Udskrivning: Meddelelser Tips

Unikke Meddelelser

Unikke meddelelser kan betragtes enhver meddelelse, at der ikke er et standardformat for. Dette kan være alt, som en ny realisering i livet eller virksomhed, som du er stolt af. Ja, du kan sende en e-mail meddelelse for de små ting, men bedsteforældre kan ikke sætte en e-mail på dit barns første sted award på væggen, og kunderne er ikke sandsynligt, at udskrive en e-mail på en ny erhvervsservice og holde det på køleskabet.

For eksempel at ramme den tiårige mærke i en forretning service er en stor grund til at skabe en unik meddelelse - sørg for at tilføje din virksomhed logo til dit! Et andet eksempel på en stor grund til at udsende en unik meddelelse er en familie realisering, ligesom en rapport kort med perfekt mærker eller novelle publikation. Selv en ny hjemmeside for familien eller virksomhed er en stor grund til at udsende unikke annonceringer. Familie genforeninger er også en stor grund, og en pæn idé er at inkludere en ældre familie foto trykt direkte på de unikke annonceringer! Disse kort skal forklare det grundlæggende: hvem, hvad, hvornår og hvor. En simpel par sætninger, der forklarer, hvad der skete, og hvorfor det er særlige er alt, der er brug i dine unikke annonceringer. Specialty online trykning tjenester som VistaPrint.com lad du designe dine egne brugerdefinerede meddelelser, og du kan endda bruge dine egne billeder.

Adoption Meddelelser og brugerdefinerede Graviditet Meddelelser

Tillykke! Der er få ting i livet mere specielle end at tilføje et nyt medlem til familien. Bestilling vedtagelse meddelelser og brugerdefinerede graviditet meddelelser er en smuk skridt i livet, der introducerer familie og venner til det nye medlem af familien. Adoption meddelelser skal sendes senest seks måneder efter officielt at tilføje den nye familiemedlem. En meddelelse vedtagelse kan være ledsaget med et billede for at vise det nye familiemedlem, sammen med forældrenes navn, barnets navn og barnets fødselsdag. Du kan også medtage barnets vedtagelse dato, som kan betragtes som en hjemkomst dato eller anden fødselsdag --- en ekstra dag til at fejre!

De brugerdefinerede graviditet meddelelser skal sendes ud mellem seks og ottende måned. Tilpassede graviditet meddelelser bør omfatte forældrenes navne og forfaldsdatoen for barnet. En pæn spids med brugerdefinerede graviditet meddelelser er at inkludere ultralydsbilledet på meddelelsen, efter alt dette er babys første billede! Online trykning tjenester som VistaPrint.com tillade dig at uploade dit eget billede til vedtagelse annoncering og brugerdefinerede graviditet annoncering, tilføjer et særligt præg til din nye familiemedlem meddelelse.

Tilpasset Engagement Meddelelser

Tillykke med kommende bryllup! Nu er det tid til at bestille elegante og smukke brugerdefinerede engagement annonceringer. Brugerdefineret engagement annonceringer er særlige meddelelser til familie og venner, der kan ledsage avis annonceringer. Dette er især vigtigt for venner og familie, der bor ud af området. Ved bestilling brugerdefinerede engagement annonceringer, behøver du ikke at holde sig til det samme tema for brylluppet, fordi disse ikke er bryllup invitationer.

I gamle dage, ville du have gik til et konsulentfirma printer for at bestille brugerdefinerede engagement annonceringer. Takket være internettet, kan du nu oprette dine egne brugerdefinerede engagement annonceringer og se dem online, før du bestiller. Med speciale tjenester såsom VistPrint.com, kan du bruge en pre-skabt skabelon eller oprette dit eget tema. Derefter kan du få vist disse online med andre, og beslutte, hvilke design, du foretrækker. Du kan også bestille et udsnit af fem eller deromkring brugerdefinerede engagement annonceringer, så du kan undersøge den nøjagtige kvalitet og design forud for bestilling af antallet af tilpassede engagement annonceringer, som du har brug for.

Meddelelse Printing Budget

Før du bestiller personlige meddelelser, er det vigtigt at have en idé om, hvilken type og antallet af personlige meddelelser. Vide, hvordan mange gæster til at forvente, eller hvor mange personer ville være interesseret i Fødsler kan hjælpe med at udvikle en prisklasse for personlige meddelelser, Typen af ​​personlige meddelelser er også vigtig, for eksempel bryllup invitationer er ofte mere fancy end Fødsler.

