Udskrivning: Papir og kuverter Tips

Erhvervelse af en Brevpapir skabelon

Der er flere måder at oprette en skabelon til dit brevpapir. Du kan vælge at gøre arbejdet selv, eller har nogen i din virksomhed designe dit brevpapir. Ofte er dette er den nemmeste måde, fordi du ikke behøver at betale en ekstra virksomhed eller designer til at oprette dit brevpapir inden den sendes til printeren. En anden måde at få dit brevpapir trykt der koster endnu mindre, men er at bruge en gratis brevpapir skabelon. Mange af disse gratis skabeloner er tilgængelige på internettet, og du kan finde skabeloner til populære programmer som Microsoft Word og Quark Xpress (et professionelt design program). Hvis du vælger at bruge en gratis brevpapir skabelon, skal du sørge for at bruge en, der er kompatibel med din virksomheds idé om stil (dvs. brug ikke en moderne skabelon, hvis din virksomhed er meget gammeldags) og en, der vil fungere godt med noget grafik du planlægger at bruge. Sørg også for at undersøge, om din valgte gratis brevpapir skabelon kan anvendes til forretningsmæssige formål; ofte gratis skabeloner er kun "fri", når de bliver brugt til personlig brug, og du skal muligvis betale et gebyr for at bruge dem professionelt.

Sådan får du gratis papirvarer

Nogle gange, den mængde brevpapir, som du har brug for eller ønsker, er meget lille. Eller, du mangler budget til at købe brevpapir, men du vil virkelig gerne se professionelt, eller i tilfælde af personlig papirvarer, ser classy. Der er måder at få gratis brevpapir, der kan hjælpe den spirende professionelle, eller tillade dig at prøve en form for papirvarer stil at vide, om sin ret til dig. Virksomheder som Vista Print, internetadgang trykning selskab, ofte tilbyde gratis personlig brevpapir og gratis visitkort, til personer, der er nye kunder. Normalt, alt hvad du skal gøre er at betale shipping. Det fungerer godt for de trykkerier, som de får for at vise deres produkt som en prøve til mange forskellige personer og virksomheder - og dem, der får disse prøver ofte kommer tilbage og ændre rækkefølgen af ​​deres produkter, hvilket gør printeren penge. Andre virksomheder tilbyder papirvarer filer, f.eks skabeloner, som du kan downloade og tilpasse. Du kan derefter sende disse digitale filer til din egen faglige printer eller udskrive dem på din egen computer printer, sparer penge.

Bestilling Personlig papirvarer

Der er mange forskellige typer af personlig papirvarer til rådighed, for både erhvervslivet og personlig brug. Hvis du vælger at have personlig papirvarer skabt for din egen ikke-erhvervsmæssig brug, kan du være sikker på at du har tonsvis af stilarter at vælge imellem. Mest personlige brevpapir kommer i en af ​​to former: den note kort, som er en tung ark karton, der er foldet på midten, eller brevpapir. Bemærk kort er meget populære for korrespondance, der er kort og til det punkt, som en tak note, mens brevpapir, som kommer i forskellige størrelser, der bruges til længere breve. Ved bestilling personlig papirvarer til personlig brug, kan du også vælge mellem mange forskellige overskrifter - nogle vælger bare deres fornavn, mens andre vil have hele deres navn, og selv returnere adresse, udskrives øverst på arket. Hvor meget eller hvor lidt information du har udskrevet på din personlige brevpapir vil afhænge af formalitet din korrespondance og din egen smag. Personlig brevpapir kan være sjovt, og det kan helt sikkert vise personlighed på den person bruger det. En papirvarer gave er også en rigtig god idé, bare husk at sikre det passer den stil af den person, du giver det til - tænk klassiske og formelle for din bedstemor, mens hvis du giver en gave af papirvarer til et barn, du måske ønsker at købe noget med lysere farver og en finurlig look. En papirvarer gave minder folk, hvor meget et håndskrevet brev kan blive værdsat, og også lader modtageren ved, hvordan beundret de er, som personlige gaver er altid mere specielle.

