Udskrivning: Postkort Tips

Postkort Printing Selskaber

Der er mange forskellige postkort trykning selskab virksomheder til rådighed for at skabe din virksomheds postkort. Du kan vælge at gå med en lokal printer eller kopicenter - begge disse indstillinger giver dig mulighed for at kommunikere direkte med de mennesker, der producerer de postkort til dig, så du kan nemt bevis dit postkort. En anden mulighed for et postkort trykning selskab er at finde en, der gør forretning on-line. Ofte kan det være en billigere løsning for folk, der planlægger at få mange postkort trykt - Internet trykkerier har mulighed for at tilbyde lavere priser på bulk ordrer, samt lavere priser på speciale postkort. Det er nemt at sende en online trykning selskab dit postkort i digitalt format og har det produceret for dig i en kort tid.

Design af et postkort til udskrivning

Når du designer et postkort til udskrivning, er der et par retningslinjer, som du skal overholde. Den mindste størrelse dit postkort kan være er 3.5 "med 5" (på størrelse med et kartotekskort). Enhver størrelse mindre end denne vil ikke være i stand til at løbe gennem det amerikanske postvæsen. Den største størrelse et postkort kan (og stadig komme i betragtning til den postkort prisfastsættelse af 24 cent en post) er 4,25 "med 6". Et postkort skal også være en tykkelse på mindst 0,007 inches (det betyder, at du ikke kan sende et stykke papir tilskåret som postkort). Du vil også nødt til at designe dit postkort med både en forside og en bagside, og adressen skal kunne aflæses på bagsiden. Du vil også ønsker at sikre, at designe dit postkort i et program, at din printer accepterer (f.eks nogen af ​​Microsoft Office-pakken, Quark Xpress eller Adobe filformater). Spørg din printer til at sikre, at din filformat accepteres inden du begynder at digitale filer.

Bulk Postkort Trykning - Choices der påvirker Pris

Postkort trykning er ikke meget anderledes end andre former for professionel udskrivning tjenester. Når det kommer til hvilke valg vil påvirke din pris, de er ikke meget anderledes heller. Her er et par ting at tage hensyn til, når du bestiller løs postkort udskrivning.

• Størrelse - Hvilken størrelse kort vil du udskriver på? Den standard størrelse postkort er temmelig universel, men der er variationer i form, samt størrelse, at hvis du går amok med, helt sikkert vil påvirke din projektomkostninger.

• Farve - Postkort udskrivning er typisk i én farve, to-farvet, eller fuld farveprint. Priser stiger typisk med flere farver, du bruger. Hvis du forsøger at bo i et stramt budget, så prøv at få mest muligt ud af færrest farver du.

• Porto - Vil du give forudbetalt porto på dine postkort? Mange postkort trykning tjenester kan give dig dette, og hvis du vælger deres hjælp, kan du forvente, at prisen vil stige med mængden af ​​porto, per kort.

Disse er blot nogle af de faktorer, der kan påvirke prissætningen af ​​dit postkort trykning orden. Vær sikker på at spørge om mængderabatter da mange trykkerier har disse at tilbyde.

Discount postkort trykkeri

Der er mange forskellige kommercielle printere til rådighed online for at udskrive dit postkort. De fleste af dem vil opkræve en fair pris (der er stejle konkurrence blandt kommercielle printere), men der er et par som anser sig for at være discount postkort trykkerier. Disse selskaber vil tilbyde gode priser, især hvis du planlægger at udskrive store mængder af postkort til erhvervsmæssig brug. For de virksomheder, der planlægger at udskrive omkring 5000 postkort, kan Volumen blive ganske billig, omkring $ 350 for fuld farve postkort. Det svarer til en pris på kun omkring 7 cents et postkort, og hvis du tilføjer i omkostningerne til porto - du betaler kun omkring 31 cent per brik for at få dit budskab igennem.

Brugerdefineret postkort trykkeri

Brugerdefineret postkort trykning er relativt billigt og let, med mange forskellige trykkerier tilbyder tjenester, der udskrives postkort til dig. Brugerdefinerede postkort kan variere fra fuld farve fotokort til én farve (sort og hvid) kort, og nogle virksomheder tilbyder endda speciale størrelser eller klippe figurer. Du kan også vælge at få din brugerdefinerede postkort lamineret eller overtrukket, så det kan modstå de elementer den kan komme ud samtidig med at gå gennem mail til os. Den brede vifte af muligheder gør postkort en god idé til din næste mail.

Postkort Printing at Home

Har du et digitalt kamera? Er du interesseret i postkort trykning til din næste ferie? Du har allerede en tredjedel af, hvad du har brug for at komme i gang. Postkort trykning af dine fotos og minder er nemt i dag, og langt billigere, end hvis du ønskede at bestille dem i fortiden.