Trykte personlige meddelelser bør have et budget ligesom selve sagen har et budget. Søg rundt for priser, men også overveje kvalitet. Du ønsker at se på den type karton, da nogle papirer vejer mere, men tilbyder også en ekstra elegance. Sammenlign priser på indgraveret eller sværtet annonceringer. Vælge mellem en brugerdefineret design, ligesom dem, der tilbydes på VistaPrint.com, et traditionelt design, eller du kan endda uploade dine egne designs. At finde en middelvej mellem pris, kvalitet og elegance kan hjælpe spare dig fra overforbrug på personlige meddelelser. Din personlige meddelelser udskrivning budget behøver ikke at være høj, i virkeligheden kan du finde gode billige quality personlig meddelelser med mange online-trykkeri forhandlere.

Antal Meddelelser til udskrivning

Udskriv altid ekstra kvalitet brugerdefinerede meddelelser. Dette er for et par grunde:

  • Yderligere gæster kan tilføjes.
  • Ulykker kan forekomme, såsom at spilde kaffe på de kvalitetskrav brugerdefinerede meddelelser, der vil efterlade dig kort af announcement kort.
  • Gæst adresser kan også ændre sig.
  • Nogle invitationer kan gå tabt i posten.

Den vigtigste grund er, at det er bedre at forebygge end at helbrede. Bestilling af en yderligere tyve annonceringer er en god tommelfingerregel at følge. På den måde er man forberedt til nødsituationer, men ikke strække kvalitet brugerdefinerede meddelelse udskrivning budget for vidt. Men hvis du glemmer at bestille ekstra kvalitet brugerdefinerede meddelelser, vil de fleste trykkerier faciliteter som VistaPrint.com tillade dig at 'redde' udskrevne meddelelser, så du nemt kan bestille mere. Jo flere kvalitet brugerdefinerede meddelelser, du udskriver til din familie og venner begivenhed, jo mere sandsynligt vil du være i stand til at dække for nødsituationer. Selv hvis du ikke bruger de ekstra kvalitet brugerdefinerede meddelelser, kan du lave en særlig gave til venner og familie ved at udforme dem eller give ud ekstra meddelelser, så de kan gemmes i smukke familie scrapbøger.

Husk datoen Meddelelser

En gemme dato meddelelse er en type brugerdefineret invitation, annoncerer dato, tidspunktet og placeringen af ​​en begivenhed, og vigtigst giver gæsterne der skal gøre rejsearrangementer at være forberedt på sagen. Disse kan sendes flere måneder i forvejen, så gæster fra andre stater eller lande kan planlægge fly og tid væk fra arbejdet.

Planlægning hensyn såsom catering og dekorationer behøver ikke at blive sendt inden gemme dato annonceringen (den gemme dato meddelelse er en kladde, så at sige, om sagen). Trykt Husk datoen meddelelser kan være meget simple almindeligt kort, annoncere en kommende affære. Udskrivning faciliteter som VistaPrint.com tilbyder meget billig Husk datoen annonceringer. Husk, at disse ikke er selve invitationen, og derfor ikke behøver at være smarte. De Husk datoen annonceringer er enkle præ-invitationer, der lader rejser gæsterne vide på forhånd, hvornår og hvor at gøre rejsearrangementer.

Timing specialdesignede invitationer og meddelelseskort

Tidspunktet for Bestil trykte brugerdefinerede invitationer og meddelelser er vigtig. Bestilling udskrivningen for sent kan skabe organisatoriske konflikter for gæster, og bestilling for tidligt kan efterlade en uforberedt for ændringer i datoer og tidspunkter, der kan opstå. Når timing trykning af brugerdefinerede invitationer og meddelelser, er det vigtigt at have de fleste af fest anliggender på dagsordenen.

For eksempel i dåb annonceringer man ønsker at have den dåbs placering, tid og dato allerede planlagt, før du sender brugerdefinerede invitationer og meddelelser. Det er også vigtigt at have dekorationer og catering planlagt i overensstemmelse med sagen. Ekstra såsom blomster og mad bør organiseres, før du sender ud dåb meddelelser eller brugerdefinerede invitationer og meddelelser, vil dette forhindre konflikter mellem de forskellige tjenester og lokaliteter, der er nødvendige for sagen.

