Udskrivning: Lykønskningskort Tips

Udskrivning brugerdefinerede lykønskningskort på Home

Jeg ved, at når jeg giver en gave, jeg kan lide at skille sig ud fra flokken. Hvis du har den samme følelse, kan du prøve at tape en brugerdefineret lykønskningskort til din næste gave. Brugerdefinerede lykønskningskort vise, at du tog lidt ekstra tid, og de er nemme at gøre fra din hjemmecomputer.

Lad os sige, du har en nær vens fødselsdag kommer op. Har de to af jer har en favorit film eller sang? Hvis ja, vælge den sjoveste eller foretrukne linje eller lyriske, og der er dit kort lige der. Du skal blot indlæse dit tekstbehandlingsprogram, der er på din computer. Søg efter en skabelon, som er velegnet til det kort, du vil udskrive. Tilpassede lykønskningskort skabeloner er også tilgængelige på internettet med lidt søgning.

Når du har designet din brugerdefinerede lykønskningskort, udvælge det papir, du vil bruge som base for dit kort. Byggeri papir virker med de fleste hjem printere, så du har en bred vifte af farver og teksturer til din rådighed. Udskriv bunden af ​​dit kort og derefter accessorize. Du kan bruge alt fra en saks til at glitter til at tilpasse kortet. I sidste ende, din gave er sikker på at skille sig ud fra resten.

Udskrivning af lykønskningskort - Single, Bi-Fold eller Tri-Fold?

Der er mange stilarter af lykønskningskort og mange metoder til udskrivning af lykønskningskort. Blandt de mest grundlæggende af valg er det format af dit kort. Der er tre muligheder for formatet af lykønskningskort. Disse kan komme i mange variationer af form og størrelse, men i sidste ende, de er de mest grundlæggende beslutning.

• Enkelt side - Disse mest ligner postkort. Der er ingen fold til at åbne, snarere beskeden del af kortet er på bagsiden. De er gode til "one-liners" eller simple budskaber om kærlighed eller sympati.

• Bi-Fold - Den mest almindelige form for udskrivning af lykønskningskort, bi-fold kort har en forside, der åbner for at afsløre den sidste del af kortet. Disse er almindelige for beskeder, der er anekdotiske eller »snitstempel-line 'vittigheder.

• Tri-Fold - Tri-fold lykønskningskort trykning tager form af en top side, som åbner til en anden side, som igen åbner til en tredjedel. Disse er mest brugt til længere beskeder, nogle gange endda at citere bibelvers. Disse kort kan ofte sige lige det rigtige, men levner megen plads til transport af personlige følelser.

Hvis du søger ind lykønskningskort udskrivning på egen hånd, skal du vælge, om du vil tilbyde en, to eller alle tre typer af kort. Det vil gøre en forskel i din startomkostninger og i det valg, du kan give til dine kunder.

Faktorer i udskrivning af lykønskningskort Pricing

Der er mange faktorer, som vil påvirke prisen på lykønskningskort trykning. Før du beslutter dig for at bestille nogle af dine egne, bør du sætte dig ind i, hvad disse faktorer er.

For det første vil de materialer, du vælger påvirke prisen. Der er flere vægte papir til rådighed i dag, end jeg kunne nævne, og lykønskningskort trykning er ikke engang eksklusivt til papir længere. Tynde plast kan endda bruges og gøre for lidt dyrere køb. Vælg dine materialer vel vidende, at priserne vil variere baseret på dine valg.

For det andet vil lykønskningskort trykmetode påvirke dine omkostninger. Vil du bruge digital overførsel eller screenprinting? Blæk eller laser? Hver metode er anderledes og bærer forskellige mængder arbejdskraft og, i sidste ende, koster. Må ikke blive overrasket, når du ser, hvor meget denne faktor vil komme i spil, når det kommer til prisen.

Sidst, og mest indlysende, er mængde. Hvis du blot er at gøre kort til dig selv (vi alle ønsker vi kunne undgå foroverbøjet i butikken for at købe dem i sidste sekund), end din lille mængde vil gøre for en lavere samlet pris. Men mindre mængder ofte koster mere per enhed end bulk-numre i lykønskningskort trykning. Hvis du er på udkig efter en større mængde af udskrifter, skal du sørge for at bede om en rabat baseret på antallet. Ofte vil du spare en masse lige der.

Husk alle disse faktorer, hvis du tænker på lykønskningskort trykning som en hobby eller forretning. Uden omhyggelig opmærksomhed, kan de hurtigt komme ud af kontrol.