Foto printere er alle de dille. De fleste digitale kameraer kommer nu med et bundt pakke tilbud, der omfatter en fotoprinter. De fleste fotoprintere kan bruge fortrykt postkort trykning papir i stedet for almindeligt papir. Med denne kan du overføre dine billeder direkte til bagsiden af ​​et postkort. Med redigering software, der er tilgængelig, kan du tilpasse billedet ved at tilføje tekst, rammer og andre effekter.

Hvis du er interesseret i større mængder postkort trykning, du er bedst off kontakte et trykkeri selskab. Det blæk og papir, som det ville tage at gøre en bulk på egen hånd ville være dyrere end gennem et selskab, der får deres materialer for engrossalg.

Stock fotografering med postkort trykkeri

Fange øjet er nøglen til succes i postkort salg. Nogle gange det rigtige billede kan gøre forskellen. Hvis du er i postkort trykning og er på udkig efter nogle friske ideer til billeder på dine kort, se til at købe arkivbilleder online.

Stock fotografering er en betegnelse for samlinger af fotografier og andre billeder, der er udviklet af fagfolk. For postkort udskrivning, kan arkivbilleder være fantastisk at give dig mange forskellige muligheder. Pas, at dine billeder er ret enestående. Der er ingen mening udskrivning af postkort, som andre har dækket allerede.

Unikke ideer kan også skyldes god arkivbilleder. Hvis du er tilbøjelig til skriveblokering og er på postkort trykning, så tænk på at erhverve nogle gode kunst at inspirere dig.

Postkort Trykning - størrelse betyder noget

Af mange grunde, størrelse gør en stor forskel i postkort trykning og salg. Når det kommer til udskrivning, vil størrelsen af ​​det kort, du vælger at ændre din prissætning. Traditionelt er de ekstra omkostninger væltes over på forbrugerne ved at øge den endelige pris for det færdige postkort. Salget af disse større eller meget mindre postkort har endnu langsom så efterspørgslen er absolut der. Men hvorfor?

Nogle mennesker, der køber og sende postkort til venner og familie gerne gøre deres kort skiller sig ud i postkassen. Ved at få større kort i postkort trykning, du leverer disse mennesker med et middel til at gøre det. I en postkasse fuld af standard størrelse konvolutter, dit overdimensionerede kort er sikker på at gøre opmærksom på.

Hvis du giver postkort trykning til kunder eller udskrive dine egne tema-postkort tænke tilbyde en bredere vifte af størrelser til dine kunder. Du kan opleve, at de sælger endnu bedre end standard størrelser.

Postkort Mailing Tips

Hvis du vælger at bruge postkort til din virksomhed og har brug for at sende dem, er der nogle ting, du bør vide. Postkort trykning selv er billig og en god handel - du kan nemt passe en masse oplysninger på et postkort, samt skabe en mindeværdig kampagne, mens du bruger farverig grafik og fotos. Mailing postkort vil også være billig - men du vil ikke få bulk sats rabatter at andre typer af post get. Du skal betale 24 cent per postkort til mail dit kort via First Class Mail. Det er en besparelse på 15 cent fra omkostningerne ved at maile ud en kuvert (1 ounce) via First Class Mail. Men mens udgifterne til mailing en konvolut går ned betydeligt, når mailet med en bulk sats, udgifter til mailing et postkort ændres ikke. Hvis du er en non-profit organisation (og registreret hos Post Office) dit postkort sats vil falde til omkring 13 cent stykket.

Hvorfor Udskriv en postkort?

Der er mange forskellige grunde til at få et postkort udskrives. Uanset om du er en nyåbnet forretning eller en virksomhed med noget at sælge, kan et postkort være en udmærket måde at få dit budskab ud til dine kunder. Nogle andre anvendelser for postkort kan annoncere en adresseændring, eller andre vigtige oplysninger, der skal komme til dine medarbejdere. Postkort trykkeri er generelt billigere end at få foldede kort trykt, og omkostningerne til at sende et postkort er også mindre end en foldet kort eller business størrelse konvolut.

Postkort Printing at forbedre din forretning

Under alle klient-baseret forretning, kommunikation er nøglen. Alt for ofte, kommunikation lider når arbejdet er på sit bedste. Realiseringen holde kontakten nemmere for dine medarbejdere og deres kunder kan nemt opnå med postkort trykning og distribution.

Mange virksomheder gør fuld postkort trykning ordrer efter bestemmelse af en række tiltag, der kan anspore til behovet for at sende et postkort. Disse lister indeholder, gøre et salg, kontakt efter første møde, projektets afslutning, eller bare kontrol. Virksomheder vil designe postkort for hver begivenhed, der kunne sendes til enhver klient. Portrættere dit billede på disse er vigtig.