Det er vigtigt at sikre, at opfordringerne er modtaget af gæsterne på mindst seks uger før arrangementet. Det betyder, at trykte brugerdefinerede invitationer og meddelelser skal bestilles mindst 10-12 uger forud for sagen dato for at undgå problemer med modtagelse og afsendelse brugerdefinerede invitationer og meddelelser. Det bør tage mindre end en uge til at modtage brugerdefinerede invitationer og meddelelser, og derefter to uger for gæster at modtage invitationer. Specialized custom invitationer og meddelelses tjenester som VistaPrint.com tilbyde Fremskyndet Fragt tjenester, hvis nødvendigt.

Meddelelse Konvolutter

Den brugerdefinerede meddelelser kuvert gør indtryk på modtageren, før meddelelsen er engang læse. Dette kan fremvise den type meddelelse, såsom en elegant bryllup annoncering eller en simpel business meddelelse. I begge tilfælde kan den brugerdefinerede meddelelser kuvert skabe markante konvolutter, der udtrykker din personlighed og er perfekt til forretning eller personlig korrespondance med stil, mens du sparer tid.

De fleste online-tjenester såsom VistPrint.com giver dig mulighed for at uploade et billede, såsom en baby rangle for en vedtagelse annoncering eller business logo for en virksomhed annoncering, samt din returadresse og den modtagende adresse. Dette giver dine brugerdefinerede meddelelser kuvert en personlig eller faglig design og indtryk. Du kan endda tilføje beskeder på bagsiden af ​​konvolutten for ekstra flair. Brugerdefinerede meddelelser kan virkelig fange øjet, når de sendes i elegante og kreative kuverter, og de kan bruges til at lade den brugerdefinerede meddelelse modtageren få en idé om forsendelsen, før de åbner den, der kan forhindre uheld smide konvolutten væk.

Korrekturlæsning Meddelelser

Korrekturlæsning er vigtigt, før du bestiller printbare annonceringer. Dette skyldes, trykte meddelelser ikke kan returneres, medmindre der er et reelt problem i printere kontrol. Stavefejl, forkerte datoer og tidspunkter, forkerte adresser - det er fejl, som ikke er inden for printere kontrol og simpelthen ikke kan afhjælpes anden måde end ved re-bestilling med korrektioner. Værre endnu, har endnu urigtige oplysninger blevet sendt til venner og familie, skal nye oplysninger sendes igen, som koster endnu mere i porto.

Før du bestiller trykte meddelelser, skal du kontrollere, at navnene på partiets er stavet korrekt. Sørg for, at den tid, dato og sted er alle stavet præcist og korrekt repræsentere affæren bliver fremvist på den printbare meddelelse. Du vil også ønsker at sikre, at andre oplysninger om printbare udmeldinger er korrekt, for eksempel graduering annonceringer bør omfatte klasse og skole, bør Fødsler omfatte barnets navn og fødselsdato.

Kontroller printbare annonceringer mindst to gange forud for bestilling fra en online trykte meddelelser service som VistaPrint.com, vil dette spare dig tid, penge og forlegenhed. Et godt tip er at have en "frisk øje" som en ven eller et familiemedlem gå over de printbare meddelelser med dig, mens korrekturlæsning.

Brugerdefineret Flyttekort

Brugerdefineret bevægende meddelelser er nemme at design kort, informere folk om din flytning. En brugerdefineret bevægelige annoncering kan bruges, når du flytter en virksomhed eller hjem. Lav en liste over forretningsforbindelser, familie og venner, der skal informeres om din nye adresse. De brugerdefinerede bevægelige meddelelser bør omfatte familie og firmanavne, ny adresse og telefonnumre. Brugerdefineret bevægelige meddelelser bør også omfatte de datoer, du har planer om at flytte, især hvis du vil være i mellem hjem for en uge eller mere, såsom når de flytter på tværs af landet. På denne måde vil du ikke modtage mail på den gamle adresse, mens du er på vej til den nye adresse.

Brugerdefineret bevægende meddelelser kan være sjovt, billig og enkel. Du kan afspejle din egen familie eller business personlighed. Ved hjælp af en online service som VistaPrint.com kan du uploade et familie billede eller firmalogo til at udskrive på din brugerdefinerede flytte meddelelser, så du kan tilføje en personlig kontakt. Et godt tip til skik at flytte meddelelser er at uploade et billede af dit nye hjem eller forretning sted at gøre det lettere for gæsterne at finde den nye placering og printe det ud på kortet.