en klar opfordring. Ved gennemgang dit bevis online, vil vi altid sende for- og bagside i orienteringen, at de vil udskrive i forhold til hinanden. Så hvis side 2 vises på hovedet, det er sådan det vil blive trykt på bagsiden af ​​side 1 (nogle mennesker vil have det på den måde, så modtageren af ​​stykket skal vende den top til bund for at læse det korrekt).

* Sørg for at udskrive en kopi af din online bevis, og fastgør de to sider til hinanden for at skabe en "mockup" eller "dummy". Dette er især vigtigt, når et job vil blive foldet.

Sammenligning kommercielle trykkerier

Enhver sund forretning beslutning kun nås efter nøje overvejelse og sammenligning. Hvis du søger efter kommercielle trykkerier til at opfylde din virksomheds behov, skal du sørge for at sammenligne æbler med æbler. Her er nogle specifikke sammenligning punkter, som du bør tage hensyn til.

• leveringstider - Mange kommercielle trykkerier har en lang efterslæb, som forårsager færdiggørelse job til at blive hængende. Sørg for, at når du foretager dit valg, får du realistiske forventninger til jobbet turn around tid.

• Mængde Capabilities - Afhængig af størrelsen af ​​dit job, kommercielle trykkerier måske eller måske ikke være i stand til selv at opfylde den. Mange mindre trykkerier kan ikke håndtere store opgaver. Sørg for at spørge, hvad den maksimale køre kapacitet er i hvert trykkeri selskab.

• Design Assistance - Hvis dine behov omfatter flytter ind i en ny form for trykte medier, kan du være magtesløs til at designe dit projekt på egen hånd. Mange kommercielle trykkerier kan levere design assistance mod et ekstra gebyr. Nogle endda inkludere dette i deres samlede omkostninger. Spørg om design assistance er tilgængelig for dig.

Udskrivning Fakturaer - Må ikke blive fanget i Digital

I en alder af QuickBooks og andre elektroniske faktureringssystemer, mange mennesker, der kører små virksomheder forsømmer fakturaer trykpapir til deres egne registreringer. Der er mange grunde, du skal udskrive dine fakturering fakturaer og her er et par.

• Skat Time - Alle os elsker skat tid. Når det kommer rundt, hvis du ikke har en revisor, der kan importere dine elektroniske bank poster, vil du opdage, at have papirfakturaer trykt sparer dig fra mange dage værd af udskrivning på én gang. Hold en kørende praksis med at udskrive hele året rundt.

• Computer Fejl - Hvis du holder alle dine optegnelser om en computer, skal du sørge for du sikkerhedskopiere dem. Nogle gange kan selv de back-ups tabt. Hvis det nogensinde sker, vil du være glad for, at du var ved at udskrive dine fakturaer hele tiden. Computere og netværk gå ned hele tiden. Ved at udskrive papirfakturaer du altid har en "hårde" back-up.

• Universal Accept - Mange virksomheder accepterer ikke elektroniske fakturaer. Hvis du allerede udskriver fakturaer at sende til mange af dine kunder, der er behov for lidt indsats. Bare starte udskrivningen en ekstra kopi til dig selv og sætte dem ind i en angiven mappe eller fil-system.

Må ikke sidde fast i en knibe, fordi vi er i den digitale tidsalder. Udskrivning papirkopier af dine fakturaer kan spare dig mange hovedpine nede ad vejen.

Nej, jeg tror ikke, jeg vil have frites med det, tak

Den grafiske industri har oplevet en hel del af omsætningen på grund af små avancer, spring i teknologi har fjernet visse job og nogle mennesker overtage etablerede butikker, fordi det lignede en sjov ting at gøre.
Et trykkeri er kun så god som dens Pressman. Denne person vil gøre eller bryde dit job, fordi de vil vide, hvordan til at håndtere farve pauser, fugtighed, der gør papiret svær at køre, samt hvordan du kører pressen den rigtige måde.
Den ene, der tager job orden er vigtig. Hvis de ikke får ordren højre, kan du ende med en flyer på Legal-papir i stedet for 8 1/2 med 11, hvilket kan koste dig mere. Men hvis den person, der kører pressen skal bruge dit projekt som et marsvin for deres indlæringskurve - holde walking og finde en anden, der ikke vil blive chalking dit projekt op som "oplevelse".