Når kortene er designet, kan virksomheden placere en bulk postkort trykning orden og spare på udgifter til trykning. Så i fremtiden, kortene er der og klar til at gå, når du laver den næste store salg eller afslutte et stort projekt. Disse typer af kampagner har vist sig særdeles effektiv i at gøre almindelige virksomhed til en ny forretning. Hvis du ønsker at vokse, ved klient tillid, kan du prøve et postkort trykning og distribution kampagne.

Din kopi er vigtig for dit indlæg kort trykning Bestræbelserne

Postkort, for det meste, er det, vi alle kalder "impuls køber«. Du ser en sjov en på en turist stopper eller en rørende en i en butik og købe det, egentlig ikke at vide, hvornår, eller til hvem du vil sende det. Hvad gør folk købe postkort, de køber på sådan impuls? Den kopi, der blev oprettet i postkort trykning proces er ofte en stor faktor.

Hvad enten humoristisk, følelsesmæssige, gribende, eller endda tåre-ryk, den kopi, der er skrevet før postkort trykning selv begynder normalt gør eller bryder en idé til et postkort. Hvis din kopi kan gøre en person tror, ​​for endnu et sekund, om noget, der gør så grine, græde eller nogen følelser i mellem, er der en bedre chance for, at personen vil købe kortet.

Hvis du er i postkort trykning, husk, kan din kopi er nøglen til din succes. Tag dig tid til script det godt, og det vil betale sig i sidste ende.

Postkort vs Andre Direct Mailing

Der er mange fordele ved at vælge postkort for at få dit budskab igennem i stedet for at anvende andre former for direkte forsendelser. Postkort er generelt billigere at producere end andre typer af kort og brochurer, og dermed spare dig og din virksomhed penge på trykning. Omkostningerne ved mailing et postkort er også billigere end mailing en traditionel 1 ounce kuvert - prisen er kun 24 cent for et postkort versus 39 cent for en grundlæggende kuvert. Postkort trykning tjenester er også let at finde; mange forskellige typer af kommercielle printere og endda kopiere butikker er glade for at oprette dit postkort til dig. Endelig designe et postkort er betydeligt lettere end at designe en brochure eller endda en foldet kort, er det kun et spørgsmål om at skabe to sider af information.

Historie Postkort

Brugen af ​​postkort startede i 1898, da USA Post Office udstedte kort, der kunne sendes med beskeder via mail. Meddelelsen blev skrevet på en blank side, og på den anden porto blev trykt, og en adresse. Af 1901 blev postkort udviklet af private virksomheder, og disse kort havde billeder eller andre oplysninger på forsiden og adresse på modtageren på bagsiden. Endelig ved 1907, tjente postkort den delt tilbage, som vi ser i dag - hvor en adresse kunne skrives på højre side, og et budskab til venstre. I dag, postkort stadig abonnere på dette format, men oplysningerne på bagsiden af ​​postkortet kan udskrives samt håndskrevet. Den ene sammenhæng er, at forsiden er forbeholdt en besked eller billede, og bagsiden er adressen (og yderligere meddelelse, hvis nødvendigt).

Card Bestande postkort trykkeri

Karton, du bruger til dit postkort trykning projekt er en primær beslutning, du bliver nødt til at gøre. Du kan gøre din beslutning meget lettere med lidt ekstra viden om dine muligheder. Her er lidt.

• Kommerciel postkort trykpapir identificeres som en af ​​to hovedkategorier - med eller uden overtræk (offset).

• Hver hovedkategori er opdelt i underkategorier, som bestemmes efter vægt - Tekst eller Cover lager - med tekster har lettere end dækning. Navnene er nemme at huske, når du tror, ​​at de lysere sider i en bog indeholder typisk teksten og de tungere siderne udgør låget.

Bare at vide lidt mere om den involveret med postkort trykpapir terminologi, kan din første postkort trykning projekt være lidt lettere.

Postkort Printing Design Virksomheder

Vil du oprette den Starry Night af postkort, men du er ikke Van Gogh? Hvis du søger ind postkort trykning for salg eller støtte dine virksomheder marketing indsats, der er design fagfolk, der kan hjælpe. Mange postkort trykkerier har dedikeret design teams, der kan hjælpe med at få dit budskab igennem.

Der er også uafhængige designvirksomheder, der kan hjælpe med din næste postkort trykning projektet. Disse virksomheder kan være dyrere, men der er mange, der har design kreativitet og kapaciteter, som er prisen værd. Hvis budgettet er et problem med dit projekt, kan du prøve at få et citat formular en af ​​disse designfirmaer og se om det kan fungere.

Hvis uafhængige design ikke virker ud til dit projekt, så fortvivl ikke. Selskaber har specialiseret sig i postkort trykning vil have design muligheder for at hjælpe dig med. Disse designe tjenester vil tilføje til din pris, men for dem af os med gode ideer, som vi ikke kan komme over, disse tjenester er uvurderlig.