Papirvarer - En personlig refleksion

For dem, der vælger at bruge brugerdefinerede brevpapir, er det ofte afspejler en masse om dem. Papir er et meget personligt valg. Når folk udvælge deres eget brevpapir, er det med henblik på at skille sig ud og ikke at blande i. Tag et nærmere kig, næste gang du får et brev trykt på brugerdefinerede brevpapir.

Hvis du har venner, der bruger brugerdefinerede brevpapir for deres personlige breve, jeg vædde på, at når du tager et nærmere kig, kan du se en afspejling af din ven i det design, de valgte. Det samme gælder i endnu højere grad for familien.

Hvis du er på udkig efter brevpapir af dine egne, så tænk på, hvad du ønsker at afspejle i din brevpapir. Det vil fortælle noget om dig og som ikke bør tages alvorligt. Må ikke haste ind i dit køb og forsøge ikke at være alt for ødeland. Papir er en langsigtet køb, som regel, og du skal kigge efter noget, der vil afspejle dig i fremtiden så meget som det gør nu.

Brugerdefineret Adresselabels Printing

Bestilling Adresselabels dine breve og korrespondancer er nemt og gør sende mail mindre besvær. Der er mange label trykkerier, der reklamerer i lokale blade og kupon bøger ligesom Val-Pak. Hvis du er på udkig efter brugerdefinerede etiketudskrivning for at gøre dit liv lettere, er det her du skal starte.

Saml så mange kupon bøger, som du kan finde. Holde få dem, indtil du finder en annonce for mail-væk adresselabels. Disse label trykkerier arbejde gennem telefon eller mail ordrer. Alt du skal gøre er at vælge den stil du ønsker, og sende dem du adresseoplysninger med betaling. Inden så snart en uge, vil du have din etiket udprintet og leveret.

Brugerdefineret adresse label udskrivning er en billig måde at sikre, at eventuelle fejladresserede konvolutter gør det tilbage til dit hus i stedet for i nogle posthus limbo.

Spare penge på din etiket udskrivning

Enhver, der nogensinde har prøvet label udskrivning derhjemme kan fortælle dig, at de faktiske etiketter kan være temmelig dyrt. Dette er især besværlig, når du har fejl i justering, der får dig til at skylle hele etiketark ned i afløbet. Her er nogle råd om hvordan man kan spare på dine omkostninger i label udskrivning.

Først skal du sikre, at der på et mærke trykning projekt, du udskriver en test ark. Brug et almindeligt ark papir til dette, jo tyndere jo bedre. Når du har udskrevet din test ark, skal du blot placere den under en af ​​dine etiket trykning ark. Du bør være i stand til at se igennem etiketterne godt nok til at fortælle, hvis justeringen ville have gjort for en vellykket print.

Denne enkle øvelse kan spare dig utallige tabt etiketark. Label udskrivning er nok dyrt. Tag dig tid til at gøre denne øvelse på din næste etiket trykning projektet.

Brevhoved udskrivning 101

Hvis du lige har startet din egen virksomhed, eller måske har lyst til sprucing det lidt op, kan du overveje at få din egen brevpapir trykt. En brevpapir, der er professionelt udformet, skrift og trykt kan indstille din korrespondance bortset fra andre på samme område, samt at gøre et godt første indtryk til potentielle kunder. Selvfølgelig virksomheder er ikke de eneste, der bruger professionel brevpapir - det kan også gøre et stort indtryk, når de anvendes til personlig kommunikation også. Sørg for at tænke fremad, før det bliver dit brevpapir udskrivning gjort - du ønsker at træffe beslutning om emner som farver, termisk (hævet) blæk eller flad, hvilken type papir, du vil bruge, og hvordan du vil have din brevpapir designet . Når du har valgt dit brevpapir stil, finde en velrenommeret printer kan gøre processen gå hurtigt og uden problemer. Nogle trykkerier vil også kunne typeset dit brevpapir, så hvis du ikke har en in-house designer, de vil være i stand til at hjælpe dig med dette aspekt så godt.

