Udskrivning: silketryk Tips

Hjemmelavet T-Shirt Screen Printing

Det er muligt at lave din egen T-shirt serigrafi derhjemme, især hvis du gerne vil hente en ny hobby. Først skal du nødt til at hente forsyninger til at gøre en silke skærm, og blæk eller farvestoffer, som du ønsker at farve dit billede med. De fleste af disse elementer kan findes på lokale håndværk eller kunstner butikker, eller du kan bestille dem online fra kunstner levering hjemmesider. Du ønsker at oprette en skærm (der er mange måder at gøre dette, kan du enten gøre en ved hånden eller udskrive en fra din computer, er det op til dig og dit mønster) - og så strække og vedhæfte at skærmen på en ramme (sørg for at tage højde for det faktum, at trykning materialer ofte strække). Når din silke skærmen er tør og klar til brug, vil du ønsker at anvende blæk på skærmen (som du har placeret på t-shirt) og squeegee den med en gummi kniv på skjorten. Pas på ikke at bruge for meget blæk - billedet kan bløde. Fjern skærmen og lade billedet tørre grundigt før vask din skjorte med den hjemmelavede T-shirt serigrafi på det (sørg for at læse blækket producentens anvisninger til vask dit nye trøje).

Silke screening og skilte

Hvis du søger efter en lokal silke screener at skabe nogle ting til dig, ofte du vil se at der er opført som tegn fabrikanter. Skilte, der spænder fra bannere til vejskilte, ofte skabt ved hjælp af silketryk teknikker - bare på en større skala end de teknikker, der anvendes til at udskrive på skjorte og mindre genstande. Da bannere normalt lavet af stof eller stoflignende materiale, silke screening er en perfekt proces at skabe de store billeder, der er nødvendige på bannere. Silk screening kan også give virksomhederne mulighed for at anvende ikke-fading UV bevis trykfarver til elementer såsom vejskilte, så de vil forblive skarpe i udendørs forhold. Silk screening er den nemmeste måde at overføre billeder på disse emner - hvilket gør det så de ikke behøver at blive malet i hånden.

Screen Printing Process

Der er en bestemt proces, som en printer eller kunstner, skal følge, når serigrafi et element. For det første skal en skærm fremstilles som en stencil - denne skærm er fremstillet af porøst materiale, der er spændt over en ramme. Dele, blæk ikke behøver at gå igennem er dækket med et ikke-porøst stof, der skaber et mønster. Ink er placeret på toppen af ​​skærmen, og trykning processen fortsætter som kunstneren anvender en skraber (gummi blad) til at skubbe blæk gennem skærmen på det materiale, der udskrives. Dette blæk får lov at tørre, og derefter, hvis en anden farve er nødvendig for at blive udskrevet, er processen gentages med en anden skærm og farvet blæk. Silketryk kan genbruges gentagne gange, så længe de er korrekt rengøres efter hver brug - dette giver mulighed for konsistens, når mange elementer nødt til at se det samme. Stenciler kan foretages manuelt eller maskinelt, og de forskellige teknikker tillader forskellige udseender til slutproduktet.

T-shirt

En af de mest almindeligt silke screenet poster er t-shirt. T-shirt har udviklet sig støt siden 1960'erne, hvor mange producenter begyndt at serigrafisk deres skjorter. Nu via internettet, kan alle have deres eget design silke screenet på en skjorte. Nogle virksomheder vil endda give dig mulighed for at udskrive bare en T-shirt af dit design, uden minimumsbeløb - men sørg for at tjekke inden du afgiver din bestilling. Nogle af disse virksomheder tilbyder endda skabeloner og designprogrammer, så du kan designe din skjorte inden for deres hjemmeside. T-shirt er ikke begrænset til kun én farve skjorte, eller en type materiale enten - selv om mange mennesker vil hævde, at bomuld gør det bedste materiale til en t-shirt, silke screening proces giver mulighed for forskellige typer af blæk og maling skal screenes på syntetiske materialer samt.

Screen Printing i kunstverdenen

Silk skærmen som en kunstform i gang med stencils lavet af japanske kunstnere, der blev kendt som "katazome". Denne metode til at bruge en stof stencil til at male billeder på andre stoffer bruges stadig i dag, og har udviklet sig fra en simpel håndværk til en kunstform. I begyndelsen af ​​1900'erne blev mekaniseret silke screening startet af en englænder ved navn Samuel Simon, og serigrafisk udviklet sig til en kunstners redskab i 1914, da den først blev brugt til at lave udskrifter i San Francisco, CA. Serigrafi som kunst nåede sit højeste punkt i 1960'erne, men når Andy Warhol skabte nogle af sine mest mindeværdige kunstværker - kendt som "pop kultur" kunst - ved hjælp af silketryk og blæk.

Hvad er silketryk?

Serigrafisk trykning er en af ​​de mange forskellige former for trykning rådighed. Denne type udskrivning er normalt udføres ved hjælp af en porøs struktur (silke er en af ​​de typer af stof oprindeligt), og indebærer anvendelse af stoffet, en stencil, og blæk eller maling, til "skærm" (print) en klar billede på et andet materiale. På dette tidspunkt, men det porøse stof, der anvendes, er almindeligvis polyester, fordi brugen af ​​silke blev afbrudt i 1940'erne på grund af anden verdenskrig. De materialer, der kan være silke screenet spænder fra elementer som stof og keramik, til papir og lærred. Silketryk startede som en industriel proces, men blev senere vedtaget af kunstnere og andre kunsthåndværkere for at skabe nye og anderledes udseende i kunsten. Silk screening er en effektiv og professionel måde at udskrive logoer og billeder på mange forskellige elementer

Varer, der typisk silketryk

Der er mange forskellige ting, der kan silketryk. Normalt er serigrafi gjort på elementer, der ville normalt ikke være i stand til at køre gennem en trykpresse. Disse omfatter stoffer såsom T-shirts, keramik såsom krus og andet porcelæn og store lærreder og andre kunstner materialer. Silk screening er især populære i disse dage om emner såsom kaffe krus, med mange online butikker tilbyder serigrafi af billeder på krus som gaver. Disse screenede elementer er normalt består af mange forskellige farver, således at en række af skærme, skal anvendes til at overføre forskellige områder og blandinger af farve på elementet. Andre elementer, der kan skærmen udskrives er andre klud poster, såsom tote tasker, og endda plast emner som kuglepenne - hvoraf mange er silke screenet med logoer og talemåder, så de kan bruges som business foræring.

Screen Printing Equipment

Der er flere elementer, der er nødvendige for at gennemføre en serigrafi projekt. Først og fremmest, skal du oprette en skærm. Kan skabes Denne porøst stof stencil, typisk fremstillet af polyester, på flere forskellige måder. En kunstner kan male stencil med ikke-porøst materiale, hvor de ikke ønsker blæk til at flyde igennem, ved at male et omvendt billede. Eller kan kunstneren male skærmen i et mønster med en tegning medium, og derefter dække hele skærmen med skærm fyldstof. Kunstneren derefter skyller skærmen, og kun de områder, hvor tegning medium blev malet bliver porøs. Der er særlige typer af skærme, der kan køres gennem laserprintere og andet udstyr, således at en præcis billede kan gengives på dem. Andet serigrafi udstyr, der er brug indbefatter en ramme, hvorpå der kan strække trykning, blæk eller maling, der er beregnet til at være farveægte på det materiale, du arbejder med, og en gummiskraber til at skubbe blæk på materialet herunder. Endelig vil du har brug for materiale (såsom stof, eller et keramisk krus), som at screene billedet.