Udskrivning: Marketing Materials Tips

Postkort og mailing-tjenester

Postkort designet med dit unikke firmanavn og logo kan vise kunderne nye tjenester, produkter, salg og tilbud i en let at modtage og enkelt at læse format. Postkort kan også bruges til at minde kunderne om dine vigtige forretningsservice. For eksempel, som regel lokale bilforhandlere sende vinter auto check-up-meddelelser til kunder for at minde dem om at tjekke deres dæk og frostvæske.

Uanset hvad dit budskab er, kan postkort let designet og skabt med unikke budskaber til dig kundebase. Når du har designet dit postkort, skal du gode mailing-tjenester. Begge er tilgængelige fra VistaPrint.com. Mailing-tjenester også bruge masseforsendelser, hvilket er billigere end at sende hver postkort individuelt. Postkort er stor, fordi kunderne rent faktisk læst dem - kunden behøver ikke at rode rundt med åbne junk mail, så dit postkort er straks bemærket og læst marketing værktøjer!

Præsentationen mapper

Præsentation mapper ofte overses som et markedsføringsredskab for små og store virksomheder, når de i virkeligheden præsentation mapper kan tjene business marketing i en række forskellige måder:

  • Første er de præget med erhvervslivet tegn på forsiden, så dette er den første ting en potentiel kunde ser.
  • Indersiden af ​​præsentationsmapper kan derefter fyldes med væld af forretningsoplysninger. For eksempel kan en serviceorienteret virksomhed sender kunder præsentationsmapper med en pakke af servicetilbud og en brochure.
  • Eller kan præsentationsmapper gives til kunder og investorer i løbet af et forretningsmøde, der viser din professionalisme.

Præsentation mapper er nemme at designe og printe med en online trykkeri service som VistaPrint.com. Du kan endda få matchende brevpapir, brochurer og personlige penne til at placere i præsentationen mappe, hvilket giver dig et konkret marketing produkt, som du kan uddele eller mail til kunderne.

Brochurer og Flyers

Brochurer og flyers er trykt marketingmateriale, du kan bruge til at fremvise dine unikke forretningsmæssige tilbud. Brochurer er trefalsede pjecer med enkle, let at læse information, og er normalt, information intensiv med enkle stykker. En brochure skal vise din virksomhed logo eller billede (ligesom et fotografi af dit anlæg) på forsiden fold, efterfulgt af kortfattede oplysninger om de indvendige folder.

For eksempel kan en lille familieejet bed and breakfast i en historisk bygning helt vil afsætte en indvendig side af brochuren til bygningens historie. En større serviceforretning, som eneejer investeringsservice måske ønsker at forklare historien om ejeren og eventuelle særlige medlemskaber eller resultater.

Ligeledes en flyer er en fantastisk måde at fremvise din virksomhed ekspertise, historie og særlige tilbud. Forskellen er, at en flyer er en enkelt side af 'stram' oplysninger, såsom placering, produkter, tjenester og særlige begivenheder, mens en brochure er mere nyttigt for altomfattende oplysninger. Begge kan gives direkte til kunderne, gik ud til potentielle kunder (ligesom på en virksomhed retfærdig eller fortov salg), eller mailes direkte til people.Creative online-trykkeri tjenester som dem, der findes på VistaPrint.com kan også designe dine brochurer og foldere for dig, så mail dem til dig eller til en kundeliste.

Udskrivning marketingmateriale

Selv for ti år siden, trykning marketingmateriale var tidskrævende, dyrt og kompliceret. Du skulle have et logo design gjort op, køre den til printerne, vente uger til trykning marketingmateriale, og derefter køre dem over til postvæsenet kontor for at sende dem til kunderne. Gudskelov for internettet! Nu kan trykning marketingmateriale gøres på blot et par dage - uden at du selv behøver at forlade dit kontor.

Store online trykning marketing materiale tjenester som VistaPrint.com har revolutioneret den måde små, mellemstore og store virksomheder på markedet for potentielle kunder.

  • Designe blot din besked, logo eller billede.
  • Vælg den type trykning marketingmateriale, du ønsker - postkort, brochurer, flyers - og uploade designet. Hvis du ikke ved, hvilken type udskrivning markedsføringsmateriale eller designet logo og beskeder din virksomheds behov, så tal med en brugerdefineret tjeneste professionel, der vil designe disse for dig.
  • Når denne del er færdig, skal du blot bestille trykning marketingmateriale.

Du kan få disse sendt til dit kontor eller hjem, men en lettere idé er at have trykning marketingmateriale afsendt direkte til en kunde eller bulk-postliste. Du kan uploade dine egne kundeliste eller købe en bulk postliste fra flere online tjenester som VistaPrint.com.

Tilpassede marketingmateriale

Oprette brugerdefinerede marketingmateriale bør ikke være en kompliceret, tidskrævende proces. I virkeligheden, med en stor brugerdefineret marketingmateriale service som VistaPrint.com, kan du designe dine egne og modtage dem på mindre end en uge. Eller du kan bruge en brugerdefineret marketingmateriale design service til at udvikle en business marketing pakke til dig. Varer der skal medtages i din brugerdefinerede marketingmateriale er kuverter, postkort, brevpapir, t-shirts, krus, kuglepenne, kalendere og endda gule sedler.

Hvis du har en særlig business begivenhed, at din virksomhed sponserer såsom velgørenhed gåtur eller en "Customer Vurdering Day ', vil du ønsker brugerdefinerede marketingmateriale som udstillingsvindue begivenheden. Dette er en fantastisk måde at få skik marketingmaterialer og din unikke virksomhed budskab ud til kunderne, generere spænding om din virksomhed, og øge antallet af potentielle og tilbagevendende kunder.

Forretning marketingmateriale

Business marketing materialer er vigtigt for at udvikle et brand equity. Et brand er nogen navnet på en unik forretningsmodel, som Toms Bugsering eller Smith Technology. Brand equity dannes, når en kunde placerer en vis mængde værdi på navnet på den virksomhed eller et selskab. Traditionelt set er mere en kunde gevinster positive oplysninger om et mærke, jo mere kunden lægger en relativ værdi for denne virksomhed.

Business marketing materialer er vigtige for enhver stor eller lille virksomhed, fordi de hjælper en kunde knytte et produkt eller en tjeneste med et navn på en virksomhed. For eksempel har mange mennesker forbinder software med Microsoft eller bilforsikring med State Farm, fordi disse virksomheder har konsistente business marketing strategier, der er kundefokuseret og innovative (tilbyde nye produkter og tjenester) i en ensartet form.

Hvis du har været tanker om at øge dit brand equity og danner en bred og positiv kundernes opfattelse, overveje at bruge nogen form for business marketing materialer. Disse kan være enkle, unikke og oprindeligt designet med din virksomheds navn og logo. Med en online-forretning marketingmateriale service som VistaPrint.com, kan du bruge dine egne motiver eller have logoer skabt til dig. Disse kan derefter udskrives på postkort, kuglepenne, krus, t-shirts og invitationer.