Effektiv brevhoved udskrivning for din virksomhed

Uanset hvor mange forskellige bogstaver din virksomhed sender ud hver dag, måned eller år, de har alle én ting til fælles - dit brevpapir. I brevpapir udskrivning, er det vigtigt at huske på, at og at vælge, hvad du lægger der omhyggeligt. Her er nogle råd om, hvordan brevpapir udskrivning kan forbedre dit billede og få opmærksomhed fra modtageren.

Hvis du har et mærke eller logo, som folk identificerer din virksomhed med, bør du integrere den i dit brevpapir udskrivning. Det er altid vigtigt at styrke dine andre marketing indsats for at give din virksomhed hver mulig fordel. Desuden bør enhver slogans indarbejdes i dit brevpapir udskrivning så godt.

For virksomheder med flere afdelinger, der hver især kan ved hjælp af selskabets brevpapir, bør du tænke på at give kontaktoplysninger for hver større afdeling i dit brevpapir udskrivning. Kunder hader at skulle se alt for hårdt for at komme i kontakt. At give dem mange kontaktpunkter kan gøre dem gladere og får du mere af deres virksomhed.

Der er mange andre snørklede at brevpapir udskrivning. Hvis du tror, ​​din virksomhed kunne bruge en freshening i denne afdeling, konsultere en professionel brevpapir trykning selskab. De vil have designere og repræsentanter til at hjælpe dig med at skabe det rigtige billede til din virksomhed.

Omkostninger Effektiv brevhoved udskrivning til mindre virksomheder

Små erhvervsmæssige udgifter spores og plejet gennem virksomhedens vorden. Det er vigtigt at spare, hvor du kan, mens på samme tid, ikke at ofre det er nødvendigt at se så godt som de store drenge. Mange indledende kontakter sker gennem print korrespondance, og intet er vigtigere end attraktive brevpapir udskrivning, hvis du ønsker at se stort.

Små virksomheder kan spare på udgifterne til deres brevpapir udskrivning på mange måder. Primært undersøge udskrivning din på din egen. Du kan have den kapacitet, afhængigt af din mængde af breve, for at udskrive dit eget flot brevpapir lige fra dit kontor. Søg din computer og printer dokumentation for hjælp med brevpapir udskrivning via dit tekstbehandlingsprogram.

Du kan også gemme store ved at bestille løs brevpapir udskrivning. Mange virksomheder derude specialiserer sig i brevpapir trykning og hvis du planlægger dine leverancer i det lange løb, bør du kigge ind bulk orden fra fagfolk.

Din lille virksomhed behøver ikke at bruge store penge at ligne big business. Spar på dit brevpapir udskrivning uden forsøgsfasen på design og kvalitet.

Envelope Printing From Home

Har du en fest eller begivenhed kommer op? Vil du spare lidt på dine invitationer? Envelope udskrivning fra din egen computer og printer er nem og kan spare dig omkostningerne ved at anvende en professionel. Her er de enkle trin til at konvolutter derhjemme.

Kontroller først, dine muligheder og få dine leverancer. Udvælge din størrelse konvolutter efter ser at se, hvad dit hjem printer er kompatibel med. Visse printere kan kun håndtere kuvert udskrivning af visse størrelser, så tjek dette før udgifter dit budget.

Dernæst indlæse dit tekstbehandlingsprogram program sammen med din kontaktliste. Uanset om du har Word, Works, eller de fleste andre tekstbehandlingsprogrammer, der konvolutter skabeloner, som du kan bruge til dit projekt. Du skal blot åbne et nyt dokument fra en skabelon, og vælg en til udskrivning på konvolutter. Når det er indlæst, mange tekstbehandlingsprogrammer har en "wizard" eller "hjælp", som kan lede dig gennem importere hele din invitation listen.

Endelig skal du sørge du har blæk og tiden. Tjek din printer for at sikre, at du vil være i stand til at udskrive hele dit projekt. Intet er værre end at løbe ud i midten. Når det kommer til tiden, kuvert udskrivning indebærer en masse fejlkontrol. Dobbelt kontrollere dine adresser og formatering for at sikre, at alle de oplysninger passer, for alle dine inviterede.