Realiseringen brugerdefinerede lykønskningskort - De Lim til brug

Når det kommer til at gøre brugerdefinerede lykønskningskort, ikke alle lim lavet lige. Der er forskellige muligheder baseret på, hvilke materialer du bruger. Uanset om du bruger byggeri papir, blonder, eller endda små perler, skal du bruge den rigtige lim til opgaven. Du ønsker ikke dit tankevækkende kort falder fra hinanden, før de åbner gaven.

De fleste brugerdefinerede lykønskningskort har byggeri papir eller andre strukturerede papirer som deres base. Med disse typer af materialer, holde sig væk fra klæbestoffer, der er løbende eller løs. Ved hjælp af en tungere pasta vil vise de mest holdbare, når man arbejder med korn eller tekstur.

Hvis du kan lide at bruge blonder eller andre typer af stoffer på dine brugerdefinerede lykønskningskort, se ind stof lim. Mange klæbestoffer er lavet til det specifikke formål at arbejde med stof og vil helt sikkert forlænge levetiden for dit færdige kort.

Plastic perler er også gode måder at Tilbehør til din brugerdefinerede lykønskningskort. Hvis du ønsker at prøve denne ene på for størrelse, anbefaler jeg muligt ved hjælp af en varm lim pistol, når. Fordi plast er en glat på en hård overflade, skal du oprette en solid obligation. Varm lim gin vil gøre dine perler stick ligesom, godt ... lim.

Brugerdefinerede lykønskningskort er et sjovt projekt, der også kan spare dig penge. Bare sørg for du arbejder med de rigtige materialer, før du går i gang.

Making penge med brugerdefinerede lykønskningskort

Hvis jeg fortalte dig, at du kan gøre ekstra penge med nogle konstruktion papir, lidt lim, og printeren, hvad ville du sige? De fleste mennesker ville spørge, hvor at tilmelde dig. Hvis du er den kunst & håndværk type og er på udkig efter lidt ekstra kontanter, prøve at lave dine egne lykønskningskort.

Min kone var på udkig efter et sideprojekt for et par år siden og besluttede at lave nogle brugerdefinerede lykønskningskort bare at passere ud for os selv. Da hun gav ud den første, svaret var forbløffende. Hun troede, at der kan være mere interesseret i hendes brugerdefinerede lykønskningskort, så hun gik til en lokal brevpapir butik. Til hendes overraskelse, var det let at få dem vist til salg i butikken.

Nu har hun ikke tjent en formue, eller endda været i stand til at forlade sit almindelige job. Dog har mange en middage og byture blevet dækket af disse brugerdefinerede lykønskningskort. Giv det et skud for dig selv. Hvis du er snu, og har den ekstra tid, er der ingen grund til du ikke kan gøre det samme.

Bestilling brugerdefinerede lykønskningskort Online

Internettet har åbnet en helt ny verden, når det kommer til den brugerdefinerede trykning af alt fra t-shirts til post-it sedler. Brugerdefinerede lykønskningskort er også let at finde og bestille fra et vilkårligt antal højt ratede websteder. Hvad skal du se ud for, når du bestiller brugerdefinerede lykønskningskort på internettet? Her er et par pointers:

• Kan hjemmesiden give dig prøver af deres arbejde? Selv om de er på internettet, vil de fleste velrenommerede virksomheder være glade for at sende dig en prøve brugerdefineret lykønskningskort fra en tidligere ordre. Mange vil endda natten over du en til at forsøge at lukke din aftale så hurtigt som muligt. Men lang tid det tager, så sørg for at få en prøve før bestilling. Du må ikke få, hvad du havde forventet.

• Er hjemmesiden er specialiserede i brugerdefinerede lykønskningskort? Masser af andre brugerdefinerede trykkerier findes, der ikke specifikt er specialiserede i brugerdefinerede lykønskningskort. Det kan betyde færre valgmuligheder i stil og papir til dig. Sørg for at vælge fra det største antal af tilgængelige valg, når du er på udkig rundt.

• Har deres annoncerede omkostninger omfatter alle omkostninger? Når du bestiller noget online, brugerdefinerede lykønskningskort inkluderet, der er overflødige omkostninger, der opstår som shipping. Når du får dit citat, så sørg for, at den endelige pris er, hvad du forventede. Da du vil være mest sandsynligt at bruge et kreditkort til dette køb, er det vigtigt kun at betale, hvad du skal. Kom en refusion er ikke altid så let.