Brugerdefineret Stationery giver en god gave

Gaver er så svært at vælge, at det kan være frustrerende. En stor gave til enhver begivenhed, der vil kræve takkekort, der skal sendes, er brugerdefinerede brevpapir. Hvis du har en eksamen, vigtig fødselsdag, bar mitzvah, eller begivenhed som disse, kan du give en stor unik gave brugerdefinerede papirvarer.

Papir er en fantastisk måde at give en personlig gave uden at bruge store mængder af dollars. Må ikke få mig forkert, er der mange mærker af brugerdefinerede brevpapir, der vil koste en arm og et ben. Men der er lavere prissat alternativer, der stadig kan efterlade et varigt indtryk.

Tjek din lokale indkøbscenter for butikker, såsom Ting husket. Disse steder kan tilpasse helst antal stilarter papirvarer til din modtager. Du kan også finde mange brugerdefinerede stationære printere online, hvor du kan spare endnu mere. Uanset hvor du får det, hvis du sidder fast tænker på en gave idé, prøv brevpapir til dit næste arrangement.

Envelope Printing for masseforsendelser

Enhver virksomhed, der markedsfører gennem masseforsendelser kan fortælle dig, at trykningen kuvert kan være den største besvær. Det tager omhyggelig planlægning og kvalitetskontrol for at sikre, at din kampagne har sit bedste chance for succes. Her er nogle ting at holde øje med i kuvert udskrivning til din næste marketing kampagne.

Først hvordan er din bly liste? Er du sikker på din adresse og andre oplysninger? Det håber jeg. De fleste fejl, der forekommer i kuvert udskrivning er fra fejl i modtagerens oplysninger. På grund af de høje omkostninger ved denne type kampagne, skal du være sikker på, at din kontaktliste er fra en kvalificeret kilde.

Også, vil du være at bruge løs-porto eller hånd stempling efter kuvert udskrivning? Hvis du ønsker at pre-printe dine bulk-frimærker, tjekke med din printer for at se, om de kan hjælpe. Nogle gange, er den tilgængelig i kuvert trykning og nogle gange vil du nødt til at løs vægt præg på din egen.

Endelig er der den oplagte spørgsmål om design. Omkostninger til udskrivning på konvolutter, vil blive mest berørt af dine valg af størrelse, farve og dekoration. Disse valg bør alle være indrammet omkring det punkt i din kampagne. Kig på din kuvert trykning selskab for design assistance fra deres viden og tidligere erfaringer.

Erhvervelse af en Stationery Sample

Et vigtigt skridt i at få brevpapir professionelt trykt er at se en prøve af det før faktisk at forpligte sig til at købe brevpapir eller et andet emne, f.eks bryllup papirvarer. Professionelt trykt brevpapir er dyrt, generelt, så du vil være sikker på, at brevpapiret er helt til din smag, før de køber det. Der er normalt to trin til brevpapir prøve eller bryllup papirvarer prøve. Før du nogensinde begynder at arbejde med en printer, kan du anmode om en stikprøve af deres udskrivning stilarter og papirer. På denne måde kan du se, hvilken type papir og blæk, du gerne vil bruge, samt at være i stand til at sammenligne de materialer, flere forskellige trykkerier. Den anden prøve kaldes ofte en "bevis", og det er som regel en udskrift af præcis, hvad din brevpapir kommer til at se ud. I den digitale proces, er det vigtigt at sikre, at den trykte udgave af din stationer matcher designet som du ser det på din computerskærm. I tilfælde af bryllup papirvarer, vil du ofte vælge en skabelon som dit design, og vil ikke engang se det på en computerskærm, så det er dobbelt vigtigt at se et bevis. Velrenommerede printere vil være glade for at hjælpe dig med begge typer af papirvarer prøver.

Papir Printing Services Online

Brugerdefineret papirvarer er fantastisk til mennesker, der sender en god portion personlig korrespondance. Det kan give din modtager et smil, når de tjekker deres mail, fordi de ved, at denne pakke er fra dig. Hvis du er på udkig efter brugerdefinerede brevpapir, kan du finde gode priser og et enormt udvalg af stilarter på internettet.

Papir kommer i mange former, størrelser og kvalitetsniveau. Først bruger internettet til forskning den type brevpapir, som du er på udkig efter. Omkostningerne vil variere fra producent til producent, men med brevpapir, du dybest set får hvad du betaler for. Vide så meget som du kan absorbere, før du foretager dit køb.

Når du ved, hvilken type brevpapir, du ønsker, gå videre til stil. Shop rundt, som forskellige beslutningstagere har forskellige tilgængelige stilarter. Du kan endda custom designe din egen grænser, baggrunde, og brevpapir. Rådfør dig med et par stationære virksomheder til at sikre, at du vælger fra alle dine tilgængelige indstillinger.

Når du har valgt din stil og design, er det tid til at flytte til print. Udskrivning af brevpapir kan være pricy, afhængigt af hvor indviklet dit design er. Pris sammenligne for at sikre du får den bedste behandling. Vælg din mængde omhyggeligt, som du ikke ønsker at køre ud af din stationære og mere end du ønsker 1.000 ekstra ark liggende i 5 år. Der kan du nu bestille dit brevpapir og få det leveret til dig uden nogensinde at skulle brave indkøbscenter.

Efter Company brevhoved Oprettet

Hvis du er leder af en virksomhed eller forretning, chancerne er du har tænkt over at have lidt selskab brevpapir oprettet eller redone. Heldigvis er der mange nemme måder at have brevpapir gjort, der kan arbejde for alle situationer. Du kan vælge at få bare en slags selskab brevpapir lavet, med ingen specifikke navn opført i brevhovedet. På den måde kan alle i din virksomhed eller agentur bruge den samme stil af brevpapir og blot tilmelde deres eget navn i bunden. Eller kunne du vælge at få en digital fil designet, og derefter ændre bare navnet i filen at have separate mængder af brevpapir trykt. Hvis du vælger den anden mulighed, skal du sørge for bevis hvert navn omhyggeligt (få printeren udskrive en prøve plade fra hvert navn) - husk, når en brugerdefineret trykt emne er afsluttet, mange printere vil ikke refundere din penge for fejltagelser, som det var op til dig at kigge over korrekturark.

Oprettelse af en virksomhed brevhoved

Når du skal have business brevpapir trykt, vil du ofte har en idé i tankerne om, hvordan du vil have det til at se ud. Du eller nogen i dit kontor, kan skabe layout din virksomhed brevpapir på computeren, eller du kan have et design eller trykkeri skabe det for dig. Hvis du vælger at layout dit eget brevpapir, skal du sørge for at inkludere noget grafik (såsom logoer) eller skrifttyper, der bruges i layoutet når giver din digitale fil til dit brevpapir printer. Også være klar over, at nogle virksomheder kun acceptere digitale filer i bestemte formater; nogle af de mest almindeligt accepterede formater er PDF (Portable Document Format), Quark Xpress, Adobe Photoshop og Microsoft Publisher. Så du ønsker at vælge dit papir (papir lavet med bomuld regnes blandt de mest professionelle) og blæk (termisk, eller hævede blæk eller flad blæk er to muligheder). Endelig skal du sørge for at bede om et "bevis", eller en enkelt kopi af dit brevpapir, før du har hele din ordre på brevpapir trykt. Det er vigtigt at sikre, at din virksomhed brevpapir ser ud præcis som du ønsker, før hele dit løb udskrives.

Typer af papirvarer

Der er mange forskellige typer af papirvarer til at vælge fra, så hvordan kan du vide, hvilken type er det rigtige for dig? Først og fremmest, vil du ønsker at afgøre, hvad slags korrespondance, som du vil gøre med det brevpapir, du køber. Hvis du planlægger at skrive uformelle notater eller breve til personlig brug, kan en simpel note kort med blot dit navn trykt på det være et glimrende valg. Du kan også vælge at have en notesblok trykt med dit navn øverst - såsom de sider, der er mærket "Et notat fra ...", og breve skrevet på denne type papir giver et personligt præg. Hvis du leder efter brevpapir, der er lidt mere professionelt, kan du gå med en typeset brevpapir, på et bogstav størrelse (8,5 "x 11") ark papir. Denne type papirvarer er perfekt til at køre via computerens printer, og kan bruges til korrespondance lige fra lidt formelle breve til professionelle, juridiske dokumenter.